FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Potom se osvrnuo i na Lionela Messija. Često se pitao da li mu treba takav igrač.
"Dosta puta sam se pitao treba li mi 'desetka' koja riješi dvije utakmice svojim majstorijama, ali ga većinom nigdje nema. Nije trčao, niti se vraćao u defanzivu i zbog kojeg bismo primili gol. Predstavljao je ozbiljan problem", rekao je Setien.
"Dosta puta sam se pitao treba li mi 'desetka' koja riješi dvije utakmice svojim majstorijama, ali ga većinom nigdje nema. Nije trčao, niti se vraćao u defanzivu i zbog kojeg bismo primili gol. Predstavljao je ozbiljan problem", rekao je Setien.
- jasonstatham
- Kontakt:
Misliš Celte. Ili Granade?
I nikad prvoplasirani nisu bili, iako su se prilike pružale. Osasuna je bila sezonu prije pod Setienom. I čuveni pas Busquetsa...
Barcelona diže barem jedan trofej ove sezone. Toliko sam siguran da sam založio par gajbi u to ime...
Nemam snage komentarisati ismijavanje i umanjivanje trofej kupa kralja. Svašta.
Barcelona diže barem jedan trofej ove sezone. Toliko sam siguran da sam založio par gajbi u to ime...
Nemam snage komentarisati ismijavanje i umanjivanje trofej kupa kralja. Svašta.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Čobanu Setienu bi bilo bolje za šuti, da se pokrije po glavi od sramote
Cuj ti price "Vecinom ga nigdje nema"
kloc je nakon korona pauze iskiksao svaku yebenu utakmicu i poklonio titulu Realu 
Cuj ti price "Vecinom ga nigdje nema"
Zadnja izmjena: let3, dana/u 12 avg 2021, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
Niko te ne može toliko pohvaliti kao (nehotice) oni koji te ne vole...boldovano to pokazuje
Igrač u žestokom padu osvaja zlatnu loptu....Da li je moguće da je baš toliko iznad ostalih da i takav osvaja zlatnu loptu? Šta je sa omladinom? Brinem se šta se dešava sa fudbalom i mladićima...
Zadnja izmjena: parangal, dana/u 12 avg 2021, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
Neznalica Valverde, neznalica Setine, neznalica Kuman, ima li iko da valja?
Ili je pak ekipa i svlacionica bila truhla, sa malim teroristom, koji je citav klub podredio sebi i bildanju svoje statistike u malim utakmicama?
Ili je pak ekipa i svlacionica bila truhla, sa malim teroristom, koji je citav klub podredio sebi i bildanju svoje statistike u malim utakmicama?
Omladina igra timku igru i zrtvuje se za ekipu. Bitnije im je to od licnog nabijanja statistike. Dokaz, Chelsi, Bayern, Liverpool, City...parangal je napisao/la: ↑12 avg 2021, 12:19Niko te ne može toliko pohvaliti kao (nehotice) oni koji te ne vole...boldovano to pokazuje
Igrač u žestokom padu osvaja zlatnu loptu....Da li je moguće da je baš toliko iznad ostalih da i takav osvaja zlatnu loptu? Šta je sa omladinom? Brinem se šta se dešava sa fudbalomi i mladićima...![]()
Setien nije izjavio to za Messija, imate i na Marci i na AS-u originalne članke pa pročitajte. To je neki novinar ovog đeriz portala izmislio.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
haj ba dosta te je
dokur.čio si
otišao je, nek ti sada Griezman daje golove
Mbappe?
Moram priznati momku nije lako. Da se ne lažemo, Nasser je ovog leta napravio sjajne poteze i nije to samo dovodjenje Messija, naprotiv...
Po meni lično i bez Messija PSG je prejak i na papiru bi bio apsolutni favorit za LP....dovodjenjem Lea najviše je "profitirao" Nasser jer sada je kako god okreneš PSG predominantan...
Nasser sada može odrati Florentina finansijski a da se to praktično i ne oseti na terenu i u ambicijama a zna se koliko Perez insistira baš na dovodjenju Mbappea ovog leta...
Ne znam...ja bih na mestu Mbappea dobro razmislio šta mi je činiti. Messi kao što se zna nije sebičan igrač i Neymar i Mbappe ako žele postati (konačno) No1 trebali bi to iskorstiti...a znamo da im je to ambicija. Možda bi trebao razmisliti da odigra bar sezonu u tom trojcu jer nema šta izgubiti jer je dogodine slobodan igrač a mogao bi puno profitirati...Ako ode a PSG osvoji LP mogao bi sebe lično prilično devalvirati...
Da zaključim...
Sa timom koji ima PSG je i bez dolaska Lea ATOMSKI...u ovom momentu da hipotetički ode Neymar ne bi se osetilo ili da ode Mbappe ne bi se osetilo...
Nervozan bi trebao biti Nasser jer bi dogodine Killijan mogao otići džabe ali on to nije što znači da ili se sprema da Perezu oguli kožu s ledja narednih dana ili ga boli qurac za novcem....ima se, može se
Ah te slatke muke mladjanoga Nassera
Moram priznati momku nije lako. Da se ne lažemo, Nasser je ovog leta napravio sjajne poteze i nije to samo dovodjenje Messija, naprotiv...
Po meni lično i bez Messija PSG je prejak i na papiru bi bio apsolutni favorit za LP....dovodjenjem Lea najviše je "profitirao" Nasser jer sada je kako god okreneš PSG predominantan...
Nasser sada može odrati Florentina finansijski a da se to praktično i ne oseti na terenu i u ambicijama a zna se koliko Perez insistira baš na dovodjenju Mbappea ovog leta...
Ne znam...ja bih na mestu Mbappea dobro razmislio šta mi je činiti. Messi kao što se zna nije sebičan igrač i Neymar i Mbappe ako žele postati (konačno) No1 trebali bi to iskorstiti...a znamo da im je to ambicija. Možda bi trebao razmisliti da odigra bar sezonu u tom trojcu jer nema šta izgubiti jer je dogodine slobodan igrač a mogao bi puno profitirati...Ako ode a PSG osvoji LP mogao bi sebe lično prilično devalvirati...
Da zaključim...
Sa timom koji ima PSG je i bez dolaska Lea ATOMSKI...u ovom momentu da hipotetički ode Neymar ne bi se osetilo ili da ode Mbappe ne bi se osetilo...
Nervozan bi trebao biti Nasser jer bi dogodine Killijan mogao otići džabe ali on to nije što znači da ili se sprema da Perezu oguli kožu s ledja narednih dana ili ga boli qurac za novcem....ima se, može se
Ah te slatke muke mladjanoga Nassera
Koga boli qurac za tog qatarskog kera i njegove muke? Ovo je tema FC Barcelona, imate drugu temu za te price.
@igrajlopte 🐦
Ne postoji trener koji ga nije dizao u nebesa.Jednostavno prepreduktivan.Kao sto Pep kaze , nije cesto u igri ali istrazuje i trazi mane rivala.Kad krene , nezaustavljiv.
To je jedini igrac u histroji fudbala koji je prijemom lopte na centru mogao konstantno kreirati prilike za go.
Nemam namjeru vise odgovarati ovim neznalicama.Zavrsavam sa Messijem.Najvecim sinom Barcelone , revolucionarom i najvecim fudbalerom svih vremena i dan danas najboljim igracem Svijeta.
Kad se moze ocekivati da Garcia stupi na snagu? Sta je sa Araujom ? Ne igra , nema ga…
Mingueza ? Jel fit?
To je jedini igrac u histroji fudbala koji je prijemom lopte na centru mogao konstantno kreirati prilike za go.
Nemam namjeru vise odgovarati ovim neznalicama.Zavrsavam sa Messijem.Najvecim sinom Barcelone , revolucionarom i najvecim fudbalerom svih vremena i dan danas najboljim igracem Svijeta.
Kad se moze ocekivati da Garcia stupi na snagu? Sta je sa Araujom ? Ne igra , nema ga…
Mingueza ? Jel fit?
Šta ti gledaš ako ti Araujo me igra.
I vidi onog sa geriatrije, esej piše o Naseru hebem
ti ženo majku.
I vidi onog sa geriatrije, esej piše o Naseru hebem
ti ženo majku.
Don't hate what you don't understand.
Garcija bi trebao već danas da počne trenirati zajedno sa Pedrijem. Araujo je tu sprema se, Mingueza je zadobio neku povredu lijeve noge na OI, ali nije utvrđeno mediji pišu da nije opasno i da će i on uskoro trenirati.JoeBleck je napisao/la: ↑12 avg 2021, 13:15Ne postoji trener koji ga nije dizao u nebesa.Jednostavno prepreduktivan.Kao sto Pep kaze , nije cesto u igri ali istrazuje i trazi mane rivala.Kad krene , nezaustavljiv.
Mingueza ? Jel fit?
Brko iz druge galaksije!
Navodno je za Umtitija došla ponuda od Benfice (10 miliona)
Brko iz druge galaksije!
Ne vjerujem, Barca ga pušta besplatno a eto neko dobre volje daje deset miliona.
Don't hate what you don't understand.
Ma ne vredjaj nikoga i piši o čemu hoćeš....sezona nije počela, prelazni rok je u toku i može se pisati o njemu. Možda taj Mbappe dodje i u Barsu?JoeBleck je napisao/la: ↑12 avg 2021, 13:15Ne postoji trener koji ga nije dizao u nebesa.Jednostavno prepreduktivan.Kao sto Pep kaze , nije cesto u igri ali istrazuje i trazi mane rivala.Kad krene , nezaustavljiv.
Mingueza ? Jel fit?
Pusti samoproklamovane "cenzore" teme i piši.....inače ode tema u rang teme Real Madrida gde se napiše jedan post na mesečnom nivou....samo udri po tastaturi
Ma sta odgovoriti pljuvacu necega sto se ne moze popljuvati.To je isto kao da mater pljujes a ona ti dala ekspanziju.Messi je najvrijednije blago sto je Barcelona imala i treba biti sretna sto je branio njene boje 21 godinu.Mogao je uperiti prstom , napisati check i reci hocu ovdje za te i te pare.Uzivao sam sve ove godine gledajuci ga kako postaje sve savrseniji i kompletniji fudbaler.Dosao je kraj , ovi hejteri umjesto da se raduju sto ga nema u timu on ga pljuje.Meni nije najdraza licnost kluba nikada bio ali on sto je uradio , nikada niko za jedan klub nije ni u promilima.Plata visoka? Pa covjek koji toliko donosi u svim sferama sporta i ekonomije i treba da igra za 3x vecu platu nego li ima igrac koji ima 10x manji doprinos.Kad pogledam samo statistiku , izgleda zastrasujuce , kad pogledas samo golove, vidis umjetnicka djela.parangal je napisao/la: ↑12 avg 2021, 13:26Ma ne vredjaj nikoga i piši o čemu hoćeš....sezona nije počela, prelazni rok je u toku i može se pisati o njemu. Možda taj Mbappe dodje i u Barsu?JoeBleck je napisao/la: ↑12 avg 2021, 13:15Ne postoji trener koji ga nije dizao u nebesa.Jednostavno prepreduktivan.Kao sto Pep kaze , nije cesto u igri ali istrazuje i trazi mane rivala.Kad krene , nezaustavljiv.
Mingueza ? Jel fit?![]()
Pusti samoproklanove "cenzore" teme i piši.....inače ode tema u rang teme Real Madrida gde se napiše jedan post na mesečnom nivou....samo udri po tastaturi![]()
Cekao sam dan kada ce se oprostiti od kluba , morso
Je doci.Barca mora dalje i mora dati drugima sanse ali pljuvati ga i pripisivati mu neke sramora od Bayerna i Liverpola meni kao fanu kluba smeta.Ne mozes se pisati po covjeku koji je godinama u nazad svoju vrijednost demonstrirao.Pa covjek ima 7 ZL , u 12-13 sezona je bio daleko najbolja individua.
Sto se tice sastava Barce.Ima tu mesa , ima krvi.Depay mi djeluje kao igrac koji garanruje double double.
I dalje sam misljenja da je Koman los trener , veliki egoista i covjek koji nema damu.
@JoeBleck
od kad je sveta 2 stvari su ne promenljive... 1.) Žena drugoj ženi sve oprašta osim lepote i 2.) čovek sve prašta osim uspeha drugog čoveka...
Nema razloga za tugu...Tužno je ono što se desilo Brayantu a Messi je (Bogu hvala) živ...nigde on nije otišao i njegova karijera u Barceloni tek predstoji jednog dana koji nije tako daleko...
Pogledaj ga...pogledaj mu porodicu, ženu, decu. Nema ni jednu mrlju u skandal-novinama, pravi sportista. Za razliku od Pelea koga je pojeo alkohol ili Dijega i njegovih poroka Messi tamo posle 40-45 godine može da bude i na krovu FIFA....a u Barceloni šta god poželi, samo što ja ne bi voleo da ikada bude trener....to samo devalvira legende a ničega dobroga ne donosi. Imaće on naravno i grandiozan oproštaj kakav dolikuje kada dodje vreme za to...
P.S. U stvari ima jednu "manu"....nema ćerku, ali mlad je, poradiće on i Antonela na tome u Parizu
od kad je sveta 2 stvari su ne promenljive... 1.) Žena drugoj ženi sve oprašta osim lepote i 2.) čovek sve prašta osim uspeha drugog čoveka...
Nema razloga za tugu...Tužno je ono što se desilo Brayantu a Messi je (Bogu hvala) živ...nigde on nije otišao i njegova karijera u Barceloni tek predstoji jednog dana koji nije tako daleko...
Pogledaj ga...pogledaj mu porodicu, ženu, decu. Nema ni jednu mrlju u skandal-novinama, pravi sportista. Za razliku od Pelea koga je pojeo alkohol ili Dijega i njegovih poroka Messi tamo posle 40-45 godine može da bude i na krovu FIFA....a u Barceloni šta god poželi, samo što ja ne bi voleo da ikada bude trener....to samo devalvira legende a ničega dobroga ne donosi. Imaće on naravno i grandiozan oproštaj kakav dolikuje kada dodje vreme za to...
P.S. U stvari ima jednu "manu"....nema ćerku, ali mlad je, poradiće on i Antonela na tome u Parizu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.