FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

AYAN
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AYAN » 20 jan 2011, 20:06

Neda mi se čitati, ima baš puno nekih postova o Dialibi... Jel to dolazi u Želju ili se neko nešto zaebava?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 20 jan 2011, 20:10

AYAN je napisao/la:Neda mi se čitati, ima baš puno nekih postova o Dialibi... Jel to dolazi u Želju ili se neko nešto zaebava?
za sada su sve suplje... uglavnom za sada ne dolazi dok se ne pojavi 100% info da dolazi
treba nam jos igraca iz BiH

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 20 jan 2011, 20:20

Imal ko kakvih videa, sa treninga , i kako napreduju ona dva crnca ?

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 20 jan 2011, 20:43

slika
1921-2011

Ikos

Post Postao/la Ikos » 20 jan 2011, 20:44

Najgore od svega je sto portal i mamlazi kao sto je Borovina objave vijest da se Dialiba vraca u Bih tj u Sarajevo, a svi znamo koliko je taj portal objavio netačnih vijesti. Da bi i sa-x objavio istu vijest i to prema pisanju navedenog portala.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 jan 2011, 21:01

Haj dobro sto oni padaju u vremenima krize na ove gluposti,al' sto se vi primate :lol:

ŽELJO JE VJEČAN!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jan 2011, 21:15

bistrikboy je napisao/la:Haj dobro sto oni padaju u vremenima krize na ove gluposti,al' sto se vi primate :lol:

ŽELJO JE VJEČAN!
Nema dok Bistrik koju ne protabori. 8-) Nego ovi sto navode da je Borovina pisao,medjutim ovaj se potpisao kao Predator.
Kontam jadna ti majka kad ih pojaca Terminator.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ikos

Post Postao/la Ikos » 20 jan 2011, 22:05

harishp je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Haj dobro sto oni padaju u vremenima krize na ove gluposti,al' sto se vi primate :lol:

ŽELJO JE VJEČAN!
Nema dok Bistrik koju ne protabori. 8-) Nego ovi sto navode da je Borovina pisao,medjutim ovaj se potpisao kao Predator.
Kontam jadna ti majka kad ih pojaca Terminator.
:-) nisam rekao da je Borovina pisao, nego u smisliu da je on definitivno glavna zvijezda sranja na tom portalu... A ja vjerujem da ce se i oni pojacati moraju ici u korak sa FKS koje se pojacava preko njihovog portala...

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 20 jan 2011, 22:35

cuo sam da je nekoliko juniora i ovih sto ne igraju za prvi tim a imaju ugovore otislo u SASK NAPREDAK na kaljenje, mozda je to dobar potez da djeca igraju onu krvavu ligu i tako steknu iskustvo... sta mislite ??

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 20 jan 2011, 22:39

tmtmtmtm je napisao/la:cuo sam da je nekoliko juniora i ovih sto ne igraju za prvi tim a imaju ugovore otislo u SASK NAPREDAK na kaljenje, mozda je to dobar potez da djeca igraju onu krvavu ligu i tako steknu iskustvo... sta mislite ??
To bi bilo odlično! Ali ne znam je li to tačno, nadam se da neko zna je li ovo istina i koji su igrači otišli?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 20 jan 2011, 22:41

spielführer_21 je napisao/la:
tmtmtmtm je napisao/la:cuo sam da je nekoliko juniora i ovih sto ne igraju za prvi tim a imaju ugovore otislo u SASK NAPREDAK na kaljenje, mozda je to dobar potez da djeca igraju onu krvavu ligu i tako steknu iskustvo... sta mislite ??
To bi bilo odlično! Ali ne znam je li to tačno, nadam se da neko zna je li ovo istina i koji su igrači otišli?
Pročitah u Oslobođenju, navodno idu Alić i Pehilj.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 jan 2011, 22:42

Ima li neki informacija o novim pojacanjima, ova dva tamnoputa momka hoce li potpisati ugovor ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 20 jan 2011, 22:43

ja sam cuo da je pehilj onaj mali 92 godiste otisao i jos dva juniora al to ne znam tacno... vjerovatno ce se neko javiti ko zna :D sto da ne za jedno 2 godine imas iskusnog igraca koji je prosao onu prvu ligu u kojoj kolju sve redom :D gdje je zabiti gol teze nego ista :D prava liga za mladog igraca...kad moze dinamo lokomotivu mozemo mi i napredak :D

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 20 jan 2011, 23:00

nikad_izvini je napisao/la: Pročitah u Oslobođenju, navodno idu Alić i Pehilj.
Dobro je to, samo da igraju pa gdje bilo.. Možemo komotno još par igrača poslati na kaljenje, imamo širok igrački kadar..
Nego ovi naši kamerunci baš sreće nemaju, prvi trening i odmah snijeg :roll: . Mada, ako sam čuo dobro, kažu da su prije na Islandu igrali :? trebali su se naviknuti na hladnoće, što se po ovoj ne može zaključiti:

[img]http://www.sportsport.ba/galerija/1253/ ... elje25.jpg
[/img]
:mrgreen:
Edit: Hebo mater, ni slike ne znam postaviti :roll: uglavnom imate na početnoj 25. po redu..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 20 jan 2011, 23:04

Jedan je valjda igrao na Islandu a drugi u 4 francuskoj ligi. Nisam nešto optimističan povodom njih dvojice, al ako se sjetim bube i činjenice da je počeo kao bek pa postao najbolji igrač lige, možda se varam :mrgreen:

Treba barme jednog potpisati, čistro radi atrakcije.

Amareeeeeeeeeeeeeeee, čitaš li ovo :mrgreen:

evo slike, naše nade iz Francuske :mrgreen:

slika
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 jan 2011, 23:06

nikad_izvini je napisao/la:Jedan je valjda igrao na Islandu a drugi u 4 francuskoj ligi. Nisam nešto optimističan povodom njih dvojice, al ako se sjetim bube i činjenice da je počeo kao bek pa postao najbolji igrač lige, možda se varam :mrgreen:

Treba barme jednog potpisati, čistro radi atrakcije.

Amareeeeeeeeeeeeeeee, čitaš li ovo :mrgreen:

evo slike, naše nade iz Francuske :mrgreen:

slika
Pada mi na pamet dokle ide ovaj fudbal da ova dva momka dodju u BiH hljeb zaradjivat. ;)
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 20 jan 2011, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 jan 2011, 23:07

ma ako su krampe vise se isplati lazi solarij platit...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 20 jan 2011, 23:12

Eh, ta slika.. Ovom desnom pogled govori "gdje dođoh majko stara".. :mrgreen: Ali ništa nas ne koštaju, neka ih, pa ako zadovolje- bujrum.. A nade polažem u njihove fizičke mogućnosti, po kojima su ispred nas, pa nek se ljuti ko hoće.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 20 jan 2011, 23:14

Iskrvarit ce nam djeca tamo :mrgreen:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

slatkis86
Kontakt:

Post Postao/la slatkis86 » 20 jan 2011, 23:26

kralj_je_mrtav je napisao/la:Evo se mahalasi demantirali za Dialibu, ali kad skontam gori sam ja i mnogi drugi koji padaju na pisanje doticnih.
place mi se od ovih nasih satro "novinara" :evil:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ajdekuci, Bing [Bot], BosnianLevi, bvsic, Ljozeeee, primussucks, voltron30, WeekendOffender i 69 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []