Egipat - Bahrain 2 . 8,00 kvota

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ma brate, sve okvolimliverpool je napisao/la:@MandraX,samo sam ti rekao svoje mišljenje,nemoj zamjeriti.
hodža je napisao/la:
p.s. idemooooooo islandddddddddddddd !!!!!!
Ove odbojke sam odigrao da mi poprave kvotu, sigurice su obje.20/ Brazil - 20/ Kolumbija 1 @ 1.60
Atl. Madrid - Real Madrid PS1 @ 1.60
Sporting L. - Penafiel ( -3+ ) ZX2 @ 1.65
-17,5+ L. Deng 2 @ 1.85 ( Proslu isao ispod, sada ide iznad / Ili Rose ispod )
-15,5 M. Teletovic 2 @ 1.85
-5,5+ Hansen 2 @ 1.85
Kedzierzyn Kozle - Jastrzebski 1 @ 1.35
R. Rzeszow - Politechnika W 1 @ 1.30
Šta su Egipcani siromasi ! A jos gore Bahrein e moj brate oni imaju para da kupe mene , tebe i Balkan cijeli !OTNYS_YNWA je napisao/la:@Analitico, bio si u pravu. Ovi siromasi sve vise stele.
Eh, kad' se pare oslade.CoDe je napisao/la:Šta su Egipcani siromasi ! A jos gore Bahrein e moj brate oni imaju para da kupe mene , tebe i Balkan cijeli !OTNYS_YNWA je napisao/la:@Analitico, bio si u pravu. Ovi siromasi sve vise stele.
Vidiš ti jada ovoga koliko nece da padne 6-ti gol...pa ovo nije normaLno ...mandraX je napisao/la: Igrao sam opet hokej na golove, opet norvežani, ovaj put Rosenborg - Sarpsborg, 1/3 rezultat: 1 - 3pratite sad ovo, ostale 2/3 će da završe rezultatom 0 - 0 ...peh ostaje peh
I ti ches kako si kreno !harry_90 je napisao/la:Danas 15 km na bingu dobar i odradio sam tiket,uz onaj na cenera sto sam postavio,danas covjek izgubio 200 km na bingu,svaka cast bilmezu ..
Barca - Maccabi 1
Malaga - Caja 1
Olympiakos - Fener 1
Roma - Olimpija 1
Barac under 12.5 poena
9.28 na 5 km 48.73
Tako više **** vam materina!!!mandraX je napisao/la:Vidiš ti jada ovoga koliko nece da padne 6-ti gol...pa ovo nije normaLno ...mandraX je napisao/la: Igrao sam opet hokej na golove, opet norvežani, ovaj put Rosenborg - Sarpsborg, 1/3 rezultat: 1 - 3pratite sad ovo, ostale 2/3 će da završe rezultatom 0 - 0 ...peh ostaje peh
ma jok ba...mandraX je napisao/la:hodža čovječe sve moje parove "natežeš" ... da nisi prepis'O?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.