Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ocekivao sam dosta vise novca za Shaqiria mada nam njegove izjave da mu je put iz Liverpoola otvoren nisu pomogle, uz to su mediji dodatno ukopali pregovaracku poziciju s konstantnim isticanjem cinjenice da ne mozemo registrovati nove igrace dok god nekog ne prodamo.
Pad u kvaliteti koji mi imamo kod povrede Manea Salaha ili nekog iz veznog reda je ogroman a pogotovo se to odnosi na krila. Bez dodatnih pojacanja trofeju se mozemo nadati jedino sezonom bez povreda sto je malo vjerovatno.
Pad u kvaliteti koji mi imamo kod povrede Manea Salaha ili nekog iz veznog reda je ogroman a pogotovo se to odnosi na krila. Bez dodatnih pojacanja trofeju se mozemo nadati jedino sezonom bez povreda sto je malo vjerovatno.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Gostujuci dres po prvi put ikad rasprodan prije pocetka sezone, ja svoj čekam evo već 30+ dana kao da dolazi iz Kine yebem mu život.
Lose sto se tice transfera ako se pogledaju ostali klubovi iz vrha, tu smo negdje ko arsenal koji nije u chl. Bice grcevita borba za to famozno 4 mjesto
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
75 KM, naručio preko nekog lika iz Bosne, vodi stranicu MOJ DRES na FB, ali uzimam prvi put preko njega i jos čekam.
Dres FAN verzija: 75 KM
Dres PLAYER verzija: 110 KM + GRATIS šorc
FAN – oficijelna replika, dresovi koji se prodaju u klupskim fan shopovima
PLAYER - autentični dresovi u kojima igraju igrači. Drugačije tehnologije od fan verzije, kvalitetniji, više strukirani i lakši
Thx, javni utiske kad stigne.nerkolfc je napisao/la: ↑12 avg 2021, 22:0075 KM, naručio preko nekog lika iz Bosne, vodi stranicu MOJ DRES na FB, ali uzimam prvi put preko njega i jos čekam.
Dres FAN verzija: 75 KM
Dres PLAYER verzija: 110 KM + GRATIS šorc
FAN – oficijelna replika, dresovi koji se prodaju u klupskim fan shopovima
PLAYER - autentični dresovi u kojima igraju igrači. Drugačije tehnologije od fan verzije, kvalitetniji, više strukirani i lakši
Svejedno imamo bolji roster sada nego sampionske sezone.

Koliko god cudno zvucalo, tako je.
Koliko god cudno zvucalo, tako je.
tz tz tz tz tz tz
Tu smo negdje sto se toga tice, samo sto je problem sto drugi imaju jos bolji roster nego prije. Povreda jednog u odbrani i eto problema.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Najbolji stoper dunjaluka potpisao novi dugorocan ugovor.
Na stranu prelazni rok, al' ovo sto su uradili sa produzenjima ugovora glavnim igracima je za svaku pohvalu.
Sljedeci je Mo.
Na stranu prelazni rok, al' ovo sto su uradili sa produzenjima ugovora glavnim igracima je za svaku pohvalu.
Sljedeci je Mo.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
AND WE ARE BACK !!!
Prvi meč sezone, nova grafika i nek nam je Bog na pomoći jer Ox - Milner - Keita je veza:

Van Dijk od prve, Fab i Firmino na klupi.
Prvi meč sezone, nova grafika i nek nam je Bog na pomoći jer Ox - Milner - Keita je veza:

Van Dijk od prve, Fab i Firmino na klupi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Uh rizicno s Van Dijkom nadam se da je potpuno zdrav i spreman jer mi je izgledao bas hrdjavo u onim pripremnim. Drago mi je zbog Oxa i bas bih volio da ozivi karijeru ovo ostalo sve manje vise poznato.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kakva je ovo veza
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Kovalentna. 
Idemo Naby laddd
Idemo Naby laddd
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Djed i bolnicari
Mozda bude 4231 s Milnerom i Keitom ispred odbrane a naprijed Ox
Milner Keita
Salah Ox Mane
Jota
Sta je sa Thiagom
Bas znamo kupit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.