Tek sad vidim objavu FabriziaDonnie Darko je napisao/la: ↑12 avg 2021, 16:51Nije odbio jer nije ni postojala. Umtitija niko nije htio džaba prije par dana, danas Umtiti odbija ponudu Benfice od 10 miliona![]()
Ahaa
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Brko iz druge galaksije!
Nekidan pitaju onog iz Villarreala za Umtitija, frajer crče od smijeha. 
Najjače što glupan hoće samo u neki top tim. Ako presjedi još ove dvije godine ugovora, može komotno u penziju sa 29.
Najjače što glupan hoće samo u neki top tim. Ako presjedi još ove dvije godine ugovora, može komotno u penziju sa 29.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Al sta kaze Wijnaldum nije svjetska klasa. Da je potpisao za Barcu bio bi vjerovatno, ali posto je izabrao PSG onda je kanta ocito. Kada je u Liverpoolu mogao uzeti LP sa Fabinhom i Hendersonom kao saigracima u veznom redu, ne znam sto ne bi mogao s Verratijem i Herrerom.Shategabri je napisao/la: ↑12 avg 2021, 15:22Wijnaldum će njima u vezu leći ko šaka na oko. Jedino im je Veratti bolji od veznjaka, al on svakako igra ofanzivno.
Kad na to dodas da ispred sebe sada ima Messija, Neymara i Mbappea bude dosta toga jasnije. A iza Ramos, Marquinhos, Hakimi, na golu Donnarumma. Nestvarno. Wijnaldum je duplo bolji igrac od Roberta.
Naravno da nije svjetska klasa, nije bilo sretnijeg od mene kad je bila vijest da ga je paris preoteo. Nadji moje postove pa vidi, taj panj nikad nije trebao ni da se dovodi u vezu sa barcom ali posto je klub pao na niske grane zbog bivse uprave svakakvi polovnjaci se pokusavaju dovesti.
Ka'e ako Pjanić ode, može se registrovat Depay. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Daj budi realan. Na stranu tvoja sreca sto nije dosao ako ga vec ne gotivis, ali ne mozes reci da je panj al' nikako. U vezi bi Barceloni dobro dosao, jedino je de Jong bolji igrac od njeg. Roberto i Pjanic mu ne mogu pertli svezat, Busquetsa necu sada ni komentarisati jer je njegov prajm prosao. Vidjet ces uostalom kako ce se uklopiti u PSG-u.enobarca je napisao/la: ↑12 avg 2021, 19:13Naravno da nije svjetska klasa, nije bilo sretnijeg od mene kad je bila vijest da ga je paris preoteo. Nadji moje postove pa vidi, taj panj nikad nije trebao ni da se dovodi u vezu sa barcom ali posto je klub pao na niske grane zbog bivse uprave svakakvi polovnjaci se pokusavaju dovesti.
Eno sad Wijnaldum panjina , frajer najzasulzniji za onu remontadu Liverpoola.
Nije plemenit kao Iniesta ali je pravi ratnik i pouzdan igrac.Nesto ala Rakitic sto je bio sa jacim fizikalijama i u par promila losijom tehnikom.
Nije plemenit kao Iniesta ali je pravi ratnik i pouzdan igrac.Nesto ala Rakitic sto je bio sa jacim fizikalijama i u par promila losijom tehnikom.
Kako se uopšte dođe do price o nekim igracima koji nemaju veze sa Barcom i onda se razvuce prica u ubjeđivanje 
Najavljuju navijači bojkot protiv Laporte, na utakmici će predstaviti transparente i zatražiti ostavke 
Brko iz druge galaksije!
Ko je očekivao neke značajne promjene dolaskom Laporte je naivan čovjek,za ovu havariju i haos u klubu koji je ostavio Bartomeu će trebati dosta vremena za oporavak.I naravno promjena politike kluba okrenuti se omladincima koji su skroz zapostavljeni zbog precjenjenih manekena koji trpaju milione u džep.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- NisamInSajder
- Kontakt:
Očekivano. To će pogotvo uraditi ukoliko se registruju novi igrač jer oni mogu, a Messi se nije mogao registrovat. Laporti se čitava kampanja svela na ostanak Messija i "Ne" Superligi, niti jedno nije ispunio. Vidi se da radi bez plana.
Da li je taj postupak u potpunosti opravdan o tome se može pričati zbog stanja koje je zatekao u klubu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Laporta je uzeo izbore na osnovu prošlog mandata. Mislim da se i on sam preračunao i da je mislio da je situacija "bolja" od one koja je predstavljena ali ustvari nije. Bartomeu i družina su napravili takve poteze da ćemo ih iskihavati u narednih pet godina (minimum) od plata igračima, dugovanja, stadiona, ugovora bivših zaposlenika koje su ostavili.
Laporta izbore jeste uzeo na osnovu Lea ali isto to je radio i Font samo Xavi, Xavi i Xavi a onda čovjek izjavi da nikad nije uopšte kontaktiran od Fonta i njegovog tima, a na pobjedu je dosta utijecalo i Laportino privatno poznanstvo sa Messijem i njegovom porodicom. A Font je sam izgubio povjerenje članova kad je pristao da se slika u dresu Reala ako to znači da će Barça automatski osvojiti LP.
Ne znam šta je Font imao u planu ali bi se ovo isto desilo i njemu možda bi samo fokus više bio na Xaviju, pomoćnicima (Puyol - Iniesta) i ekipi a ne na dugovanjima i ostalome pa bi radio "u miru".
Ja i dalje vjerujem da će on uspjeti izvući klub iz ove noćne more ali će trebati dosta vremena definitivno i da neke stvari neće ići onako kako su zamišljene a i ova situacija koja je zadesila cijeli svijet (smanjeni prihodi, smanjen broj navijača) a sad i odlazak Messija će definitivno taj postupak oporavka produžiti a i osiromašiti (prodaja dresova, ulaznice, odlazak navijača)
Sramotno je da je rezervisano samo 16,000 karata za utakmicu pogotovo nakon tako dugo vremena (ali to su svi koji su članovi kluba, ne i obični navijači)
Tebas je izjavio da CVC ugovori nemaju nikakve veze sa Superligom i da klubovi mogu igrati bez ikakvih problema ako potpišu ugovore sa CVC - om i da oni neće vršiti neki pritisak da moraju odustati. Taj žohar je isto tako postavio ultimatum Laporti da potpiše ugovor sa CVC - om u narednih 50 godina tako da njima ide 10% od tv prava u tih 50 godina i onda će dobiti novac od La Lige (između 200 i 250 miliona) a samim time će i registrovati Messija bez problema.
Znači uzeti 250 miliona i registrovati Messija u zamjenu za 10% prava od tv prenosa u narednih 40 ili 50 godina. Pa to ni jedan normalan čovjek ne bi potpisao (pogotovo sada kad je Messi pred zalaskom karijere iako može još tri sezone iznijeti bez problema). Znači kratkoročnih 250 miliona i registrovanje Messija, uz gubitak dvije milijarde i 360 miliona € od tv prenosa u narednih 50 godina !
Što se tiče Superlige znamo svi zbog čega je Laporta pristao na to takmičenje i zbog čega ga zagovara i ne odustaje od njegovog ostvarenja, a to su pare. Samim pristankom da stupe u takmičenje dobijaju između 400 i 500 miliona dolara, a koliko još prolaskom u narednu rundu, osvajanjem, pogotovo u ovoj situaciji kad ukupni dug premašuje cifru od 1.3 milijarde i kad ovi igračići odbijaju da pomognu svom klubu (čast gospodinu Piqueu)
Ništa se drastično neće desiti preko noći, niti može, pravi navijači će podržati ili sa ili bez Messija, oni koji su bili tu i prije biti će i sada. Nama je problem što smo gladni za trofejima i što mi tražimo instant uspjeh (tripleta odmah)
a ne sagledamo drugu stranu priče. Bilo kako bilo na nama je da podržimo i da se nadamo najboljem jer ovaj klub to zaslužuje !
Més que un Club ! Barça, Barça, Barça !
Laporta izbore jeste uzeo na osnovu Lea ali isto to je radio i Font samo Xavi, Xavi i Xavi a onda čovjek izjavi da nikad nije uopšte kontaktiran od Fonta i njegovog tima, a na pobjedu je dosta utijecalo i Laportino privatno poznanstvo sa Messijem i njegovom porodicom. A Font je sam izgubio povjerenje članova kad je pristao da se slika u dresu Reala ako to znači da će Barça automatski osvojiti LP.
Ne znam šta je Font imao u planu ali bi se ovo isto desilo i njemu možda bi samo fokus više bio na Xaviju, pomoćnicima (Puyol - Iniesta) i ekipi a ne na dugovanjima i ostalome pa bi radio "u miru".
Ja i dalje vjerujem da će on uspjeti izvući klub iz ove noćne more ali će trebati dosta vremena definitivno i da neke stvari neće ići onako kako su zamišljene a i ova situacija koja je zadesila cijeli svijet (smanjeni prihodi, smanjen broj navijača) a sad i odlazak Messija će definitivno taj postupak oporavka produžiti a i osiromašiti (prodaja dresova, ulaznice, odlazak navijača)
Sramotno je da je rezervisano samo 16,000 karata za utakmicu pogotovo nakon tako dugo vremena (ali to su svi koji su članovi kluba, ne i obični navijači)
Tebas je izjavio da CVC ugovori nemaju nikakve veze sa Superligom i da klubovi mogu igrati bez ikakvih problema ako potpišu ugovore sa CVC - om i da oni neće vršiti neki pritisak da moraju odustati. Taj žohar je isto tako postavio ultimatum Laporti da potpiše ugovor sa CVC - om u narednih 50 godina tako da njima ide 10% od tv prava u tih 50 godina i onda će dobiti novac od La Lige (između 200 i 250 miliona) a samim time će i registrovati Messija bez problema.
Znači uzeti 250 miliona i registrovati Messija u zamjenu za 10% prava od tv prenosa u narednih 40 ili 50 godina. Pa to ni jedan normalan čovjek ne bi potpisao (pogotovo sada kad je Messi pred zalaskom karijere iako može još tri sezone iznijeti bez problema). Znači kratkoročnih 250 miliona i registrovanje Messija, uz gubitak dvije milijarde i 360 miliona € od tv prenosa u narednih 50 godina !
Što se tiče Superlige znamo svi zbog čega je Laporta pristao na to takmičenje i zbog čega ga zagovara i ne odustaje od njegovog ostvarenja, a to su pare. Samim pristankom da stupe u takmičenje dobijaju između 400 i 500 miliona dolara, a koliko još prolaskom u narednu rundu, osvajanjem, pogotovo u ovoj situaciji kad ukupni dug premašuje cifru od 1.3 milijarde i kad ovi igračići odbijaju da pomognu svom klubu (čast gospodinu Piqueu)
Ništa se drastično neće desiti preko noći, niti može, pravi navijači će podržati ili sa ili bez Messija, oni koji su bili tu i prije biti će i sada. Nama je problem što smo gladni za trofejima i što mi tražimo instant uspjeh (tripleta odmah)
a ne sagledamo drugu stranu priče. Bilo kako bilo na nama je da podržimo i da se nadamo najboljem jer ovaj klub to zaslužuje !
Més que un Club ! Barça, Barça, Barça !
Brko iz druge galaksije!
- Shategabri
Nije njima ni Coutinho od 130 miliona eura svjetska klasa, pa ih dotuče u onom poniženju u LPDimitrov je napisao/la: ↑12 avg 2021, 19:03Al sta kaze Wijnaldum nije svjetska klasa. Da je potpisao za Barcu bio bi vjerovatno, ali posto je izabrao PSG onda je kanta ocito. Kada je u Liverpoolu mogao uzeti LP sa Fabinhom i Hendersonom kao saigracima u veznom redu, ne znam sto ne bi mogao s Verratijem i Herrerom.Shategabri je napisao/la: ↑12 avg 2021, 15:22Wijnaldum će njima u vezu leći ko šaka na oko. Jedino im je Veratti bolji od veznjaka, al on svakako igra ofanzivno.
Kad na to dodas da ispred sebe sada ima Messija, Neymara i Mbappea bude dosta toga jasnije. A iza Ramos, Marquinhos, Hakimi, na golu Donnarumma. Nestvarno. Wijnaldum je duplo bolji igrac od Roberta.
Koševo Zapad
Da fakat je dotukao Coutinho Barcelonu. Dok on nije usao imali su ogromne sanse za prolaz dalje.
Ne budi glup
Ne budi glup
- Shategabri
Pa stavio so na ranu i utrljao. Dva gola i asistencija po ulasku.
Vrati se u Barsu i opet lika nigdje.
U Bayernu je odigrao 40-ak utakmica.
Da, ja sam glup, a Coutinho nije još jedan 100+ miliona transfer promašaj Barselone.
Koševo Zapad
Pa ko je rekao suprotno od ovoga ?Shategabri je napisao/la: ↑13 avg 2021, 08:34Pa stavio so na ranu i utrljao. Dva gola i asistencija po ulasku.
Vrati se u Barsu i opet lika nigdje.
U Bayernu je odigrao 40-ak utakmica.
Da, ja sam glup, a Coutinho nije još jedan 100+ miliona transfer promašaj Barselone.
Glupiras se.
Sport i Mundo Deportivo danas pišu da će sutra i Memphis i Garcia biti registrovani za ligu. Barem nešto pozitivno.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Sad kad Mbape ode zbog Messija, treba ga dovesti u Barcelonu.