FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Transfer rok vjerovatno najgori ikad ali uzeti preko 100 miliona za Lukakua, hej jbt 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Bas, nevjerovatno. Ne vrijedi ni onih 80 kolko smo ga mi platili a pogotovo ne ovih 115
Forsiraju ovu pricu kako nas je nosio na ledjima, al hajd nek im bude. I toliko o tome da ga je Suning otjero.Thomas Tuchel: "We had the feeling it’s worth it and to try and fight hard. He’s super hungry, he did everything to take this chance and make it happen. He was a huge player at Inter with all the responsibility on his shoulders. It was actually very important that it was his desire to rejoin Chelsea and finish his project and story at Chelsea in the way he wanted".
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Vjerovatno zato jer je bio prvi u Interu po broju golova, asistencija, šuteva, driblinga, dobijenih duela...
Kad Suning od ovih 115 mil barem 80 potroši na njegovu zamjenu onda ću im vjerovat. Ovako prodali najboljeg igrača za 115 a od toga će max 30 iskoristit za zamjenu a ostalo na krpljenje dugova ti dovoljno govori šta je ovdje bio cilj. Ukoliko imaju zabranu da investiraju moraju što prije prodat klub jer na vrhunskom nivou je nemoguće da se klub finansira isključivo vlastitim prihodima, ako nas ubrzo ne prodaju nekom ko može investirat ubrzo ćemo bit sredina tabele, i EL će nam biti nedostižna.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
@biscione previše brate vjeruješ novinskim natpisima. Znamo svi kako se Inter tretira od strane istih.
Imaš intervju od njegovog agenta gdje je sve rečeno. Da je na vrijeme rekao da želi ići, sada bi vjerovatno Hakimi i dalje bio u timu.
Dvoličan je ali hvala mu na svemu, idemo dalje.
Imaš intervju od njegovog agenta gdje je sve rečeno. Da je na vrijeme rekao da želi ići, sada bi vjerovatno Hakimi i dalje bio u timu.
Dvoličan je ali hvala mu na svemu, idemo dalje.
Ja se evo još par dana kasnije šamaram ne vjerujuci i dalje da je netko zapravo 115 milja pljunuo i to u doba pandemije za dvadesetosmogodišnjaka koji nije top top kvaliteta
Jbt Pogba je u jeku najveceg hypea kao 5 godina mlađi prije ikakve pandemije išao za 10 milja manje
Ista stvar kao i sa Cunteom...hvala na prosloj sezoni i doviđenja.Prezadovoljan dealom,a još više slušajući plakanje ovih likova diljem internetskih bespuća koji su ga dizali u nenormalne visine sad kad su skužili da ih je lik izjebao i otišao hladno u Chelsea "o kojem je sanjao od malena",isto kao što je izjavio kad je ovdje došao i prodavao tu priču dvije godine
Da ne pričamo koliko mu je napuhan legacy u Interu.Sva sreća mi sa malo boljim pamcenjem dobro se sjecamo svega od prvog do zadnjeg dana i svih fejlova,promašaja i nestajanja u bitnim utakmicama da bi tek u drugom dijelu prosle sezone digao igru na top razinu gdje je stvarno dominantan bio.
Da nije tupio svaki tjedan kako želi ostati da bi otpalio na prvu ponudu iz Londona (što je doslovno prije koji sat i njegov agent potvrdio ima sve crno na bijelo,doslovno se popišao po svima koji su još uvijek tupili priču da ga je Suning otjerao),moglo se lako moguće zadrzati Hakimija da se ranije izjasnio kako bi otisao ako dođe ponuda nekoga kao Chelsea.Ja mu apsolutno ništa ne zamjeram što je vidio bolju priliku za sebe u karijeri i hvala mu na tom unosnom dealu na kraju,al lijepo si je bacio ljagu na u očima onih koji su ga ko nekakvo božanstvo ovdje gledali.
Good ridance.
Najbolje od svega likovi prozivaju Lautara za nekakve fulane šanse,a lik trčao za dvojicu dvije godine jer se ovaj štedio samo za napadačke akcije.I onda pogledaš i statse kad ono prošle sezone Lautaro samo 3 gola manje iz igre od ovoga u 300 i sitno minuta manje.
Dzeko čist ok kao 4. ili 3. napadač ako Alexis nažalost ode.Sad dovest pravu zamjenu kao partnera Lautaru to je to.
U međuvremenu odbio i Engleze.
Tell me you're not watching without telling me you're not watching.
bio je prvi u vecini statistickih parametara jer je sve al bas sve bilo podredjeno njemu. u previse utakmica ga nije nikako bilo na terenu da bi se reklo kako nas je on nosio na ledjima. pa koliko samo golova je dao kad je vec utakmica bila rijesena. rec da je on nosio inter na ledjima je uvreda za bivse mu kolege koji su svi kao tim donijeli titulu
u odredjenim trenucima strahovit igrac, al sa previse mana da bi vrijedo ovih para
mi ako dovedemo pravo pojacanje u napadu mozemo dobit skroz novu dimenziju i bit i opasniji nego sto smo to bili s njim. Dok ce se Hakimija tesko moc zamijenit
u odredjenim trenucima strahovit igrac, al sa previse mana da bi vrijedo ovih para
mi ako dovedemo pravo pojacanje u napadu mozemo dobit skroz novu dimenziju i bit i opasniji nego sto smo to bili s njim. Dok ce se Hakimija tesko moc zamijenit
arminz je napisao/la: ↑13 avg 2021, 22:51bio je prvi u vecini statistickih parametara jer je sve al bas sve bilo podredjeno njemu. u previse utakmica ga nije nikako bilo na terenu da bi se reklo kako nas je on nosio na ledjima. pa koliko samo golova je dao kad je vec utakmica bila rijesena. rec da je on nosio inter na ledjima je uvreda za bivse mu kolege koji su svi kao tim donijeli titulu
Kada Danas malo bolje razmislimo, Vodstvo Kluba je sve odlicno uradilo osim prodaje Hakimia.
Conte otisao i neka je , mislim da nebi ponovio onakvu sezonu pogotovo jer se prodao njegov ljubimac.
Lukaku je stvarno igrao dobro i bio je nas najbolji igrac, i ovu sezonu da je ostao nebi ponovio ni 50% onog sto je bio. I za njega uzet 115milki je
Steta samo Eriksena, al barem se nadam da ce kakve trampu napravit sa Ajaxom.
Ako se dovede jos Nandez i jedan Napadac bit cemo sigurno opasniji nego proslu sezonu .
Inter Have Agreed Personal Terms With Duvan Zapata But Atalanta Asking €40M, Italian Media Report
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
- TheTruth34
- Kontakt:
Slazem se da je odlican deal za Lukakua,ali prodaja Hakimija je neoprostiva..Samo da dovedemo koliko,toliko kvalitetnog napadaca,a ne nekod od ovih polovnjaka sto se spominju,bit ce to top sve.
Gagliardini u Napoli 
Tuttoshit objavio vijest, ne lozite se dzabe
Btw ako koji veznjak bude put napolia to ce biti vecino jer ga spaletti bas gotivi...
Btw ako koji veznjak bude put napolia to ce biti vecino jer ga spaletti bas gotivi...
Ovo apsolutno.Hakimi je puno teži gubitak koji se sigurno neće moći nadoknaditi + Eriksen rekao bih,ali njega bi se sa Calhanoglu/Sensi kombinacijom MOŽDA moglo nadoknaditi.Ali to je trenutno veliki upitnik iz raznih razloga.Njih dva su veći gubitak nego Lukaku za kojeg bi se morala naći adekvatna zamjena za ovih 40ak M koja će tvoriti dobar tandem sa Lautarom.Inter nikad sa napadačima nije imao problema i na Marotti je da nastavi tu tradiciju.arminz je napisao/la: ↑13 avg 2021, 22:51bio je prvi u vecini statistickih parametara jer je sve al bas sve bilo podredjeno njemu. u previse utakmica ga nije nikako bilo na terenu da bi se reklo kako nas je on nosio na ledjima. pa koliko samo golova je dao kad je vec utakmica bila rijesena. rec da je on nosio inter na ledjima je uvreda za bivse mu kolege koji su svi kao tim donijeli titulu
I dalje Inter i sa ovim odlascima mora biti contender za naslov iako apsolutno ne očekujem da se osvoji ove godine za razliku od prošle gdje je to imperativ bio s obzirom na sve povučene poteze prije sezone.Konkurenti nisu ništa specijalno bolji ako su uopće,Inzaghi ima lijepu šansu dokazati da je zreo za vođenje top ekipe u Italiji.Što je dosta upitno.Ali ta titula bi bila još vrijednija od prošlosezonske.
-
GeriOldman
- Kontakt:
Smeće crno je od prvih dana provaljen bio. Lažna ljubav i lažna privrženost klubu su providini bili. Sreća mu je što je sva pamet Contea bila gađaj Lukakua pa šta bog da. Zabio mali milion nebitnih golova, u ključnim utakmicama bio najgori na terenu, ali kao prvi igrač ekipe koja je uzela titulu nakon 11 godina, pa se to brzo zaboravi. Inače bi bio flopčina od 80 miliona. Kao što sam rekao, za 115 miliona su trebali chelseau poslati još jednog igrača kao poklon. Mislim da će loš biti u chelseau, al eto vrijeme će pokazati.
Dumfries i Džeko potpisali, valjao bi još jedan napadač za prvih 11 i dobar vezni za rotacije, jer u hakana ne vjerujem nimalo, srećom džaba je došao. A u zdravlje Sensija pogotovo. Ako nekim čudom ostane zdrav, to je najveće pojačanje Intera.
Dumfries i Džeko potpisali, valjao bi još jedan napadač za prvih 11 i dobar vezni za rotacije, jer u hakana ne vjerujem nimalo, srećom džaba je došao. A u zdravlje Sensija pogotovo. Ako nekim čudom ostane zdrav, to je najveće pojačanje Intera.
1921
- TheTruth34
- Kontakt:
Hakan ce biti bombica,svaki prekid opasnost,a ima covjek osjecaj za podvalit loptu samo takav.Samo da je dovesti napadaca kojem ne treba 5 prilika za go i top smo.
-
GeriOldman
- Kontakt:
Vidim već neko vrijeme provlačiš da je Džeko igrač kojem treba 5 prilika za gol. Ne znam jesmo li istog igrača gledali kroz njegovu karijeru ili šta je posrijedi!?
1921
Zapata sinoć nije bio u rosteru Atalante nikako. A posle tekme Inter - Kyiv Ausilio bio na sastanku sa čelnicima Atalante i otvoreni pregovori o transferu Zapate u Inter. 
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Može ali za 25-30 mil max. Debelo bi bilo previše za 30godišnjaka dati 40 kao što se priča jer za 2 sezone ga nećeš moći prodat ni za 10. Bolje u tom slučaju dodati još pa za 60-70 doveset Vlahovića kojeg potencijalno za 2 sezone možeš prodati Parizu za 120 i nadam se da će i Uprava razmišljati u tom pravcu, dovoditi mlade talente koji su i sadašnjost i budućnost a ne samo sadašnjost.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ima jos ovih besplatnih igrača. Ne znam zbog čega niko ne potpisuje Maksimovica ili Nkoloua. Dobri bi bili za rotacije na CB.
Vidio sam da po nekim medijima kao Atalanta ga ne da ispod 50m. Ja lično ne bi dao 50 za njega u trenutnoj situaciji ma da nisam nesto previse zagrijan ni za Vlahovića jer pun k primjera u Italiji gdje neko da hrpu golova jedne sezone pa bude bust poslije. A i Viole ga ne daju ispod jedno 75-80 sigurno, klasicni primjer za Belotija kojeg nisu dali ispod 100m a sad ga ne mogu za 15 prodat.
Za insignea traze 25-30m, nasi nude 15.
Za Correu nudimo kao 25+5 a to bi Laziu dalo mogućnost da dovede neke igrace zbog likvidnosti (nisam bas najbolje skontao sta je u pitanju tu), a oni traze 35-40.
Ma koga god da dovedu dobro je, bolje nego da propadne pare od izlaznih transfera
Vidio sam da po nekim medijima kao Atalanta ga ne da ispod 50m. Ja lično ne bi dao 50 za njega u trenutnoj situaciji ma da nisam nesto previse zagrijan ni za Vlahovića jer pun k primjera u Italiji gdje neko da hrpu golova jedne sezone pa bude bust poslije. A i Viole ga ne daju ispod jedno 75-80 sigurno, klasicni primjer za Belotija kojeg nisu dali ispod 100m a sad ga ne mogu za 15 prodat.
Za insignea traze 25-30m, nasi nude 15.
Za Correu nudimo kao 25+5 a to bi Laziu dalo mogućnost da dovede neke igrace zbog likvidnosti (nisam bas najbolje skontao sta je u pitanju tu), a oni traze 35-40.
Ma koga god da dovedu dobro je, bolje nego da propadne pare od izlaznih transfera
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Vlahovic bi bio najidealniji, a i Zapata je ok, ali za manju cifru. Correa meni bezze igrač.
Nadam se da riješe jednog od Gaglia/Vecino i dovedu Nandeza za širine.
Nadam se da riješe jednog od Gaglia/Vecino i dovedu Nandeza za širine.
#Ausilio OUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.