Završiće obojica ko Lamar Odom
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Shategabri
- Kontakt:
-
samoposmatram
- Kontakt:
Re: Chat
Od poznatih lica na koje sumnjam da su u istoj kategoriji su Dino Merlin, Zdravko Colic i Hari Mata Hari. E sad ovo nepisem kao uvredu ove tri jako pozitivne licnosti ciji rad cjenim i postujem.
Ova parada i sve vezano za nju je jedinstven primjer na svijetu gdje se ljudi hvale sto su bolesni.
Cuj ponos.
Ali sta ces, to je danas in.
Cuj ponos.
Ali sta ces, to je danas in.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Kad bi isao, isao bi sa anti grupom. Interesantno slusati mrznju ljudske nejaci.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Komsica legende molio Eufor a nije se ni raspitao dali posjeduju logistiku za gasenje pozara. Povrat plate za august mjesec odma.
Ronhil gigant, testira dokle mu je granica ludovanja. Joker politke.
Novinari onanisu na njega pa je konstantno na naslovnici klixtarda.
Onanišu na klikove, a i sasvim je uredu da predsjednik države bude svaki dan u glavnim vijestima pogotovo nakon njegovih izjava.
Mile je neunistiv
Šta kažu, zbog **** poplave i zemljotresi, požari se spremaju.AshburtonG je napisao/la: ↑13 avg 2021, 10:34Ja bih mahao onom zastavom, samo da isprovociram ove zatucane SDA glasace, iako uopce ne mirisem kompletnu LGBT populaciju i njihove poteze prije svega. Medjutim, onaj bijes prosjecnog SDA glasaca i citanje njihovih komentara po socijalnim mrezama mi je ipak zadovoljstvo koje se ne propusta.![]()
"We need to suffer. And we need to fight."
ovo.Marsal je napisao/la: ↑13 avg 2021, 10:27BiH je sekularna država.
Ko hoće da ide na SFF, neka ide. Nek pije, hoda, guzi, provodi se.
Ko hoće da ide u džamije i klanja i organizuje masovne iftare na trgovima neka to radi.
Ko hoće na povorku ponosa, neka ide.
I niko nikome nema pravo da sere ili popuje znog njegovih životnih izbora ili preferencija.
Ima dovoljno mjesta za sve nas pod ovim nebom bosanskim. I previše mjesta.
Ono kad zivis u najesktremnijem gradu uz Mostar na Balkanu gdje zaboravis sta je kiša i oblak po 6 mjeseci
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Slatinash_7
- Kontakt:
Dokle god mi nije bolje ili gore radi nečega (tipa parada, Inzkov ovaj zakon,gay brakovi u CG) necu ni da mislim o tome.. sta mene briga sto do juce nije mogla parada sa platom od hiljadu a danas moze,plata isto hiljadu..to su za mene sve nebitne stvari, lova druze a sa lovom ce doci i sve ostalo
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
To ti je ono...ne podrzavas lgbt sranja, ali onda pogledas onaj anti-lgbt skup u Sarajevu prije par godina, svaki drugi povratnik iz Sirije i zakljucis da pe.deri i nisu toliko losi. 

🔹
@avenija
Da, ali noći u Zenici ledene prema Mostaru i spavaš bez problema.
Da, ali noći u Zenici ledene prema Mostaru i spavaš bez problema.
Daj jedno 4 plate i završeno
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 63 gosta.