U ponedjeljak.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
I Dudić reče da je u nedjelju.TzBulevar87 je napisao/la: ↑12 avg 2021, 22:08U ponedjeljak.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ipak je pomjereno.
Prvobitno su slali dopis za ponedjeljak - 21h. Do mene je momci, pardon.
075
- Probisvjet
- Kontakt:
Niko njega nije ismijavao zbog izgleda da je ruzan, nego jednostavno ima velike oci koje sjaje. Sigurno je mnogo ljepsi i od tebe, a i od mene.
I nemoj da od foruma opet pravis rak ranu nasem klubu.
Ovo za ulaznicu je osnovano, jer ipak smo prvi.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Trazio je Velez odgodu i nasi su bili pristali, ali nije Vico 🥸
-
- Kontakt:
Kakva si ti losa osoba, fuj. Ovaj post je sve kazao. Dno dna.Probisvjet je napisao/la: ↑12 avg 2021, 22:26Niko njega nije ismijavao zbog izgleda da je ruzan, nego jednostavno ima velike oci koje sjaje. Sigurno je mnogo ljepsi i od tebe, a i od mene.
Ovo za ulaznicu je osnovano, jer ipak smo prvi.![]()
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
hahaha eto vidis da nisi upravuTzBulevar87 je napisao/la: ↑12 avg 2021, 22:24Ipak je pomjereno.

MakabiTuzla je napisao/la: ↑12 avg 2021, 23:03Kakva si ti losa osoba, fuj. Ovaj post je sve kazao. Dno dna.Probisvjet je napisao/la: ↑12 avg 2021, 22:26Niko njega nije ismijavao zbog izgleda da je ruzan, nego jednostavno ima velike oci koje sjaje. Sigurno je mnogo ljepsi i od tebe, a i od mene.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Protiv Širokog Brijega po pretrčanoj distanci tokom 90 minuta igre, izdvojila su se dvojica fudbalera. To su Josip Balić i Dženis Beganović. Balić je pretrčao 12,4 km, a Beganović 12,1 km.
- Probisvjet
- Kontakt:
Svaka cast. Beganovic od dolaska iznenadjuje svojom pozrtvovnoscu.SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑13 avg 2021, 09:49Protiv Širokog Brijega po pretrčanoj distanci tokom 90 minuta igre, izdvojila su se dvojica fudbalera. To su Josip Balić i Dženis Beganović. Balić je pretrčao 12,4 km, a Beganović 12,1 km.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Nisam ba vjeruj mi.MakabiTuzla je napisao/la: ↑12 avg 2021, 23:03Kakva si ti losa osoba, fuj. Ovaj post je sve kazao. Dno dna.Probisvjet je napisao/la: ↑12 avg 2021, 22:26Niko njega nije ismijavao zbog izgleda da je ruzan, nego jednostavno ima velike oci koje sjaje. Sigurno je mnogo ljepsi i od tebe, a i od mene.
Trcanje fudbalera se smatra pozrtvovnoscu?Probisvjet je napisao/la: ↑13 avg 2021, 11:43Svaka cast. Beganovic od dolaska iznenadjuje svojom pozrtvovnoscu.SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑13 avg 2021, 09:49Protiv Širokog Brijega po pretrčanoj distanci tokom 90 minuta igre, izdvojila su se dvojica fudbalera. To su Josip Balić i Dženis Beganović. Balić je pretrčao 12,4 km, a Beganović 12,1 km.

tz tz tz tz tz tz
- RollingPaper
- Kontakt:
Pa jel onaj koji je najmanje pretrco pozrtvovan? Idi istrci 2 kilometra neces moci disat, ljudi pretrcali 12 i po tebi nisu pozrtvovani. E jesmo i nasli epitet, cuj pozrtvovan. Sta to znaci uopste?slusalica je napisao/la: ↑13 avg 2021, 11:50Trcanje fudbalera se smatra pozrtvovnoscu?Probisvjet je napisao/la: ↑13 avg 2021, 11:43Svaka cast. Beganovic od dolaska iznenadjuje svojom pozrtvovnoscu.SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑13 avg 2021, 09:49Protiv Širokog Brijega po pretrčanoj distanci tokom 90 minuta igre, izdvojila su se dvojica fudbalera. To su Josip Balić i Dženis Beganović. Balić je pretrčao 12,4 km, a Beganović 12,1 km.![]()
Brukas seRollingPaper je napisao/la: ↑13 avg 2021, 12:12Pa jel onaj koji je najmanje pretrco pozrtvovan? Idi istrci 2 kilometra neces moci disat, ljudi pretrcali 12 i po tebi nisu pozrtvovani. E jesmo i nasli epitet, cuj pozrtvovan. Sta to znaci uopste?slusalica je napisao/la: ↑13 avg 2021, 11:50Trcanje fudbalera se smatra pozrtvovnoscu?Probisvjet je napisao/la: ↑13 avg 2021, 11:43
Svaka cast. Beganovic od dolaska iznenadjuje svojom pozrtvovnoscu.![]()

Moze li hirurg sa UKC-a nakon obavljene operacije biti pozrtvovan?

tz tz tz tz tz tz
- RollingPaper
- Kontakt:
Pa vece je brukanje ova tvoja dva posta, al realno.slusalica je napisao/la: ↑13 avg 2021, 12:14Brukas seRollingPaper je napisao/la: ↑13 avg 2021, 12:12Pa jel onaj koji je najmanje pretrco pozrtvovan? Idi istrci 2 kilometra neces moci disat, ljudi pretrcali 12 i po tebi nisu pozrtvovani. E jesmo i nasli epitet, cuj pozrtvovan. Sta to znaci uopste?![]()
![]()
U vrlo bliskoj vezi su takva razmisljanja i porazi nasih klubova od moldavskih, armenskih, malteskih itd...RollingPaper je napisao/la: ↑13 avg 2021, 12:17Pa vece je brukanje ova tvoja dva posta, al realno.slusalica je napisao/la: ↑13 avg 2021, 12:14Brukas seRollingPaper je napisao/la: ↑13 avg 2021, 12:12
Pa jel onaj koji je najmanje pretrco pozrtvovan? Idi istrci 2 kilometra neces moci disat, ljudi pretrcali 12 i po tebi nisu pozrtvovani. E jesmo i nasli epitet, cuj pozrtvovan. Sta to znaci uopste?![]()
![]()

tz tz tz tz tz tz
- Beduin
- Kontakt:
0de Tomasevic kod komsija na posudbu, a ne bi me cudilo na kraju sezone i da otkupe transfer. Voli i dalje Azmir brstiti nase provjerenu. Nadam se padu forme i uzasnoj sezoni za naseg Nemanju koji nam je, ipak, upumpao nesto para u klupsku kasu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Treba vratiti Ramica na polusezoni, nek dize formu u Srebrniku ili u Kikakcima, forsirati mladog Alica.
🔴⚫️
- Beduin
- Kontakt:
Ja bih ih volio vidjeti zajedno u igri, npr. u kup utakmicama, da Ramic spusta lopte Alicu, jer Ramic trkacki ne moze nista napraviti osim se zagraditi i/li spustiti loptu prsima/glavom suigracu. 0n mora biti blize 16m i cekati ubacaje sa krila, ali to je do trenera i njegovih zamisli.
I ja bih volio da ga vrate cim prije, a ako vec mogu dobiti "besplatno" igraca iz Sloge neka nam onda posalje Voju, igraca koji garantuje odredjeni broj golova.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Cuo sam da su novi dresovi najbolji ikad.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.