Jedini uz Dzeku je Hasan. Ostali su ispod. Kodro, Hibic pa tek onda Baljic i Barbarez a ispred njih Vedo Ibisevic.SemirTuce je napisao/la: ↑11 avg 2021, 20:57A gdje su Baljic,Barbarez,Kodro poslije Dejtona?De nemoj se vise sramotiti,ispadas smijesan!BenjooJutub je napisao/la: ↑11 avg 2021, 17:34Džeko bi u svakom timu u Serie A bio prvi ili drugi napadač ( 20 startova u ligi). Jedini igrač iz BiH za kojeg, poslije Dejtona možemo reći da je klasa.
Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Goalgetter
- Kontakt:
Hoce li ta potvrda vise 

Ako Željo nađe zamjenu za Bekrića, ništa ne stoji na putu realizaciji Džekinog transfera.
Haha dobra.Ako Zec odigra 45 minuta na terenu pada potpis.
Propao transfer.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Vraca se u Romu ipak 

Propao transfer.
Đe ste pročitali?Vraca se u Romu ipak
Ma valjaju gluposti.
Inter dovodi Dumfriesa kao zamjenu za Hakimija.
Here we go potvrđen.
Toliko o tome da će Inter bit loš
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Sve da vise nikog ne prodaju, bez contea, lukakua i hakimia su puno losiji tim nego prosle godine.
Samo se nadam da ce biti bolji od mrtve rome, koje mi je pun klinac svih ovih silnih godina.
Treba pricekati i sa dzekinom ulogom u timu, ako ne bude igrao redovno, praticu ih kao i barsu prosle sezone, skoro nikako.
Samo se nadam da ce biti bolji od mrtve rome, koje mi je pun klinac svih ovih silnih godina.
Treba pricekati i sa dzekinom ulogom u timu, ako ne bude igrao redovno, praticu ih kao i barsu prosle sezone, skoro nikako.
Dumfries je odlicna zamjena za Hakimija, ako nije i ofanzivniji od njega.babino je napisao/la: ↑12 avg 2021, 12:33Sve da vise nikog ne prodaju, bez contea, lukakua i hakimia su puno losiji tim nego prosle godine.
Razvaljivao je na EURO, a i gledao sam superkup Holandije neki dan, nevjerovatan.
Siguran sam da nece ni osjetit Hakimijev odlazak.
Samo 12m za ovakvog igraca (ugovor mu isticao pa je PSV bio u fazonu daj šta daš).
Još jedan napadač dolazi: Insigne, Zapata, Correa iz Lazia.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Roma ima problem sa pronalaskom zamjene, moguće da se zbog toga transfer "odužio".
U igri su Abraham (kojeg traži pola engleske lige, pa je gotovo nemoguće da dođe u Romu), Azmoun i Isak..
U igri su Abraham (kojeg traži pola engleske lige, pa je gotovo nemoguće da dođe u Romu), Azmoun i Isak..
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
A i ova Roma vise... pa ako imas 40-ak milki na kontu za napadaca sta ometas covjeka pusti ga. Valjda ces naci nesto za 40mil pobogu.
Ma nema to veze s tim, cim su ga pustili da ode na ljekarske to je za romu zavrsen posao, ovo je izmedju intera i dzeke, sredjivanje birokratije i sitnih detalja...
Sinoc je marotta izjavio da je ostalo jos par sitnih stvarcica da se rijesi i to je to.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Jesu velika imena, za naše standarde, ali sve je to tanko. Džeko je po svim parametrima bolji od sve trojice.SemirTuce je napisao/la: ↑11 avg 2021, 20:57A gdje su Baljic,Barbarez,Kodro poslije Dejtona?De nemoj se vise sramotiti,ispadas smijesan!BenjooJutub je napisao/la: ↑11 avg 2021, 17:34Džeko bi u svakom timu u Serie A bio prvi ili drugi napadač ( 20 startova u ligi). Jedini igrač iz BiH za kojeg, poslije Dejtona možemo reći da je klasa.
- Shategabri
- Kontakt:
Da ga daju za neku lovu pa hajde.
Ovako mislim da su rekli haj ti momčino.
Ovako mislim da su rekli haj ti momčino.
Koševo Zapad
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima nekih problema oko papirologije navodno, jos nije potpisao.
Brazzo je bio klasa i u velikim klubovima. 100%BenjooJutub je napisao/la: ↑12 avg 2021, 14:14Jesu velika imena, za naše standarde, ali sve je to tanko. Džeko je po svim parametrima bolji od sve trojice.SemirTuce je napisao/la: ↑11 avg 2021, 20:57A gdje su Baljic,Barbarez,Kodro poslije Dejtona?De nemoj se vise sramotiti,ispadas smijesan!BenjooJutub je napisao/la: ↑11 avg 2021, 17:34Džeko bi u svakom timu u Serie A bio prvi ili drugi napadač ( 20 startova u ligi). Jedini igrač iz BiH za kojeg, poslije Dejtona možemo reći da je klasa.
- Goalgetter
- Kontakt:
U njega ne moze jednostavno, uvijek komplikacije

Dumfries isto stigao na ljekarski veceras, zamjena za Hakimija.
-
- Kontakt:
Htio Inter da se riješi Kolarova, a sad pročitali u Dzekinom ugovoru da mora Kolarov ostat, pa sad gledaju šta kakoGoalgetter je napisao/la: ↑12 avg 2021, 17:33Ima nekih problema oko papirologije navodno, jos nije potpisao.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Proximic i 7 gostiju.