Odlican je uvjeren sam da ce odigrati odlicno ako ga zdravlje posluži, Radovac je najbolji primjer.
Cim odu u manju sredinu zov za fudbalom se vrati jer znaju da ispod Veleža više nemaju gdje jedino federalna ili neko tipa Radnik.
Odlican je uvjeren sam da ce odigrati odlicno ako ga zdravlje posluži, Radovac je najbolji primjer.
Brate vama jedino odgovara da on odigra loše pa da ga uzmete za mizerne pare posudba je posudba ako te klub vrati nema tu hoces neces.
Davno sam pisao da takav igrač nema smisla da trune u takvoj toksičnoj sredini koja ga ne prepoznaje kao igrača. Napravio je veliku grešku sa produžetkom ugovora, ali i to će se dati ispraviti. Uostalom, što bi se on vraćao u FK Sarajevo? Nije baš najsjajnija situacija gore, vidiš li da vam svi živi pobjegoše glavom bez obzira. Ovako se vratio kući, matični klub, navija za njega cijeli život, Mostar, sunce, miris Mediterana. Budimo realni90minut je napisao/la: ↑13 avg 2021, 16:18Brate vama jedino odgovara da on odigra loše pa da ga uzmete za mizerne pare posudba je posudba ako te klub vrati nema tu hoces neces.
Ili da Velež iskešira dobar keš, a znamo da nece jer znamo kakve su plate u poređenju.
Velež se treba držati ovog sistema sve ostalo je pogubno mi smo zlatan primjer.
Ponavljam nema tu hoces neces vec moraš jer si ugovorom vezan cuj što bi se vratio jer smo Sarajevo najveci klub i najveci grad u državi.Baader je napisao/la: ↑13 avg 2021, 16:21Davno sam pisao da takav igrač nema smisla da trune u takvoj toksičnoj sredini koja ga ne prepoznaje kao igrača. Napravio je veliku grešku sa produžetkom ugovora, ali i to će se dati ispraviti. Uostalom, što bi se on vraćao u FK Sarajevo? Nije baš najsjajnija situacija gore, vidiš li da vam svi živi pobjegoše glavom bez obzira. Ovako se vratio kući, matični klub, navija za njega cijeli život, Mostar, sunce, miris Mediterana. Budimo realni90minut je napisao/la: ↑13 avg 2021, 16:18Brate vama jedino odgovara da on odigra loše pa da ga uzmete za mizerne pare posudba je posudba ako te klub vrati nema tu hoces neces.
Ili da Velež iskešira dobar keš, a znamo da nece jer znamo kakve su plate u poređenju.
Velež se treba držati ovog sistema sve ostalo je pogubno mi smo zlatan primjer.![]()
Sve ok, o tom potom, uživajmo u ovom trenutku, o tome ćemo poslije.Hajdeee je napisao/la: ↑13 avg 2021, 16:30A ti znas da Velez nije u obavezi pokrivati Salcinu oplatu, dok on igra kod vas?
Znas sve stavke ugovora, aha ok.![]()
Kazem ti, da ce se on vratit u Sarajevo u momentu kada to bude zatrazeno, odnosno istakne posudba. Ili ga Velez moze otkupiti, po dogovorenoj cijeni, koja mu je na trzistu.
Igrači koji nemaju mjesta u ekipi su uvijek bili posuđivani manjim klubovima, kako bi igrač održavao formu. Tako jw u svim ligama svijeta.
Ako zadovolji, i ukoliko Sarajevo nastavi biti u financijskoj dubiozi kao prethodnih mjeseci, a igrac izrazi zelju ostati u Velezu, tesko da ce biti ikakvih prepreka u realizovanju konacnog transfera.
Sve bi to bilo tacno, međutim do toga neće doći ( ponovna finansijska dubioza ) . Nemamo trenutno prevelikih finansijskih problema, ocekuje se novac za Kovacevica, koji bi pokrio dug ka poreznoj, i to je to. Duguju se igracima 2 plate, nista strasno, regulisat će Tan ili Ismir samo dok zvanično uđu u klub( tipujem na Ismira koji je ozbiljan investitor )killafrommanilla je napisao/la: ↑13 avg 2021, 17:57Ako zadovolji, i ukoliko Sarajevo nastavi biti u financijskoj dubiozi kao prethodnih mjeseci, a igrac izrazi zelju ostati u Velezu, tesko da ce biti ikakvih prepreka u realizovanju konacnog transfera.
Mi smo posudili macka u vreci, Salcin je najveci potencijal kojeg imamo od u21 igraca u rosteru, ali takodjer postoji mogucnost da to nece biti isti igrac kao i prije povrede.
Sarajevo sa neredovnim primanjima i nepostivanjem stavki u ugovoru na sudu dobija prosjecan student pravnog fakulteta. Tako da, vi ovakvi u ovakvom stanju tesko da se ista pitate. Naravno, ulaskom tog potencijalnog investitora i stabilizacijom, ova prica se moze promijeniti
Tako ste pricaki i da ste bh Dinamo, da plate se uredno isplacuju, pa smo vidjeli odliv igraca, glavom bez obzira
Pa i jesu do prije pola godine kad su odlucili dici sidro svaka 3 mjeseca redovne bile s tim da su vece od vaših bog zna koliko puta bile.nekoIzMostara je napisao/la: ↑13 avg 2021, 18:11
Tako ste pricaki i da ste bh Dinamo, da plate se uredno isplacuju, pa smo vidjeli odliv igraca, glavom bez obzira![]()
Trenutno korisnika/ca: Balorda, jurisicduska i 16 gostiju.