Obzirom da se radi o utakmici BH lige ne mislim da bi posvecivanje samoj utakmici samnjio nivo dosade
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
-
staravremena
- Kontakt:
Baš tako, još je Vedo (bio) uposlenik klubaHare1902 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 17:50Kao da igraju protiv nekog stranog kluba u kvalama za LP, bukvalno takva reakcija na svaki gol ekipe koja se ne zove FK SarajevoMalo profesionalnosti i objektivnosti nije na odmet kao onaj Vedad, znam da je i on Hordas, ali se ne primjeti toliko u prenosima. PS. Insta od plave reporterke
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidi moje prethodne postove
-
staravremena
- Kontakt:
Radenković je baš stručnjak za MLS, odličan je 
Neko sa SK bi zaspao da radi ovu odličnu tekmu i ligu.
Neko sa SK bi zaspao da radi ovu odličnu tekmu i ligu.
Koliko je Darko Plavšić propao komentator. Njemu kao da nije do života kako radi prenose utakmica.
Jel njemu ikad bilo do zivota, ja kad sam ga god vidio i cuo kao da je pet minuta od samoubistva. Ja bi zabranio svakom ko nema odredjenu dozu entuzijazma da prenosi bilo kakav sportski dogadjaj na tv, to treba da bude prvi preduslov pored ovih default stvari tipa dikcija, pismenost...Nazalost sport klub pun takvih likova...
- akisarajevo92
- Kontakt:
preko puna 2 minuta nije progovorio ni rijec na derbiju Hamburga, kakav mrtvac dan ga j3bo
ovo se granici sa bezobrazlukom i njega i onih koji drze ovakve "komentatore" na poslu
ovo se granici sa bezobrazlukom i njega i onih koji drze ovakve "komentatore" na poslu
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 14 avg 2021, 08:15, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Muka mi je od boje glasa i načina komentiranja Lazara Jovanovića. Vještački se pravi objektivan, a nadimak mu Laki Bavarac 
Trenutno na Arenasport 1 HR utakmicu prenosi zenski komentator. 
Evo i sad Plavsic komentira Dortmund, suti lik po minut, dva i onda doda recenicu pa opet tako nepovezano fuj
Doktor i jedna od rijetkih svijetlih tačaka SK
Jako je bitno da komentator pored tih bitnih karakteristika koje si spomenuo nije i narcisoidni sociopata.AshburtonG je napisao/la: ↑08 avg 2021, 12:59Meni kao bivsem profesionalnom sportisti smeta, sto covjek na OI nakon prolaska kroz cilj ne govori o rezultatu, nego o tome da li mu je lik simpatican ili nije. To je neprofesionalizam i nepostovanje prema samim atleticarima.OldFashioned je napisao/la: ↑08 avg 2021, 12:47Kako kome. Onaj čiji se glas bolje čuje i pri tome još kritično priča o nemoralistima ima moju podršku pa makar bio i loš komentator. Otkada je to moralisanje mana pa čak i za sportskog komentatora.
Uzivio se, kao da je su njegove igre, pa je njegov pogled i misljenje o privatnom zivotu ili ponasanju atleticara nesto bitno. Kad komentira o sportu, milina ga je slusat, jer se vidi da ima znanja, a jos i dobar glas za posao kojim se bavi.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Odličan Saša Tomić 
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Bog allah lik , kao da si na stazi , naklon do poda
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ovaj na areni3 je daleko najbolji komentator na areni i opcenito. Vrhunski je radio prenose lp i prenosio je redovno najjace utakmice i finala.
Nenad Milovanović
Četiri nova imena na Areni: Srđan Kabadajić, Aleksandar Filipović, Lazar Adžić i Aleksa Radosavljević.
zna li iko ko je bio maloumni kreten koji je na nova sport upravo prenosio atletiku iz oregona? ne znam da sam u životu doživio da neko gore odradi neki prijenos!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.