FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Prodato svih 30 000 ulaznica za utakmicu protiv Sociedada.
"Corriere dello Sport" tvrdi da je Philippe Coutinho ponuđen Laziju ! Brazilac bi u italijanski klub otišao na posudbu, pri čemu bi Barca snosila dio njegove plate. Kia Joorabchian je u dobrim odnosima s upravom Lazija, a u ekipi igra i Coutinhov veliki prijatelj Lucas Leiva.
Gerard Romero piše da se danas održava veoma važan sastanak članova uprava Juventusa i Sassuola, čiji ishod će značajno uticati i na sudbinu Miralema Pjanića u Barceloni. Naime, ako Juve uspije dogovoriti transfer Manuela Locatellija, to će praktički značiti da odustaju od Pjanića i da če bosanskohercegovački veznjak ostati u Barci.
"Catalunya Radio" je potvrdio da će Barcelona sutra registrovati Erica Garciju i Memphisa Depaya te će dvojac moći nastupati na utakmici protiv Sociedada !
Gerard Romero piše da se danas održava veoma važan sastanak članova uprava Juventusa i Sassuola, čiji ishod će značajno uticati i na sudbinu Miralema Pjanića u Barceloni. Naime, ako Juve uspije dogovoriti transfer Manuela Locatellija, to će praktički značiti da odustaju od Pjanića i da če bosanskohercegovački veznjak ostati u Barci.
"Catalunya Radio" je potvrdio da će Barcelona sutra registrovati Erica Garciju i Memphisa Depaya te će dvojac moći nastupati na utakmici protiv Sociedada !
Brko iz druge galaksije!
Raja se polako se okrece i protiv Laporte.Some socios are planning for a 'Laporta resign' banner to be displayed at Camp Nou this weekend during the league opener.
Ne znam šta reci, koliko je to pametno sad u ovom trenutku
Ali kakav god da je, Laporta je zlatan za onog kriminalca Bartomeua. Ovo trenutno stanje je direktna posljedica njegove vladavine.
- ElCartel11
- Kontakt:
Laporta je isti kao i Barto.
Superliga, izgubio Messija, sta god kaže ne ostvari se, plate nije smanjio, ostavio zutu ublehu na klupi.
Superliga, izgubio Messija, sta god kaže ne ostvari se, plate nije smanjio, ostavio zutu ublehu na klupi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Gledaj Škorića što piše da su Depay i Garcia registrovani, kakav tokmak...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Fabrizio Romano je putem društvenih mreža objavio kako je Barcelona dobila zeleno svjetlo te da će odmah moći registrovati Memphisa Depaya i Erica Garcíju.
Iz Kluba se još nisu zvanično oglasili u vezi ove situacije, ali svima je poznato da je Fabrizio Romano jedan od najpouzdanijih sportskih novinara na svijetu, tako da bi se ova informacija mogla ispostaviti tačnom.
Barcelona u nedjelju na Camp Nouu igra utakmicu prvog kola LaLige protiv Real Sociedada s početkom od 20 sati, a ukoliko se ovaj dvojac uspije registrovati, sigurno da će biti od velike pomoći ekipi.
Iz Kluba se još nisu zvanično oglasili u vezi ove situacije, ali svima je poznato da je Fabrizio Romano jedan od najpouzdanijih sportskih novinara na svijetu, tako da bi se ova informacija mogla ispostaviti tačnom.
Barcelona u nedjelju na Camp Nouu igra utakmicu prvog kola LaLige protiv Real Sociedada s početkom od 20 sati, a ukoliko se ovaj dvojac uspije registrovati, sigurno da će biti od velike pomoći ekipi.
Brko iz druge galaksije!
Neka neka.let3 je napisao/la: ↑13 avg 2021, 15:07Raja se polako se okrece i protiv Laporte.Some socios are planning for a 'Laporta resign' banner to be displayed at Camp Nou this weekend during the league opener.
Ne znam šta reci, koliko je to pametno sad u ovom trenutkuTeška kriza, nedostatak para, obećanja u kampanji, Super liga (protiv koje su navijaci), odlazak Messija, za kratko vrijeme svega se nakupilo protiv njega.
Ali kakav god da je, Laporta je zlatan za onog kriminalca Bartomeua. Ovo trenutno stanje je direktna posljedica njegove vladavine.
Hoce raja Laportu, on ce potpisati Messija, on ce ovo, on ce ono. Od stare slave cemo bas ziviti
Font je "morao" pobjediti svidjao se on nekome ili ne. Bas zbog toga sto do sada nije bio na nekoj velikoj funkciji u klubu, covjek bi sigurno donio sa sebom nesto novo, pa kako hod ono bilo.. Sto je prijeko potrebo ovoj Barci koja ne zna kud udara. U ostalom, Xavi bi sada 100 % bio trener, imali bi neku nadu za bolje sutra. Ali jok.
@igrajlopte 🐦
Eto igrači bi smanjili plate, stizale bi ponude za Coutinha, Umtitija, Pjanica samo da je Font bio tu.
Laporta je improvizirao kampanju i opet mu je bila bolja od Xavi kampanje. Dobro je neko rekao, hocel postaviti Xavija i ma čelo košarkaške sekcije.
Laporta je improvizirao kampanju i opet mu je bila bolja od Xavi kampanje. Dobro je neko rekao, hocel postaviti Xavija i ma čelo košarkaške sekcije.
Don't hate what you don't understand.
Ne pricam uopste o tim stvarima. Beze ti je prica.
Kakve crne bolan kampanje Laporte? Njega kampanja je bila "ja cu potpisati Messija, ostalo pa bem li ga". Mani se suplje price i neki stvari, ljudi su za njega glasali zbog Messija i zbog stare slave. Tacka. End of story. Lik nema nikakvu ideju kako i sta naprijed. Nije nista prezentovao sto bi neko kao navijac Barce rekao pa vidi moglo bit i biti dobro ako se stvari posloze, ima neku viziju..
Za razliku od njega barem je Font nesto pokusao i imao neku ideju, neki plan, imao i Xavija kao i jos neka imena koja su se spominjala da udju u strucni stab, klub itd. Prica o povratku La Masije. Da ne idem dalje whatever.
Meni je Laporta bas zbog te stare slave drag i uvijek ce biti visoko rangiran (iako je imao i on katastrofalni poteza) ali Barci je nakon pacova trebao neko novi kao i novo gledanje ka buducnosti a ne povratak tkz staroj slavi. Umjesto naprijed, ti ides nazad jer kao pa hajd to je dalo rezultat nekada. Hajd vidjtcemo.
Kakve crne bolan kampanje Laporte? Njega kampanja je bila "ja cu potpisati Messija, ostalo pa bem li ga". Mani se suplje price i neki stvari, ljudi su za njega glasali zbog Messija i zbog stare slave. Tacka. End of story. Lik nema nikakvu ideju kako i sta naprijed. Nije nista prezentovao sto bi neko kao navijac Barce rekao pa vidi moglo bit i biti dobro ako se stvari posloze, ima neku viziju..
Za razliku od njega barem je Font nesto pokusao i imao neku ideju, neki plan, imao i Xavija kao i jos neka imena koja su se spominjala da udju u strucni stab, klub itd. Prica o povratku La Masije. Da ne idem dalje whatever.
Meni je Laporta bas zbog te stare slave drag i uvijek ce biti visoko rangiran (iako je imao i on katastrofalni poteza) ali Barci je nakon pacova trebao neko novi kao i novo gledanje ka buducnosti a ne povratak tkz staroj slavi. Umjesto naprijed, ti ides nazad jer kao pa hajd to je dalo rezultat nekada. Hajd vidjtcemo.
@igrajlopte 🐦
To da je uzeo izbore na račun stare slave je činjenica. Ali od Fonta ja nisam vidio nikakav plan osim Xavija, a ni od njega nije imao nikakvu javnu podršku.
Don't hate what you don't understand.
Čovjek spominje Xavija i Puyola, i onda obojica demantuju Xavi kaže da uopšte nikada nije pričao sa Fontom a Puyol napiše objavu kako ne želi da se njegovo ime spominje u kontekstu Fontovog plana. I javno je podržao Laportu i rekao da je spreman pomoći nekako !
Brko iz druge galaksije!
Iskreno, ja Laporti zamjeram samo ostanak Koemana i ništa više. Morao je nogirati tu neznalicu. Ovo ostalo - pare, nemogucnost registracije igraca, odlazak Messija, Super ligu, ništa mu ne zamjeram. Jer je jasno da su mu ruke vezane, pošto je klub blokiran sa svih strana..ReX je napisao/la: ↑13 avg 2021, 16:33Neka neka.let3 je napisao/la: ↑13 avg 2021, 15:07Raja se polako se okrece i protiv Laporte.Some socios are planning for a 'Laporta resign' banner to be displayed at Camp Nou this weekend during the league opener.
Ne znam šta reci, koliko je to pametno sad u ovom trenutkuTeška kriza, nedostatak para, obećanja u kampanji, Super liga (protiv koje su navijaci), odlazak Messija, za kratko vrijeme svega se nakupilo protiv njega.
Ali kakav god da je, Laporta je zlatan za onog kriminalca Bartomeua. Ovo trenutno stanje je direktna posljedica njegove vladavine.![]()
Hoce raja Laportu, on ce potpisati Messija, on ce ovo, on ce ono. Od stare slave cemo bas ziviti![]()
Font je "morao" pobjediti svidjao se on nekome ili ne. Bas zbog toga sto do sada nije bio na nekoj velikoj funkciji u klubu, covjek bi sigurno donio sa sebom nesto novo, pa kako hod ono bilo.. Sto je prijeko potrebo ovoj Barci koja ne zna kud udara. U ostalom, Xavi bi sada 100 % bio trener, imali bi neku nadu za bolje sutra. Ali jok.
Covjek se prihvatio posla u klubu koji je pred bankrotom, gdje je raspad sistema na sve strane...samo mnogo lud covjek bi preuzeo kormilo Titanika koji već tone, kontaš. Covjek pokušava rezati troškove gdje može, moljaka igrace da smanje plate, sebe ponižava zarad Barce, krpi finansijske rupe koje može, maltretira se sa onim klošarom Tebasom, ali teško je popraviti ogromnu štetu koji je ostavio kriminalac Barto iza sebe. Sanacija iza njega ce trajati godinama.
I ja sam bio za Fonta, pisao sam o tome na ovoj temi
Milion dresova za 2-3 dana prodana sa brojem 30 u PSGu , de nam Evander i Romario izvuku analitiku koliko se do sada zaradilo na dresovima ?
Kaze 80% pao promet prodaje dresova Barcelone kako nema Messija.Finansijski unistio klub ono rece ?
Gdje su drustvene mreze ?
Kakve neznalice , iz dana u dan nego ih iznogeta na ovom forumu.
Kaze 80% pao promet prodaje dresova Barcelone kako nema Messija.Finansijski unistio klub ono rece ?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zamisli koliko bi tek prodao Pogba, koji je duplo jači od Messija što se marketinga tiče
Podsjetite me, ko je ono to od vas izjavio?
- jasonstatham
- Kontakt:
Jesi i ti sebi naručio jedan?JoeBleck je napisao/la: ↑13 avg 2021, 20:26Milion dresova za 2-3 dana prodana sa brojem 30 u PSGu , de nam Evander i Romario izvuku analitiku koliko se do sada zaradilo na dresovima ?
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
@Blejzer.Donnie Darko je napisao/la: ↑13 avg 2021, 20:40Zamisli koliko bi tek prodao Pogba, koji je duplo jači od Messija što se marketinga tiče![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
jasonstatham je napisao/la: ↑13 avg 2021, 20:42Jesi i ti sebi naručio jedan?JoeBleck je napisao/la: ↑13 avg 2021, 20:26Milion dresova za 2-3 dana prodana sa brojem 30 u PSGu , de nam Evander i Romario izvuku analitiku koliko se do sada zaradilo na dresovima ?
@igrajlopte 🐦
Ne.Ja samo imam dresove Inieste.jasonstatham je napisao/la: ↑13 avg 2021, 20:42Jesi i ti sebi naručio jedan?JoeBleck je napisao/la: ↑13 avg 2021, 20:26Milion dresova za 2-3 dana prodana sa brojem 30 u PSGu , de nam Evander i Romario izvuku analitiku koliko se do sada zaradilo na dresovima ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.