La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: La Liga
grafika i dalje ista, ocekivao sam nesto novo s obzirom da su se mijenjala tv prava 

Don't believe the hype.
Nedavno su mjenjali ima mozda 2 sezone tesko je bilo ocekivat da ce opetakisarajevo92 je napisao/la: ↑13 avg 2021, 23:05grafika i dalje ista, ocekivao sam nesto novo s obzirom da su se mijenjala tv prava![]()

- akisarajevo92
- Kontakt:
ova crna grafika je od sezone 2016/17, nije bas nedavnoMElloo je napisao/la: ↑13 avg 2021, 23:06Nedavno su mjenjali ima mozda 2 sezone tesko je bilo ocekivat da ce opetakisarajevo92 je napisao/la: ↑13 avg 2021, 23:05grafika i dalje ista, ocekivao sam nesto novo s obzirom da su se mijenjala tv prava![]()
![]()

Don't believe the hype.
stvarno? Jao kako je meni to brzo proslo ja mislio od nedavnoakisarajevo92 je napisao/la: ↑13 avg 2021, 23:12ova crna grafika je od sezone 2016/17, nije bas nedavnoMElloo je napisao/la: ↑13 avg 2021, 23:06Nedavno su mjenjali ima mozda 2 sezone tesko je bilo ocekivat da ce opetakisarajevo92 je napisao/la: ↑13 avg 2021, 23:05grafika i dalje ista, ocekivao sam nesto novo s obzirom da su se mijenjala tv prava![]()
![]()
![]()

- akisarajevo92
- Kontakt:
inace se mijenja kad se prodaju nova tv prava, zato me iznenadilo da je ostalo istoMElloo je napisao/la: ↑13 avg 2021, 23:14stvarno? Jao kako je meni to brzo proslo ja mislio od nedavnoakisarajevo92 je napisao/la: ↑13 avg 2021, 23:12ova crna grafika je od sezone 2016/17, nije bas nedavno![]()
![]()
![]()
mogli su onda vrijeme je
prije ovoga je bila plavo bijela grafika uz BBVA kao glavnog sponzora, a onda je preuzeo Santander od 2016.
Don't believe the hype.
Meni je ova bolja od prosle, onako vise minimalisticki. Ona prosla mi je djelovala djecije. Kako ti se cini ova nova do BL. Prem takodjer dugo fura ovu zelenu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 avg 2021, 23:16inace se mijenja kad se prodaju nova tv prava, zato me iznenadilo da je ostalo istoMElloo je napisao/la: ↑13 avg 2021, 23:14stvarno? Jao kako je meni to brzo proslo ja mislio od nedavnoakisarajevo92 je napisao/la: ↑13 avg 2021, 23:12
ova crna grafika je od sezone 2016/17, nije bas nedavno![]()
![]()
![]()
mogli su onda vrijeme je
prije ovoga je bila plavo bijela grafika uz BBVA kao glavnog sponzora, a onda je preuzeo Santander od 2016.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kod Bundes malo preveliko, vise mi izgleda kao scoreboard za kosarku ili neke americke sportove

Kod PL je bas autenticna kao svaki put, ako neko vodi racuna o vizuelnom identitetu lige onda su to oni, dok su Italijani po tome najgori
Englezi ce vjerovatno od sljedece sezone mijenjati
Don't believe the hype.
Da, kao za baseball ovaj od Bundesligeakisarajevo92 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:45Kod Bundes malo preveliko, vise mi izgleda kao scoreboard za kosarku ili neke americke sportove![]()
Kod PL je bas autenticna kao svaki put, ako neko vodi racuna o vizuelnom identitetu lige onda su to oni, dok su Italijani po tome najgori
Englezi ce vjerovatno od sljedece sezone mijenjati

- akisarajevo92
- Kontakt:
slazem se a nekad je bilo dovoljno samo ovakoHare1902 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:52Da, kao za baseball ovaj od Bundesligeakisarajevo92 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:45Kod Bundes malo preveliko, vise mi izgleda kao scoreboard za kosarku ili neke americke sportove![]()
Englezi ce vjerovatno od sljedece sezone mijenjatiMislim da mnogi ne pridaju tome znacaj i ne misle da je nesto bitno ali zaista ti sitni detalji pomazu kvalitetnijem brendiraju produkta.

Don't believe the hype.
Mreza Plus/Hayat i Kerim Priganica u 22h.akisarajevo92 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:58slazem se a nekad je bilo dovoljno samo ovakoHare1902 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:52Da, kao za baseball ovaj od Bundesligeakisarajevo92 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:45
Kod Bundes malo preveliko, vise mi izgleda kao scoreboard za kosarku ili neke americke sportove![]()
Englezi ce vjerovatno od sljedece sezone mijenjatiMislim da mnogi ne pridaju tome znacaj i ne misle da je nesto bitno ali zaista ti sitni detalji pomazu kvalitetnijem brendiraju produkta.
![]()
![]()

realno bio je bolji komentator od nekih koji napravise karijere ko komentatori
čak je isao u Porto Riko da prenosi one kečere
čak je isao u Porto Riko da prenosi one kečere
Sexy asistencija Hazarda 

Pali se masina, ceka se jos Kylian 

Alaba tanak bas. Benzema u svom stilu, opet najbolji.
Jel vas strah
Nacho preuzeo ulogu strijelca iz odbrane, za ocekivati 6-7 golova u sezoni 

- f0rest1946
- Kontakt:
Jos kornjaca da dodje i igre mogu da pocnu 

Jos uvijek mi nije jasno sto Enrique nije zvao Nacha na evropsko ispred Erica Garcie.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.