FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pozz bordo braca. Molim Vas zna li neko stvarno stanje u kojem se klub nalazi? Koji su to dugovi, koliki i kome? Kako se finansiramo ako Nam nije uplatio nista za 2021 god? Gdje je i sta radi Kofi? Kako se placa stadion i kako misle raditi modernizaciju ako se nema bake? Kako ce Sablic raditi ako ne moze voditi ekipu? Ja bi na njegovom mjestu napusti takav vid rada. Sta je s Fanimom? Odlazi ili ne? Susic odstranjen s razlogom? Spominje se Kapic da bi mogao doci, gdje cemo s tolikim igracima? Kad se misle registrovati igraci? Sta je rjesenje ako nema investotora a postojeci nece da uplacuje? Ima li neko prave inf.a ne mlacenje slame od Kasuma i Sabrine i sl.
Zaista bi volio da znam cinjenice a ne price od naseg rukovodstva.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Tražiti činjenjce na ovom forumu ti je isto što i tražiti prostitutku u Teheranu.deda je napisao/la: ↑13 avg 2021, 22:09Pozz bordo braca. Molim Vas zna li neko stvarno stanje u kojem se klub nalazi? Koji su to dugovi, koliki i kome? Kako se finansiramo ako Nam nije uplatio nista za 2021 god? Gdje je i sta radi Kofi? Kako se placa stadion i kako misle raditi modernizaciju ako se nema bake? Kako ce Sablic raditi ako ne moze voditi ekipu? Ja bi na njegovom mjestu napusti takav vid rada. Sta je s Fanimom? Odlazi ili ne? Susic odstranjen s razlogom? Spominje se Kapic da bi mogao doci, gdje cemo s tolikim igracima? Kad se misle registrovati igraci? Sta je rjesenje ako nema investotora a postojeci nece da uplacuje? Ima li neko prave inf.a ne mlacenje slame od Kasuma i Sabrine i sl.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Salcin nije lijevi bek, neko je vec napisao da ne zeli tu igrat, utuvite vise u glavu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nije mi jasno kad svi odu iz kluba,proigraju u drugim ekipama ovaj placenik mesanovic daje golove,mrzak mi je poput melunovica bio je tu samo zbog plate.
-
- Kontakt:
Ti se jaro registrovo samo da pametujes i da pljujes malog Salcina, dijete Sarajeva. Ima li pozitive imalo? Ili mu zavidis iz nekog razloga. Stavi Ronalda na beka pa vidi kako ce igrati. Cuj neprirodna pozicija nema veze. Hahahahahaha, baš me nasmija svojim glupostima. Rahman je stariji od Salcina, zato je bolji, a dobio je puno vise prilike. Gdje je sad Rahman u Turskoj, spominje li ga iko?GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 avg 2021, 21:14Ne provaljuj se. Neprirodna pozicija nema nikakve veze s tim što nema kuveta u sebi, što nema snage i znanja da centrira, što je trom, te što osim tog nekog vica nema nekih drugih izraženih kvaliteta. Neprirodna pozicija nije nikakvo opravdanje za ove pomenute stvari.
Njegov doprinos igri je tanak. Ni po čemu nije bolji od Pidre, a imao je šansu na početku da se izbori za svoje mjesto. Uostalom, to je uvidio i sam Sablić, a dokaz je i ova posudba, tako da tu sva diskusija prestaje. Nije uvjerio trenera, tako da je ovaj potez logičan slijed događaja, te će sad imati šansu da se pokaže u drugoj sredini. Također, Sablić je njega u jednoj tekmi uveo i poslao u vezni red i opet se pokazalo da nema kvaliteta, jer za tu poziciju moraš biti čigra. Brz, okretan, jak, kao što je bio Rahmanović, a Đani je daleko od svega toga. Plus na sve ovo, voli previše da je pelja i carini. Tako je bilo i nedavno kad smo ganjali rezultat i kad je trebalo što prije da se lopte šalje naprijed, Salčin melja li je melja na centru.
Sve dok budete hajpovali neke igrače nazor i bez razloga, samo zato što taj neko napravi biciklo, odigra petom, provuče kroz noge, neće biti dobro.
I da, Pidro da nije imao onako tešku povredu, toliku stanku, te da se nastavio razvijati onim tempom, svaki Akademac bi mu mogao samo kopačke čistiti.
Generalno govorim, Pidru treba podrzati u ovim trenucima, a ne ga kuditi za svaku loptu. Sabanovica isto treba podrzati, istrpiti ga. Sve su to djeca FKS. Nemojte tako, polako, sve su to mladi igraci na koje komentari i kritike puno uticu. Pola akademaca, pola ostalih i eto dobre ekipe. Malo im treba vremena da se uigraju i bice to opet dobro.
Cuj Sabana istrpit pa nije mu 17 nego 22 godine, a rumenog poslat u Bosnu Visoko.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
E cuj gdje je Rahman u TurskojMojKlubFKS je napisao/la: ↑13 avg 2021, 22:36Ti se jaro registrovo samo da pametujes i da pljujes malog Salcina, dijete Sarajeva. Ima li pozitive imalo? Ili mu zavidis iz nekog razloga. Stavi Ronalda na beka pa vidi kako ce igrati. Cuj neprirodna pozicija nema veze. Hahahahahaha, baš me nasmija svojim glupostima. Rahman je stariji od Salcina, zato je bolji, a dobio je puno vise prilike. Gdje je sad Rahman u Turskoj, spominje li ga iko?GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 avg 2021, 21:14Ne provaljuj se. Neprirodna pozicija nema nikakve veze s tim što nema kuveta u sebi, što nema snage i znanja da centrira, što je trom, te što osim tog nekog vica nema nekih drugih izraženih kvaliteta. Neprirodna pozicija nije nikakvo opravdanje za ove pomenute stvari.
Njegov doprinos igri je tanak. Ni po čemu nije bolji od Pidre, a imao je šansu na početku da se izbori za svoje mjesto. Uostalom, to je uvidio i sam Sablić, a dokaz je i ova posudba, tako da tu sva diskusija prestaje. Nije uvjerio trenera, tako da je ovaj potez logičan slijed događaja, te će sad imati šansu da se pokaže u drugoj sredini. Također, Sablić je njega u jednoj tekmi uveo i poslao u vezni red i opet se pokazalo da nema kvaliteta, jer za tu poziciju moraš biti čigra. Brz, okretan, jak, kao što je bio Rahmanović, a Đani je daleko od svega toga. Plus na sve ovo, voli previše da je pelja i carini. Tako je bilo i nedavno kad smo ganjali rezultat i kad je trebalo što prije da se lopte šalje naprijed, Salčin melja li je melja na centru.
Sve dok budete hajpovali neke igrače nazor i bez razloga, samo zato što taj neko napravi biciklo, odigra petom, provuče kroz noge, neće biti dobro.
I da, Pidro da nije imao onako tešku povredu, toliku stanku, te da se nastavio razvijati onim tempom, svaki Akademac bi mu mogao samo kopačke čistiti.
Generalno govorim, Pidru treba podrzati u ovim trenucima, a ne ga kuditi za svaku loptu. Sabanovica isto treba podrzati, istrpiti ga. Sve su to djeca FKS. Nemojte tako, polako, sve su to mladi igraci na koje komentari i kritike puno uticu. Pola akademaca, pola ostalih i eto dobre ekipe. Malo im treba vremena da se uigraju i bice to opet dobro.
Dobija evo i tvoj pulen priliku trecu sezonu vec, pa osim 2-3 rolinga i driblinga apsolutno nista nije pokazao, trckara po terenu, mase rukama i pravi tuzne face. Od takvog mentaliteta nikad nece bit igrac.
Pidro je direktno kriv za 3 poraza ove sezone, lik je izgubljen totalno, pa sta treba jbt, da kleknemo pred njega i izvinjavamo mu se?! Budi musko i igraj jbt, citav zivot treniras za to i placen si za to. Nikoga ne treba "trpiti" ko ocito ne zasluzuje biti tu, to je cista suplja prica

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nick jeste novi, tu ja staža dobrog imam, ne brini.MojKlubFKS je napisao/la: ↑13 avg 2021, 22:36Ti se jaro registrovo samo da pametujes i da pljujes malog Salcina, dijete Sarajeva. Ima li pozitive imalo? Ili mu zavidis iz nekog razloga. Stavi Ronalda na beka pa vidi kako ce igrati. Cuj neprirodna pozicija nema veze. Hahahahahaha, baš me nasmija svojim glupostima. Rahman je stariji od Salcina, zato je bolji, a dobio je puno vise prilike. Gdje je sad Rahman u Turskoj, spominje li ga iko?GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 avg 2021, 21:14Ne provaljuj se. Neprirodna pozicija nema nikakve veze s tim što nema kuveta u sebi, što nema snage i znanja da centrira, što je trom, te što osim tog nekog vica nema nekih drugih izraženih kvaliteta. Neprirodna pozicija nije nikakvo opravdanje za ove pomenute stvari.
1. Jeste, zavidim mu, sviđa mi se njegova frizura i taman ten.
2. Neprirodna pozicija nema veze s manjkom snage koju ima, tromosti i peljanjem lopte. Nisam rekao za postavljanje naprijed i nazad, kretnje itd. Jesi li sad skontao?
3. Gdje sam ja uporedio Salčina i Rahmana?
Naveo primjer Rahmana, koji je agilan, brz, okretan za poziciju desetke, te naveo da Salčin nema te karakteristike za tu datu poziciju. Jesi li sad skontao?
Slažem se za podršku Pidri. Oni su već istrpljeni igrači, i on i Šabanović. Nisu više mladi igrači u tom smislu, neće biti "mladi" do 30-te. Drugo je trpljenje na početku njihove seniorske karijere, a drugo je kad neko nema kvalitet. Nećeš nekog trpiti pet sezona, jer eto jedini argument je "dijete je FKS". Mani se te patetike.
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 13 avg 2021, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Peljanje lopte, snaga itd se rješava konstantnim igranjem utakmica, a ne igranjem 10-15 minuta.GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 avg 2021, 23:25Nick jeste novi, tu ja staža dobrog imam, ne brini.MojKlubFKS je napisao/la: ↑13 avg 2021, 22:36Ti se jaro registrovo samo da pametujes i da pljujes malog Salcina, dijete Sarajeva. Ima li pozitive imalo? Ili mu zavidis iz nekog razloga. Stavi Ronalda na beka pa vidi kako ce igrati. Cuj neprirodna pozicija nema veze. Hahahahahaha, baš me nasmija svojim glupostima. Rahman je stariji od Salcina, zato je bolji, a dobio je puno vise prilike. Gdje je sad Rahman u Turskoj, spominje li ga iko?GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 avg 2021, 21:14Ne provaljuj se. Neprirodna pozicija nema nikakve veze s tim što nema kuveta u sebi, što nema snage i znanja da centrira, što je trom, te što osim tog nekog vica nema nekih drugih izraženih kvaliteta. Neprirodna pozicija nije nikakvo opravdanje za ove pomenute stvari.
1. Jeste, zavidim mu, sviđa mi se njegova frizura i taman ten.
2. Neprirodna pozicija nema veze s manjkom snage koju ima, tromosti i peljanjem lopte. Nisam rekao za postavljanje naprijed i nazad, kretnje itd. Jesi li sad skontao?
3. Gdje sam ja uporedio Salčina i Rahmana?
Naveo primjer Rahmana, koji je agilan, brz, okretan za poziciju desetke, te naveo da Salčin nema te karakteristike za datu poziciju. Jesi li sad skontao?
Slažem se za podršku Pidri. Oni su već istrpljeni igrači, i on i Šabanović. Nisu više mladi igrači u tom smislu, neće biti "mladi" do 30-te. Drugo je trpljenje na početku njihove seniorske karijere, a drugo je kad neko nema kvalitet. Nećeš nekog trpiti pet sezona, jer eto jedini argument je "dijete je FKS". Mani se te patetike.
OK, mladi su oni još, ali evo Pidro nakon teške povrede igra dobro i u zadnje vrijeme slabije. Ali nije on kriv za poraze. Gdje su strijelci? Nema ih. Napad loš, realizacija slaba. Nije napad dao 3 gola, a Pidro kriv za 4, pa da se kaže da je on kriv za poraz. Protiv Milsamija ogromna greška golmana, a većina prebacuje krivnju na Pidru koji je ispao kao što bi ispalo većina drugih bekova. Sabanovica treba malo istrpiti jer se kalio po posudbama u drugim klubovima, a ne na Kosevu. To je moje viđenje ove situacije.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Peljanje lopte se rješava konstantnim igranjem? Snaga se dobija konstantnim igranjem? Samo mi reci da se zaebavaš..
Pidro je imao nekoliko kardinalnih grešaka, uz sva loša postavljanja, nesigurnost, neodlučnost i ostale greške u osnovnim fudbalskim stvarima. Nećemo oči zatvarati i govoriti da je dobar, kad nije tako, sve od kad se vratio na teren od povrede ligamenata. Upravo to ga je najviše pomelo i pitanje je hoće li ikad biti stari Pidro. O psihičkom knockdownu da ne govorim, dovoljno je neko da mu opsuje jednom, on je gotov.
Pa ništa onda, Šabanović trpiti već bog zna koju godinu, pa opet na posudbu, pa kad se vrati s posudbe, opet ga malo trpiti i sve tako. Ko ima kvalitet, on jako brzo dođe do izražaja, a primjer je Đokanović.
Pidro je imao nekoliko kardinalnih grešaka, uz sva loša postavljanja, nesigurnost, neodlučnost i ostale greške u osnovnim fudbalskim stvarima. Nećemo oči zatvarati i govoriti da je dobar, kad nije tako, sve od kad se vratio na teren od povrede ligamenata. Upravo to ga je najviše pomelo i pitanje je hoće li ikad biti stari Pidro. O psihičkom knockdownu da ne govorim, dovoljno je neko da mu opsuje jednom, on je gotov.
Pa ništa onda, Šabanović trpiti već bog zna koju godinu, pa opet na posudbu, pa kad se vrati s posudbe, opet ga malo trpiti i sve tako. Ko ima kvalitet, on jako brzo dođe do izražaja, a primjer je Đokanović.
- napoleon72
- Kontakt:
Ovaj je zaluto na ovu temuSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 avg 2021, 22:15Tražiti činjenjce na ovom forumu ti je isto što i tražiti prostitutku u Teheranu.deda je napisao/la: ↑13 avg 2021, 22:09Pozz bordo braca. Molim Vas zna li neko stvarno stanje u kojem se klub nalazi? Koji su to dugovi, koliki i kome? Kako se finansiramo ako Nam nije uplatio nista za 2021 god? Gdje je i sta radi Kofi? Kako se placa stadion i kako misle raditi modernizaciju ako se nema bake? Kako ce Sablic raditi ako ne moze voditi ekipu? Ja bi na njegovom mjestu napusti takav vid rada. Sta je s Fanimom? Odlazi ili ne? Susic odstranjen s razlogom? Spominje se Kapic da bi mogao doci, gdje cemo s tolikim igracima? Kad se misle registrovati igraci? Sta je rjesenje ako nema investotora a postojeci nece da uplacuje? Ima li neko prave inf.a ne mlacenje slame od Kasuma i Sabrine i sl.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Svaki potez Sickog kopileta se nastoji opravdati.
Rahmetli majku i babin mezar, skupa sa nisanima bi prodali za smrdljivu papansku droljetinu fuuuj.
Rahmetli majku i babin mezar, skupa sa nisanima bi prodali za smrdljivu papansku droljetinu fuuuj.
-
- Kontakt:
MojKlubFKS je napisao/la: ↑13 avg 2021, 22:36
Tako pise/govori neko ko navija za FKS i misli dobro FKS. Ko to nije u padu forme,a bio je u rosteru prosle sezone. Recimo:Fanimo, Djokanovic, Dupovac, TSS, vjerovatno i drugi koji nisu u rosteru. Za Pidru ima i opravdanja radi povrede i kao i ostali u padu forme radi izostalih priprema.
Svi znamo da je Pidro pokazao talent(laze ko kaze drugacije), a talenat je vjecan, forma je prolazna. Ko je pazljivije gledao imao je priliku vidjeti onaj stari taenat. Da smo dali gol u Moldaviji ....
Ovako se obrusilo i na Kovu za drugi gol protiv Zelje(2:2), Djokanovic bio podcjenjivan, a i Mujakic. Nije valjao Kadusic,Zeljkovic, N.Hadzic, kao nisu bili odani Klubu, a jesu Adukor,Lazic,Pejovic,Jukic...., sa 10x vecim primanjima. Ko ostvari ovih 6 boba, Lazic,Oremus,Krle...
Bojim se da Vico ne kaze: Od ovog kola najmanje 3+ moraju biti na klupi, a da su stariji od 23 god.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 avg 2021, 23:49Peljanje lopte se rješava konstantnim igranjem? Snaga se dobija konstantnim igranjem? Samo mi reci da se zaebavaš..
Ko upropasti +13 boba, Sabanovic,Pidro ili Salcin sa 1/10 primanja od vedeta koje sposobana Uprava moze registrovati, ali nece, boji se da ce napraviti opet - 13.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kad naučite da čitate, izvučete poentu i kad ne budete miješali babe i žabe, onda se nakačite. Ja govorim o igri, ti nekakva primanja i bodove spominješ.Samozdravlje je napisao/la: ↑14 avg 2021, 00:51GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 avg 2021, 23:49Peljanje lopte se rješava konstantnim igranjem? Snaga se dobija konstantnim igranjem? Samo mi reci da se zaebavaš..
Ko upropasti +13 boba, Sabanovic,Pidro ili Salcin sa 1/10 primanja od vedeta koje sposobana Uprava moze registrovati, ali nece, boji se da ce napraviti opet - 13.
-
- Kontakt:
spezial je napisao/la: ↑13 avg 2021, 23:22
E cuj gdje je Rahman u Turskojcovjek igra prvu postavu u respektabilnom timu elitnog takmicenja, a Salcin ne moze da se izbori za minutazu u ekipi koja je osakacena raznoraznim faktorima...
Dobija evo i tvoj pulen priliku trecu sezonu vec, pa osim 2-3 rolinga i driblinga apsolutno nista nije pokazao, trckara po terenu, mase rukama i pravi tuzne face. Od takvog mentaliteta nikad nece bit igrac.
Pidro je direktno kriv za 3 poraza ove sezone, lik je izgubljen totalno, pa sta treba jbt, da kleknemo pred njega i izvinjavamo mu se?! Budi musko i igraj jbt, citav zivot treniras za to i placen si za to. Nikoga ne treba "trpiti" ko ocito ne zasluzuje biti tu, to je cista suplja prica![]()
AMAR RAHMANOVIC najbolji igrac FKS poslije agresije. Najzasluzniji za sve titule 2018/20 i za +13 b.
Takvog igraca poredite sa Pidrom(23),Salcinom(21), a ob pretrpili bas teske povrede. Pidro pogotovo, nije bez veze na tm vrijedio 700 k€. Vratiti ce se Pidro aBd, a mnoge podsjecam da smo podcjenjivali Kovu,Djokanovica,Mujakica,....
Kadusic i Radovac su bili odvratni, a Pejovic,Lazic,Adukor igrali dzaba.
Jos samo ovo za Sadikua,N.Hadzica smo uzeli vise € nego za D.Dresa i Velikog Rahmana. Sreca pa se SABLIC pita.
-
- Kontakt:
Znate li vi da uglavnom igra stopera, neprirodna poz.? Meni dragi Djokanovic takodje ne briljira, a ni Fanimo,Dupovac.... O penalu u KL se manje prica nego o losem postavljanju Pidre i Kanurica. No sampioni smo u kritici svojeg OP. € su mjera, ako ne znas o cemu pricam evo Sadiku,N.Hadzic,mustafic,Catakovic. Bio bi i Pidro 500 k€ da Kosevo ima dobar travnjak.GalileoGalilei je napisao/la: ↑14 avg 2021, 01:10Kad naučite da čitate, izvučete poentu i kad ne budete miješali babe i žabe, onda se nakačite. Ja govorim o igri, ti nekakva primanja i bodove spominješ.Samozdravlje je napisao/la: ↑14 avg 2021, 00:51GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 avg 2021, 23:49Peljanje lopte se rješava konstantnim igranjem? Snaga se dobija konstantnim igranjem? Samo mi reci da se zaebavaš..
Trenutno korisnika/ca: Grk1234, SamoDaKazeem, Vanja8 i 33 gosta.