nek si im rekao
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Joj koliko retarda na obje strane, ovaj dan najbolje ne ulaziti na internet nikako
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ah da, zaboravio sam i još jednog debila. Sam se upisao gore.
Dakle sad vrijeđam religiju ako sam za legalizaciju istospolnih brakova? Čovjek uči dok je živ. Vama vaše duhovne vođe nalažu da je to zabranjeno, ali da ni pod koju cijenu ne smijete vrijeđati ili napadati takve osobe. Bolje da pročitate preporuke Pezića i reisa o tome kako da se ponašate. Umjesto što glumite žrtvu.
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Svi koji su danas agresivno protiv lgbt, prije 100-tinjak godina bi se isto ponasali prema zenama. Nemojte biti na krivoj strani povijesti.
🔹
Nije vazno ko je queer 
- Chapman1886
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Odg ću ti na post ali ne mogu odmah.Nirton je napisao/la: ↑14 avg 2021, 11:59Ako meni odgovaraš: Dijete gayeva bi se vjerovatno odgajalo prema njihovim principima, išlo bi na parade itd. Isto kao što malo dijete vidi od roditelja kako klanja pa stane pored njega i glumi kao da klanja. Naravno znam i slučajeva gdje su roditelji vjernici(čak i efendije), a djeca potpuno suprotno od toga. Tako bi možda slučajno od nekog gaya i bilo hetero, ali mislim da je više moguće da se desi slučaj gore.
Dotad samo da te pitam. Danas sutra se oženiš, dobiješ dijete i ono ti kad napuni 20 godina kaže da ga privlači isti spol.
Kakva je tvoja reakcija?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kakav je to vjernik osoba koja bi da diskriminiše drugoga i drugačijeg?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Zašto se konstatno spominje yebeni Pezić na ovoj temi, i uzima kao neki lider muslimana u BIH? Rekao bih da 95% vjernika u BIH ne podržava Pezića i njegove stavove, te da se uopšte ne vole te ,,vehabije". Te ,,vehabije" su sigurno plaćeni za to što rade, i njihovi stavovi se graniče sa zdravom pameću. To nije ogledalo Islama i islamskih stavova,
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Ima li ženska u titovoj na kontra skupu
- Donnie Darko
- Kontakt:
To se ne moze desit ako se ispravno dijete odgaja. Citaj malo bolje **** te.Marsal je napisao/la: ↑14 avg 2021, 12:10Odg ću ti na post ali ne mogu odmah.Nirton je napisao/la: ↑14 avg 2021, 11:59Ako meni odgovaraš: Dijete gayeva bi se vjerovatno odgajalo prema njihovim principima, išlo bi na parade itd. Isto kao što malo dijete vidi od roditelja kako klanja pa stane pored njega i glumi kao da klanja. Naravno znam i slučajeva gdje su roditelji vjernici(čak i efendije), a djeca potpuno suprotno od toga. Tako bi možda slučajno od nekog gaya i bilo hetero, ali mislim da je više moguće da se desi slučaj gore.
Dotad samo da te pitam. Danas sutra se oženiš, dobiješ dijete i ono ti kad napuni 20 godina kaže da ga privlači isti spol.
Kakva je tvoja reakcija?
Qurac ce postat gej kad zna da ce ga se dragi babo koji ga voli najvise na svijetu odreci ako kaze da je gej.
Isto sam pomislio, mora žena napraviti ručak, spremiti kuću i dočekati svog supružnika.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Opet ovaj debilčić sa uvredljivim avatarom piše nebuloze.
Zašto sam ja kao ja bitan u ovoj priči?Uostalom, kada bi tako bilo moje dijete ima 20 godina i valjda zna svojom glavom odlučiti šta želi u životu, i ko ga privlači. Nemam ja tu šta reagirat.Marsal je napisao/la: ↑14 avg 2021, 12:10Odg ću ti na post ali ne mogu odmah.Nirton je napisao/la: ↑14 avg 2021, 11:59Ako meni odgovaraš: Dijete gayeva bi se vjerovatno odgajalo prema njihovim principima, išlo bi na parade itd. Isto kao što malo dijete vidi od roditelja kako klanja pa stane pored njega i glumi kao da klanja. Naravno znam i slučajeva gdje su roditelji vjernici(čak i efendije), a djeca potpuno suprotno od toga. Tako bi možda slučajno od nekog gaya i bilo hetero, ali mislim da je više moguće da se desi slučaj gore.
Kakva je tvoja reakcija?
Zadnja izmjena: Nirton, dana/u 14 avg 2021, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Šta onda preostale 3 da rade?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
zato ima samo 223k pratilaca, nek je pola iz bih golemo jeNirton je napisao/la: ↑14 avg 2021, 12:12Zašto se konstatno spominje yebeni Pezić na ovoj temi, i uzima kao neki lider muslimana u BIH? Rekao bih da 95% vjernika u BIH ne podržava Pezića i njegove stavove, te da se uopšte ne vole te ,,vehabije". Te ,,vehabije" su sigurno plaćeni za to što rade, i njihovi stavovi se graniče sa zdravom pameću. To nije ogledalo Islama i islamskih stavova,
Svi problemi na svijetu i jesu poceli kad je zena izasla iz kuce. Ovo danas je posljedica toga.
- Chapman1886
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.