Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
@elvirbaljic
Nemoj zaboravit ko ti je prvi cestitao titulu
Neka ljudi, 4 meča odigrali i već ih dižete u zvijezde. Od ta 4 meča pobijedili su dva tima koji će se boriti za opstanak, Sarajevo koje je bilo u knockdownu nakon Milsamija i pobijedili Želju ovakvog kakav jest. Imaju dobru ekipu što jest jest, ali daleko su od konkurenta za titulu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ako negdje zapne tu je pošteni Azmir, zato je se i ugurao u savez. 

- svrakino1921
- Kontakt:
Jel zna netko od ovih upucenijih i uvazenijih forumasa
Jel Zeljo uplatio svojim legendama Memicu i Serbi uplatio 20 000 marki
Sutra istice rok
I po mogucnosti gdje se to moze provjerit
Znam da ako i bude novca da se plati
Nama je problem ispunit uplatnicu
Zato mi he bitna i ova mogucnost provjere
Hvala unaprijed
Sutra istice rok
Hvala unaprijed
Čitam neki dan da lova za krov jos nije uplaćena izvođaču radova... Ne znam koliko je tacno...svrakino1921 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 21:32Jel zna netko od ovih upucenijih i uvazenijih forumasa
Sutra istice rok
Hvala unaprijed
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Yebem li te ja, vidim znaš se šaliti i na vlastiti račun. Tako da izvinjenje za ono nekadašnje "Olovski dilber" i sl. Halali još jednom.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 21:32Jel zna netko od ovih upucenijih i uvazenijih forumasa
Sutra istice rok
Hvala unaprijed

- svrakino1921
- Kontakt:
Kazu da je Alexabdar Veliki bio ****rishovski je napisao/la: ↑14 avg 2021, 21:35Čitam neki dan da lova za krov jos nije uplaćena izvođaču radova... Ne znam koliko je tacno...svrakino1921 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 21:32Jel zna netko od ovih upucenijih i uvazenijih forumasa
Sutra istice rok
Hvala unaprijed
Tuzla je dobra ekipa i to je svima jasno.
Rekao bih da su ušli dosta spremno u prvenstvo.
Međutim, neozbiljno je govoriti da su najbolji, da su glavni kandidati za titulu i sl.
Prvenstvo je tek krenulo. Povrede, kartoni, sudije, pravilo21, sve će to uticati na konačni plasman.
Rekao bih da su ušli dosta spremno u prvenstvo.
Međutim, neozbiljno je govoriti da su najbolji, da su glavni kandidati za titulu i sl.
Prvenstvo je tek krenulo. Povrede, kartoni, sudije, pravilo21, sve će to uticati na konačni plasman.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- ElCartel11
- Kontakt:
Tuzla nece osvojiti ligu. Citirajte me na kraju 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Najvažnije od svega da su sve 4 pobjede do sada čiste kao suza, bez ijedne mrlje. Bez pozivanja na sudije ili ko zna šta.
Čak sta više imamo mi razlog da se želimo na suđenje u nekim utakmicama.
Pobjeda po pobjeda pa ćemo vidjeti gdje ćemo završiti.
Čak sta više imamo mi razlog da se želimo na suđenje u nekim utakmicama.
Pobjeda po pobjeda pa ćemo vidjeti gdje ćemo završiti.
Osvajale su titulu ekipe poput njih recimo Modriča ili oni iz hercegovine zaboravih ime a nije Leotar..
Bice svega to je sigurno znat cemo vrlo brzo koliko oni mogu
- MaroonBjelave
- Kontakt:
To su ti merak uvijek bio gledati reportažu jedna tribina do neba velikaMaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:07Brotnjo?
Za njih mi je lagano šta je vama razlog
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jedno od mirnijih gostovanja stadion Barice. To je ona godina kad nas yeba Samir Duro, kako u Bihaću, tako i u Čitluku.90minut je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:13To su ti merak uvijek bio gledati reportažu jedna tribina do neba velika
A ja onako k'o dijete sam mislio da je ova tribina još veca nego što sad gledam na slikama.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:17Jedno od mirnijih gostovanja stadion Barice. To je ona godina kad nas yeba Samir Duro, kako u Bihaću, tako i u Čitluku.

-
- Kontakt:
Gledaj, ovdje navijaci i simpatizeri drugih klubova "vide" nas kao prvake. Vjeruj niko od nas negleda i nedize ovaj "tim" u oblake, jednostavno idemo utakmicu po utakmicu. Biti prvak u BiH, moras imati tim, finansije i savez iza ledja. Ekipu za nase uslove ( korektnu) imamo, finansije trenutno nisu problem. Ostaje jedna veoma bitna stvar , koga je savez odredio za prvaka. Samo onaj ko nema veze sa fudbalom moze misliti da savez ne kroji ligu i prvaka. Tebi hvala na lijepom misljenju, ali ja mislim daje rano pricati ili cestitati . Mozemo reci da se mozemo ugurati medju tri, ali za prvo mjesto moracemo i vicu pod noge !svrakino1921 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 21:27@elvirbaljic
Tuzla City / Sloga Simin Han
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Meni je Čitluk onako lijep gradić. A vjeruj mi da nam je čovjek prilikom izlaska sa stadiona i ulasku u autobus ubacio po paket Kole i Fante. Ne znam ko je bio on, da li predstavnik kluba ili ko već. Po 4 autobusa su tad išla na svako gostovanje u playoffu.90minut je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:23A ja onako k'o dijete sam mislio da je ova tribina još veca nego što sad gledam na slikama.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:17Jedno od mirnijih gostovanja stadion Barice. To je ona godina kad nas yeba Samir Duro, kako u Bihaću, tako i u Čitluku.![]()
MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:33Meni je Čitluk onako lijep gradić. A vjeruj mi da nam je čovjek prilikom izlaska sa stadiona i ulasku u autobus ubacio po paket Kole i Fante. Ne znam ko je bio on, da li predstavnik kluba ili ko već. Po 4 autobusa su tad išla na svako gostovanje u playoffu.90minut je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:23A ja onako k'o dijete sam mislio da je ova tribina još veca nego što sad gledam na slikama.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:17
Jedno od mirnijih gostovanja stadion Barice. To je ona godina kad nas yeba Samir Duro, kako u Bihaću, tako i u Čitluku.![]()

Ima dobrih ljudi svuda i gore u Orašju sam slicno iskustvo imao mala mjesta stvarno jesu operisana pa i na gostovanjima po RS-u masa korektnih policajaca, politicari su ti koji rasplamsaju vatru bio to rat ili mir.