Znaju Brajlovići u Sarajvu naš tim a mi ne znamo.
- "Hamid Brajlovic
Sretno i do pobjede plavi sretan debi Bakin"
-" Samir Brajlovic
Sretno TZ City!
Sretno Bakire!
Da to bude debi onakav kakav se samo poželjeti može.
POBJEDA ABD!!!"
Moderator/ica: GracanicaAA
Neće .Jedino tekstualni prenos.
Bogami na velikim je mukama Husrefa koga ostaviti na klupi puno igrača koji imaju kvalitet. Meni je drago što Miris igra perfektno. Dobar je bio i Mehidić i mali Mišinović. Krpa se bori maksimalno. I Gavrić je inteligentan igrač. Dofo razvaljuje šteta što nije postigao gol.
Tip.igra kod svih trenera..
KONKRETNO MIŠIĆ JE POKRIVAO VIŠE POZICIJA.BIO JE IGRAČ ZADATKA.OPET KAD BIH OBJAVILI KOJI JE IGRAČ NAJVIŠE PRETRČAO KLADIM SE NA NJEGA.CityCity je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:23Odlična partija večeras-do sada najbolja partija u prvenstvu.Ne pamtim utakmicu da smo tako rano poveli 2:0.Možda prvi put kako igra TC u premijer ligi da sam spokojno bez imalo nervoze otpratio jednu prvenstvenu utakmicu.
Većina igrača je odigralo na nivou osim par pojedinaca.Igrač utakmice Džafić bez obzira na neke manje tehničke manjkavosti-to su sitnice u odnosu na učinak od dva gola i asistenciju-nabačaj za Čelikovića i uzdrmanu prečku.Mešinović prodoran i brz dok je imao snage.Jedino nisam oduševljen sa partijom Mišića koji ne realizuje velike zicere.Sve u svemu večeras smo bili mašina i nadam se da će ovakve igre postati uobičajene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.