Ispratio svaka castMrMacak je napisao/la:ako kazem sacekajmo kraj onda sacekjamo....![]()
![]()
![]()
svaka cast onim koji su vjerovali i ispratili....mene srbi oborise za 200 km **** im hleb srpski....

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ispratio svaka castMrMacak je napisao/la:ako kazem sacekajmo kraj onda sacekjamo....![]()
![]()
![]()
svaka cast onim koji su vjerovali i ispratili....mene srbi oborise za 200 km **** im hleb srpski....
Naravno.NYKnicks Fan je napisao/la:Hoce li atl.madrid - real biti oba daju go ?
Promasio 10 trojke...OTNYS_YNWA je napisao/la:Jos 3 Mirza, molim te !
Drug, svaka čast, čini mi se uvezao si dosta dobitaka?haris1812hz je napisao/la:
Sutra ima dosta hockey-a pa bi ce 2-4 listica od mene
haris1812hz je napisao/la:Promasio 10 trojke...OTNYS_YNWA je napisao/la:Jos 3 Mirza, molim te !
SPY je napisao/la:Izgleda da je mačka srce otreslo, uplatio fine pare na brazilce.![]()
Evo šta je meni u inbox poslao. Žao mi fkt.
Kod: Označi sve
https://www.****/public/ticket.aspx?14%2055cac1bd
U utorak je bio dobitak 71 km, juce ni sam nista uplatio a evo danas dobitak 21 km, dobro je krenulomandraX je napisao/la:Drug, svaka čast, čini mi se uvezao si dosta dobitaka?haris1812hz je napisao/la:
Sutra ima dosta hockey-a pa bi ce 2-4 listica od mene![]()
'ajd sutra aBd cu da te ispratim sa tim hokejOm ... imam i ja nekih parova u glavi, skombinovat ce se nesto
sreca pa stavi 1x, oj kukala im majka. pa majke ti koliko vremena nisu dali gol, pa bilo 28-23 vako nesh, reko ma gotovo je ovo, pogodio. oj vilaCitizen-X je napisao/la:francuzi ladno nastimase utakmicu u X...
najladnije najocitije nastimana tekma imali 6+ pred kraj utakmice....
htjedoh da nabodem X na finoj kvoti - stornirase kladjenje i uvedose glupe opcije neke parni neparni broj golova i ta kenjazaAdmir_Sa je napisao/la:sreca pa stavi 1x, oj kukala im majka. pa majke ti koliko vremena nisu dali gol, pa bilo 28-23 vako nesh, reko ma gotovo je ovo, pogodio. oj vilaCitizen-X je napisao/la:francuzi ladno nastimase utakmicu u X...
najladnije najocitije nastimana tekma imali 6+ pred kraj utakmice....
joj ovog olimpiakosa, ojj majko
Analitico je napisao/la:UH kakvo ja iznenadjenje osjecam na Francuska-Spanija..X2 ko kuca....Ne moraju francuzi sve pobijediti, ako su najolji kao sto su do sada i pokazali, svejedno im je kako ce uci u drugu grupu jer svakoga mogu dobiti a samim tim im nije ni bitno koga ce kasnije dobiti i u polufinalu...Ova tekma je zrela za X2....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.