FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Sarr je doveden za sicu da bude u rotaciji da se odmara Pavard, ali i Pavard je prosjecan.
-
- Kontakt:
Ma on nije ni za rotacije. Kud ces dalje kad Stanisic starta ispred njega. Roca jos nije kako treba utakmice odigrao.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Steta, bolji ste bili. Vjerujem da ce to doci sve na svoje.Bundesliga je napisao/la: ↑13 avg 2021, 22:28Ako ce dovoditi kako treba igrace samo naprijed. Ako ce dovoditi promasaje ala Sarr neka hvala.
Povratna Comana na nekih 11 metara i Kimmich suta pored gola.
Cim sam vidio Stanisic ukazao mi se Arsenal. Odavno nismo bili ovako neozbiljni pa da nam neki Stanisic zapocinje utakmicu. Ako je on potencijal, onda ga uopce nemamo. Roca kada treba igrati od prve povrijedi se i tako vec nekoliko puta.
Ma loše vala, totalno van takmičarske forme, svaki pas upitan, šut ili je pored gola ili u Somera. Gnabry i Sane haha samo frizure mjenjanu, smijesni pogotovo u odbrani. Ova dvojica u sredini Kimmich i Leon ne znaju jesu li u Gladbachu ili na Ibizi. Također važi manje više za sve igrače, Davies loš. Pa taj Stanišić nije ništa bio loši u odnosu na glavne igrača, šta više u momentima zrelije izgledo od ostatka tima. Ja mislim da će ovo biti sezona u kojoj Bayern neće odbraniti titulu.
-
- Kontakt:
Abd.
Ja sam uzivao u utakmici. Vrhunski fudbal za sami pocetak sezone. Bayernu definitivno treba pojacanja jer sa ovolikim malim brojem igraca ne mozes iznijeti sezonu. Sabitzer vjerujem da ce doci. Mozda i onaj mali iz Toulusea. Valjalo bi se rijesiti skarta Tolissoa.
Tako je, kolega. Neki procjenjuju ili osuđuju igrača po prezimenu.zona072 je napisao/la: ↑13 avg 2021, 22:44Ma loše vala, totalno van takmičarske forme, svaki pas upitan, šut ili je pored gola ili u Somera. Gnabry i Sane haha samo frizure mjenjanu, smijesni pogotovo u odbrani. Ova dvojica u sredini Kimmich i Leon ne znaju jesu li u Gladbachu ili na Ibizi. Također važi manje više za sve igrače, Davies loš. Pa taj Stanišić nije ništa bio loši u odnosu na glavne igrača, šta više u momentima zrelije izgledo od ostatka tima. Ja mislim da će ovo biti sezona u kojoj Bayern neće odbraniti titulu.

Sane baš djeluje fino, kao umak, neki dobar sos. Ali nešto ipak kandiše

Šta znam, rano je to sve za dublje analize, ali previše oduševljenja neće biti.
Vom Jäger zum Gejagten
Dok god se bude titralo jaja zvijezdama tu neće biti većih rezultata, Kimmich i Muller su bili loši na kraju prošle sezone, a tako i nastavljaju kao i uostalom većina, bitno da se grabe za ugovore i minute, a izgledaju kao da imaju 2 brzine manje u odmosu na protvnika kad krene prema golu, sve na prvu i u par dodira su pred golom, a ovi filozofiraju i okreću se brzinom slona.
I ja takodjer, volim pogledati Bundesicu (Bayern pogotovo) i EPL, napadacki fudbal nema tu kalkulacija. Falila su vam dva prvotimca doduse, Stanisic nije za prvi tim. Sa Hernandezom i Pavardom ce zadnja linija izgledati sigurnije. Po mom misljenju je potreban kvalitetan veznjak, da mjenja Kimmicha i Goretzku. Sabitzer bi bio idealno pojacanje, a i razumije se sa Julianom. Cudi me da nisu zaganjali Aouara takodjer.Bundesliga je napisao/la: ↑13 avg 2021, 22:48Abd.
Ja sam uzivao u utakmici. Vrhunski fudbal za sami pocetak sezone. Bayernu definitivno treba pojacanja jer sa ovolikim malim brojem igraca ne mozes iznijeti sezonu. Sabitzer vjerujem da ce doci. Mozda i onaj mali iz Toulusea. Valjalo bi se rijesiti skarta Tolissoa.
Tolisso je prica za sebe, ne znam jel ikad dobru partiju pruzio kada je bio zdrav, u rijetkim trenutcima. Sarr isto tako nije za Bayern, jeste za slabije klubove tipa Marseille. Treba uzeti u obzir da je Gladbach uvijek bio nezgodan, prvo je kolo, ekipa je jos opustena, bit ce to sve bolje i bolje. Ako procepe krila i pocnu igrati onako kako umiju, Bayern ce bit favorit i za LP uz PSG a kamoli za domacu ligu. Lewandowski opet zabi, svaka mu cast.
Očekivano da su neke stvari išle kilavo, jer glavni igrači su vrlo kratko na okupu. Gladbach već imao jednu takmičarsku utakmicu (utakmica u kupu). Našoj ekipi prva takmičarska.
Tempo utakmice jako dobar, u tome se moglo uživati.
Davies nakon one greške kod gola, poslije stalno stvarao probleme odbrani Gladbacha i napravio dosta dobrih prodora. Lewa nastavlja golgeterski. A mlađahni Stanišić odigrao dobru utakmicu i treba i dalje da dobiva priliku. Kao što gore reće kolega zona, momak se sasvim dobro postavlja i ostavio je generalno dobar utisak.
Ruku na srce sudija je mogao jedan penal protiv nas svirati. Dvije su situacije bile sumnjive, a ona jedna je jako naginjala da bude penal za Gladbach.
Tempo utakmice jako dobar, u tome se moglo uživati.
Davies nakon one greške kod gola, poslije stalno stvarao probleme odbrani Gladbacha i napravio dosta dobrih prodora. Lewa nastavlja golgeterski. A mlađahni Stanišić odigrao dobru utakmicu i treba i dalje da dobiva priliku. Kao što gore reće kolega zona, momak se sasvim dobro postavlja i ostavio je generalno dobar utisak.
Ruku na srce sudija je mogao jedan penal protiv nas svirati. Dvije su situacije bile sumnjive, a ona jedna je jako naginjala da bude penal za Gladbach.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ne ne niukom slučaju zbog pripremnih utakmica,to nije nikakvo mjerilo.Pred svaku sezonu do sad uvjek je bilo nekog naboja,jos kad dodje novi trener,novi igrači,ove godine sve nekako vehto.Mozda grijesim, mozda je i do mene,ali nekako mi filing nije dobar.
VOLIM BAYERN
Je li Flick otisao? Ja nisam primjetio skoro nikakve promjene u igri, sve je isto ko I lani.Iskreno sam se nadao da ce Julian postaviti nesto svoje,nesto drugacije, zbog toga je I dosao , da se sve malo refresira.Zelim mu uspjeha kako god.
VOLIM BAYERN
Daj Geronimo, ne gledam na igrače odakle su i sl., već njihov kvalitet i potencijal.
Tu sam 13 godina i kada se spominjala braća Kovač rekao sam da su fail, Niko nije ni igrao toliko, a Robert je jednostavno bio prosječan igrač i njemu nije bilo mjesto kod nas. Kasnije Pranjić, šta reći za tog igrača pozitivno? Čovjek je katastrofalan, išli su putem koji danas ide Arsenal.
Od tri Hrvata koja su kod nas igrali, dvojica su bili fenomenalni, u vidu Mandže i Olića, obojica su bili borci i nikad se nisu predavali, manjak fudbalskog znanja upotpunjavali su sa borbom i zbog toga su mi dragi bili, a treći Hrvat je tu bio malo, a to je Perišić koji je odigrao poprilično dobru sezonu kada smo uzeli Ligu prvaka.
Reći indirektno po prezimenu, deklarisajući me kao nekog mrzitelja Hrvata je besmisleno. Ovdje govorimo o Stanišiću, igraču koji ima 21 godinu i do jučer je igrao treću ligu. Sad najednom u 21 pokazao sav raskoš koji ima pa je kvalitet za prvi tim. Da dovedeš Tarika Isića, rekli bismo sa ovakvim saigračima da je odigrao dobru utakmicu. Davies je mlađi od njega a bio je u sezoni osvajanja LP jedan od najboljih igrača kod nas. Stanišić je prosječan igrač i apsolutno nije za Bayern, ali dobro, kad može Pavard, može svako.
Ode legenda, servus Gerd!
Napustio nas je veliki Gerd Muller.
Počivaj u miru legendo.

Počivaj u miru legendo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
RIP Gerd
Servus
Servus
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 15 avg 2021, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
RIP veliki Gerd.
Jako tuzan dan za sve navijace Bayerna.
Jako tuzan dan za sve navijace Bayerna.
Da li se Hernandez isplatio za 80 miliona eura. Listam naše transfere iz prethodnih nekoliko sezona. Frapiram se svaki put kad vidim koliko je on preplaćen.
Nije, mogao bi ako bi ostao zdrav i igrao konstantno duzi niz godina. Za sada ostaje preplacen.
Nur der FCB
- Centre forward
- Kontakt:
Napustila nas je najbolja devetka svih vremena.
RIP Bomberu.
RIP Bomberu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 4 gosta.