Ocigledno da nismo prijatelju,Edin ima svojih kvaliteta ali nikada nije bio vrhunski realizator.GeriOldman je napisao/la: ↑15 avg 2021, 10:12Vidim već neko vrijeme provlačiš da je Džeko igrač kojem treba 5 prilika za gol. Ne znam jesmo li istog igrača gledali kroz njegovu karijeru ili šta je posrijedi!?
FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- TheTruth34
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
-
GeriOldman
- Kontakt:
Između vrhunski realizator i igrač kojem treba 5 prilika za gol spada 90% napadača, među kojima je i Edin. Niko nije ni rekao da je vrhunski realizator.
1921
sky - Inter refused 90M from Tottenham
Bojim se da je i ovaj bivsi. Hakanov dres se jos uvijek ne moze kupit. Cekaju da ode pa da preuzme desetku
Bojim se da je i ovaj bivsi. Hakanov dres se jos uvijek ne moze kupit. Cekaju da ode pa da preuzme desetku
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Jasno kao dan, ako ne ovog ljeta onda iduceg sigurno.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
izgleda da su se dogovorili s Martinezom, ugovor na 5 godina 6mil godisnje
-
GeriOldman
- Kontakt:
Thuram će biti novi napadač, nema se para za ikog drugog. Od Zapate definitivno nema ništa
#Ausilio OUT
Sta se mene tice moze Thuram prije Zapate.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma zapata izgleda i koljeno povrijedio, sad ne znam jel ista povreda koljena ko onomad kod icardia
al ako je istina, nista od njega nema, nama treba neko ko odmah moze igrati, ne mozes ga cekati mjesec dana da dodje sebi.
Thuram nije los izbor s obzirom na sve al evo spominje se da u ukoliko sanchezove pretrage ne izadju na dobro da bi mogli jos jednog napadaca dovesti, tipa insinje. Insinje i thuram je i vise nego ok po meni...
Thuram nije los izbor s obzirom na sve al evo spominje se da u ukoliko sanchezove pretrage ne izadju na dobro da bi mogli jos jednog napadaca dovesti, tipa insinje. Insinje i thuram je i vise nego ok po meni...
Meni je ovaj Thuram panjina samo takva, al izgleda da je to gotova stvar.
Od Insignea nema nista, Satriano ostaje ako Alexis padne fitnes test. Govori se da je u užasnoj formi.
#Ausilio OUT
-
GeriOldman
- Kontakt:
Ni meni se ne sviđa Thuram, mina za zaobići, al očigledno je situacija daj šta daš.
1921
Ma Thuram je jedini koji se moze uzet do €25mil koliki je i budget za novog napadača. Flop žešći u najavi, još mu Mino manager.
Bolje da su Berardija doveli u nekom dealu kao Juve za Locattelija, 2god posudbe pa otkup.
Bolje da su Berardija doveli u nekom dealu kao Juve za Locattelija, 2god posudbe pa otkup.
#Ausilio OUT
Odavno nisam imao veću averziju prema nekoj glasini kao prema Thuramu. Kada smo i igrali protiv njih izgledao je ispodprosječno.
Amin da nas razuvjeri.
Ako dođe Insigne bar će se malo utisak popraviti. Ali prije će dogodine doći besplatno nego sada.
Amin da nas razuvjeri.
Ako dođe Insigne bar će se malo utisak popraviti. Ali prije će dogodine doći besplatno nego sada.
- TheTruth34
- Kontakt:
Sad kad vidim da je Thuram haman pa gotov,svi oni "panjevi"sto su se spominjali su Icardi za ovog sina od lopova..
Po meni bi najbolji bili Vlahović i Kean, ali ako ne mogu oni onda nije loš ni Thuram. Barem je mlad i talentovan za razliku od Zapate i onog iz Wolfsburga.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Uprava je izgleda bukvalno shvatila da moraju nac zamjenu za Lukakua, pa samo crnce gledaju
Ma ima Dzeko sta se brinete, 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.