@killafrommanilla
I naša liga je amaterska

Ne znam da je nešto bolje. I ovaj Radnik im je napravio 2 zicera.
Bolje u ofanzivi, lošije u defanzivi(ponajviše jer ne igra najbolji defanzivac FKS)LeonProfessional je napisao/la: ↑15 avg 2021, 19:42Ne znam da je nešto bolje. I ovaj Radnik im je napravio 2 zicera.
Sreća/znanje je što zabijaju iz prvih šansi, a protivnik promašuje svoje.
Rudara koji vam je svršio usta?killafrommanilla je napisao/la: ↑15 avg 2021, 19:36Dok ne dodje ozbiljna ekipa sa sistemom poput Zrinjskog, pa se ti termin igraci ne sastanu s loptom. Majstor jeste, lopte zna itekako, ali da je iole spremniji, igrao bi u jacoj ligi. Ovako, bit ce od koristi u rjesavanju ovih "manjih" utakmica poput Radnika, Posusja itd.
Znaci uzela te ona mala iz slasticarne "Sarajka"svrakino1921 je napisao/la: ↑15 avg 2021, 18:29Ja volim Bosnu i HercegovinuMostarwolf1981 je napisao/la: ↑15 avg 2021, 18:19Svrakino za koga veceras navijas? je li ljubav trajala samo dok je evropski Velez bio ili si i dalje na nasoj strani
A Vas vidim kao jednu od pobjeda Bosne i Hercegovine
Volim i Slobodu i grad Tuzlu
Volio bih da se dogovorite 3 boda za tri boda
Vi danas pobjedite
A oni Vas u Tuzli
I Vi i Sloboda da idete u Europu
A TC da bude sampion
I svo troje da igrate Europu na Grbavici
27 000,27 000,
Pa onda opet 27 000
I ooppeet 27 000
![]()
![]()
Jest to onaj igrac koji jos ne zna dati gola u nasoj ligi?
Vidi ovih vrapcickih debila sta je ovo ovako
Ako racunas pogodak sa bijele tacke , kao neki majstorluk, potpisujem da je Bodul / Zidan prelijer lige BiHZukanovic je napisao/la: ↑15 avg 2021, 20:17Jest to onaj igrac koji jos ne zna dati gola u nasoj ligi?
zagore te nej ne jedi se bolan...zagor1987 je napisao/la: ↑15 avg 2021, 20:18Vidi ovih vrapcickih debila sta je ovo ovakoljudi odigraju par tekmi pa odma zabranjuju da ovdje zamisli pohvali nekog igraca,uostalom niko od nasih nije hvalio vec lik koji i nije nas navijac a za Velez nismo Dinamo vec Bayern ne samo mi nego i Zrinjski i mnogi drugi spustite se na zemlju
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 7 gostiju.