Niko nedize igrace u nebesa, i niko ne yebe igracima vise od ma..... Kao navijaci Sarajeva svojim igracima, prema tome nemoj molimte da drzis ovdje predavanja . Dizete Bodula ( nekad Pidru i Krstu ) pa sad dobro znas sta im sve nabrajate. Nego reci mi jel izveo Bodula u drugom, nevidim da je u igri.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Tuzla City / Sloga Simin Han
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Smijem se al na to koliko je lik glup hahahaha
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Lik jos nije u optimalnoj fizickoj formi, svakako bolji nego Merzed, kako ga ti voliš zvatielvirbaljic je napisao/la: ↑15 avg 2021, 20:35Niko nedize igrace u nebesa, i niko ne yebe igracima vise od ma..... Kao navijaci Sarajeva svojim igracima, prema tome nemoj molimte da drzis ovdje predavanja . Dizete Bodula ( nekad Pidru i Krstu ) pa sad dobro znas sta im sve nabrajate. Nego reci mi jel izveo Bodula u drugom, nevidim da je u igri.

I molim te nauci pisati, nije tesko, valjda si uspio to nauciti za 4 razreda osnovne..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Mozemo ocekivati od Bodula da bude Iniesta ( samo da dodje u optimalnu fizicku formu )GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2021, 20:48Lik jos nije u optimalnoj fizickoj formi, svakako bolji nego Merzed, kako ga ti voliš zvatielvirbaljic je napisao/la: ↑15 avg 2021, 20:35Niko nedize igrace u nebesa, i niko ne yebe igracima vise od ma..... Kao navijaci Sarajeva svojim igracima, prema tome nemoj molimte da drzis ovdje predavanja . Dizete Bodula ( nekad Pidru i Krstu ) pa sad dobro znas sta im sve nabrajate. Nego reci mi jel izveo Bodula u drugom, nevidim da je u igri.
I molim te nauci pisati, nije tesko, valjda si uspio to nauciti za 4 razreda osnovne..
Ima na centralnoj tribini preko 1k. Ne znam sto nisu pustili max kapacitet.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Moram i na ovo odgovoriti

Doffo prosle sezone ukupno 0 golova i 3 asistencije, Darko Bodul 4 utakmice 1 gol i 3 asistencije
Debilu, pored pisanja, moras nauciti i citati, lik mora popraviti fizicku spremu kako bi imao kontuitet veci nego 55 - 60 minuta, niko nije rekao da ce biti bolji, i ovo sad sto radi je uriniranje
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Velez ce sav bjes iskalit na Slobodi.Upozno sam staru gardu navijaca Veleza ljudi su gospoda.Prognoza 3-0.
Svaka cast Slobodi i Velezu sa 4R. Smece iz Banjaluke luduje.
-5 brrrrr
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Vidi se da je Bodul igrao u klubovima iu kojima je igrao,dzaba neke stvari govore same za sebe,kad imas CV sa toliko solidnih i dobrih klubova onda i vrijedis nesto,mozes ti jednom zajebati Bursaspor neki ali ne mozes toliko klubova kao Bodul 
Vjerovatno najbolji igrac lige

Vjerovatno najbolji igrac lige

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Vidi ja tebe necu vrijedjati, nemam potrebe. Hajde vidjecemo koliko vremena treba da spomenete mu famelije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2021, 20:59Moram i na ovo odgovoriti
![]()
![]()
![]()
Doffo prosle sezone ukupno 0 golova i 3 asistencije, Darko Bodul 4 utakmice 1 gol i 3 asistencije
Debilu, pored pisanja, moras nauciti i citati, lik mora popraviti fizicku spremu kako bi imao kontuitet veci nego 55 - 60 minuta, niko nije rekao da ce biti bolji, i ovo sad sto radi je uriniranje
Napokon i od tebe realan komentar, nije on onako bio u Ajaxu.delinjo je napisao/la: ↑15 avg 2021, 21:03Vidi se da je Bodul igrao u klubovima iu kojima je igrao,dzaba neke stvari govore same za sebe,kad imas CV sa toliko solidnih i dobrih klubova onda i vrijedis nesto,mozes ti jednom zajebati Bursaspor neki ali ne mozes toliko klubova kao Bodul
Vjerovatno najbolji igrac lige![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Nekako imam osjecaj da Sloboda iz kola u kolo ima jacu klupu nego prvih 11 neznam sta je razlog:Eric,Said,Veselinovic,Mujagic vako na prvu cini mi se da svaku sa klupe pocinju? Moguce da ne poznajem dovoljno ove ostale mozda su fkt kvalitetniji od njih
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Velez mnogo bolji. Sve osim pobjede bilo bi veliko iznenadjenje.
Jos ga okacili na tribini.
Jos ga okacili na tribini.
Trenutno korisnika/ca: Firebase, MikiPirs, Paromlinac i 21 gost.