Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
Teško će svima biti sa Slobodom , nemaju sta izgubiti a dobro igraju. Dzenis pravi vodja ekipe svaka čast majstore
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nisu prevare. To je moguće, moguće je i u 1. minuti uraditi to. Ja sam se baš pitao kako to nismo ranije vidjeli, sve će se češće to dešavati. A tim potezom ubijaš mladog igrača. Glupo je pravilo da u Premijer ligi određuješ da jedan U21 igrač mora biti na terenu cijelu utakmicu i da dvojica moraju početi. Preglupo, ipak je ovo Premijer liga, gdje trebaju igrati najbolji u državi.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ovaj lik je dobio poziv za A reprezentaciju prošle godine, kada nije bilo prva 2 golmana.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma haj yebo to nego meni nije jasno kako je Kanurić bio u Stoke-u, zamalo za Tottenham da potpiše

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Neka bolja ekipa pobjedi. Zalosna je transfer politika Veleza. Gdje su uopce nasli ove talente. Pa da su forumase stavili bili bi bolji, samo da prodju pripreme.
Sloboda iskusna, odbili su pocetni pritisak, vrebali sansu i iz drugog pokusaja zabijaju. Odavno Sloboda nije igracki bila slabija a da su bolje stajali na terenu. Trener je odlican, moze se pljuvati njegov stil ali cilj opravdava sredstvo. I dalje mislim da je po snazi Sloboda na 6-7 mjestu.
E to nisam ni skonto jbt

Kao sto rekoh, nemaju napadaca. Gledaj amaterske reakcije Georgijevica
Doslovno svaka utakmica Veleza identicna. Prezanimljivo za gledati.
- feniksptica
- Kontakt:
Nije tacno da ce to ostali klubovi raditi. Svi su se manje vise prilagodili tom pravilu i obezbijedili sebi par dobrih u21 igraca. Velez je tu nazalost najvise zakazao.NisamInSajder je napisao/la: ↑15 avg 2021, 21:34Nisu prevare. To je moguće, moguće je i u 1. minuti uraditi to. Ja sam se baš pitao kako to nismo ranije vidjeli, sve će se češće to dešavati. A tim potezom ubijaš mladog igrača. Glupo je pravilo da u Premijer ligi određuješ da jedan U21 igrač mora biti na terenu cijelu utakmicu i da dvojica moraju početi. Preglupo, ipak je ovo Premijer liga, gdje trebaju igrati najbolji u državi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
On i naš Dizdarević, doduše Dizdarević je u ovih par kola pokazao potencijal.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Mi smo kraljevi u podcjenjivanju. Evo non stop se neko podcjenjuje a iznenadjuje na terenu. TC pa sad Sloboda. Oba kluba su kalibar za top 5. Mostarci i Sarajevo ce im biti konkurenti, Borac mozda. Zeljeznicar je tanak, Siroki isto.Neutral je napisao/la: ↑15 avg 2021, 21:36Neka bolja ekipa pobjedi. Zalosna je transfer politika Veleza. Gdje su uopce nasli ove talente. Pa da su forumase stavili bili bi bolji, samo da prodju pripreme.
Sloboda iskusna, odbili su pocetni pritisak, vrebali sansu i iz drugog pokusaja zabijaju. Odavno Sloboda nije igracki bila slabija a da su bolje stajali na terenu. Trener je odlican, moze se pljuvati njegov stil ali cilj opravdava sredstvo. I dalje mislim da je po snazi Sloboda na 6-7 mjestu.
Zadnja izmjena: Dimitrov, dana/u 15 avg 2021, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Dudić previše gotivi Zajmovića. Moralibsu dovesti boljeg napadača.
Nesto se ovaj Ovcina prizeljkuje u repki, a izjeba ga Maksimovic.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Nije iskljuceno da Velez ispadne iz lige.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TC ima ponajbolju ekipu što se tiče kvaliteta igrača ali mislim da Slobodi fali par igrača da ostanu u vrhu. Odlično igraju, vidjet ćemo svakako.Dimitrov je napisao/la: ↑15 avg 2021, 21:42Mi smo kraljevi u podcjenjivanju. Evo non stop se neko podcjenjuje a iznenadjuje na terenu. TC pa sad Sloboda. Oba kluba su kalibar za top 5. Mostarci i Sarajevo ce im biti konkurenti, Borac mozda. Zeljeznicar je tanak, Siroki isto.Neutral je napisao/la: ↑15 avg 2021, 21:36Neka bolja ekipa pobjedi. Zalosna je transfer politika Veleza. Gdje su uopce nasli ove talente. Pa da su forumase stavili bili bi bolji, samo da prodju pripreme.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ovcina je slabiji bek od Efendica dok je bio mladji. Ovcina je krilo koje igra na beku. Isto kao sto je Zeljkovic veznjak a igra stopera. Sad ce doci kolega iz Mostara da mi kaze da je Zeljkovic stoper.
Fino je ovo Žiža sklopio sa skromnim imenima.
Upravu si, TC ima na papiru za nijansu bolji roster, ali Sloboda ima dzokere na klupi, Said, Veseli, Mujagic, Ramic. Treba im dobar veznjak i mozda bek. I to bi bilo to. Opet s nasom ligom nikad ne znas, cak si gore cas dole.MortemHz je napisao/la: ↑15 avg 2021, 21:47TC ima ponajbolju ekipu što se tiče kvaliteta igrača ali mislim da Slobodi fali par igrača da ostanu u vrhu. Odlično igraju, vidjet ćemo svakako.Dimitrov je napisao/la: ↑15 avg 2021, 21:42Mi smo kraljevi u podcjenjivanju. Evo non stop se neko podcjenjuje a iznenadjuje na terenu. TC pa sad Sloboda. Oba kluba su kalibar za top 5. Mostarci i Sarajevo ce im biti konkurenti, Borac mozda. Zeljeznicar je tanak, Siroki isto.Neutral je napisao/la: ↑15 avg 2021, 21:36
Neka bolja ekipa pobjedi. Zalosna je transfer politika Veleza. Gdje su uopce nasli ove talente. Pa da su forumase stavili bili bi bolji, samo da prodju pripreme.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Grk1234, MostarReds22 i 14 gostiju.