English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Koliko lik može smarati sa Grilišom ko da je on dao pare.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Messi bez jedne noge je bolji od ovog precjenjenog panja.Bundesliga je napisao/la: ↑15 avg 2021, 19:33Sta ce im i ispuhali Messi. To su transferi samo da dovedes nekog, da se kurcis.
Vidis sta Son radi po ovoj precijenjenoj ligi, a u Bundesligi bio prosjecan igrac.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ovaj Grealish je bas kul lik. Na njemu se uopce ne vidi pritisak silnih milijuna. Cista romantika od igraca.
ARSENAL4ever
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kakvih 87 tekmi o cem pricas ti. U 135 utakmica u ligi je zabio 41 gol i imao 10 asistencija. Leverkusen proizveo pun qrac takvih igraca samo sto su neki imali debilne transfere, a neki igraju u prosjecnim timovima. Son, Volland, Brandt, Havertz, Bellarabi itd itd.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
*ispravka krivog navoda
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Imam jarana koji je iz Leverkusema, i bas je slavio kad je Son prodat. Prosjek, i bio nekonstantan skrozBundesliga je napisao/la: ↑15 avg 2021, 19:46Prosjek jasta. Dao 40 golova i imao 11 asistencija u nekih 135 utakmica u ligi. Takvih je po Leverkusenu bilo na izvoz (sto pokazuju i transferi). I ne samo u Leverkusenu nego citavoj ligi.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja govorim za statistiku u leverkusenu.Bundesliga je napisao/la: ↑15 avg 2021, 21:13Kakvih 87 tekmi o cem pricas ti. U 135 utakmica u ligi je zabio 41 gol i imao 10 asistencija. Leverkusen proizveo pun qrac takvih igraca samo sto su neki imali debilne transfere, a neki igraju u prosjecnim timovima. Son, Volland, Brandt, Havertz, Bellarabi itd itd.
On je i hamburgu igrao kao tinejdzer.
Pisao po ligi kao tinejdzer.
Nije imao ni havertz neke brojke al se igrao po bundeski
Al' pazi kao ne postoji mogucnost da igrac s godinama stekne iskustvo, rutinu i uopsteno postane bolji igrac nego sto je bio par sezona prije.
Napredak igraca ne postoji, samo bolja i gora liga.
Napredak igraca ne postoji, samo bolja i gora liga.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ne postoji kako će postojat, na ssba si
Naravno, isto ko i Salah koji je u Romi bio obična trkaća kokoš, došo u Liverpool Klopp od njega zvjerku napravio.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Malo se grebe ekipica i bori za svoje. Pusti ih, zanimljivo za gledat kako se koprcaju
ARSENAL4ever
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma realno takvih igraca se pojavi 3 ili 4 svake sezone u Bundesligi.
Ja sam realno trolao ovu djecurliju Justina i ko god se uhvati jer ovako stalno smaraju po temi Bundeslige. Sto se tice Sona dosta sazrio i postao mnogo ozbiljniji igrac nego sto je bio dok je igrao u Bundesligi. Naravno da se moze postati bolji s vremenom.
I am not yet born; O hear me.
Evo Apolona zvanog lijevo jaje Guardiole, jer čim se spomene katalonac on se aktivira.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Ma cudo je igrac, bas vidis da gusta u igri. Takav znalac sa loptom i jos dosao kod Pepa.
ARSENAL4ever
Upravo to.
Pep "žudi" za igračima koji su veliki znalci sa loptom. Tako je pri dolasku u Bayern izričito zahtjevao da Thiago dođe. I sada hoće najednom Grealisha koji je jak na lopti ali daleko od nekog vrhunskog tehničara.
Da li je baš Pep htio njega ili je ovo odluka kluba? Čisto sumnjam da je klub u pitanju, gdje će random 115-117 miliona eura dati za igrača koji je grijao klupu Engleza na Euru.
Grealish je dobar za marketing pored toga sto je odlican igrac. Lijep u naciji ruznih. Odmah mu se povecala vrijednost kao sto je i Beckhamu bila.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ma ima Jack jaku tehniku svakako. Nekako mi bas pase u stil Citya totalno. Htio ga je Pep garant da moze biti u totalnoj ekstazi kad ovi pocnu kombinirati 
ARSENAL4ever
Kolektivna šizofrenija nakon jednog kola u punom zamahu.
Ja ne mogu shvatit da toliko dugo pišeš po forumima i uvijek se k'o bekan zaletiš da nakon prvog kola donosiš neke zaključke o Guardioli a on te skoro pa redovno poprska u maju.
City očigledno nije dovoljno spreman.
U 75oj pomrli svi.
Mendy i dalje ne izgleda kao profesionalni fudbaler. Gomila amaterskih grešaka.
Totenhem zanimljiv. Mogu se boriti za 4to mjesto ako Kejn ostane.
Ja ne mogu shvatit da toliko dugo pišeš po forumima i uvijek se k'o bekan zaletiš da nakon prvog kola donosiš neke zaključke o Guardioli a on te skoro pa redovno poprska u maju.
City očigledno nije dovoljno spreman.
U 75oj pomrli svi.
Mendy i dalje ne izgleda kao profesionalni fudbaler. Gomila amaterskih grešaka.
Totenhem zanimljiv. Mogu se boriti za 4to mjesto ako Kejn ostane.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.