Premijer liga BiH - aktuelno
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Isparila crvena armija 

Nekažu dzaba golman je pola ekipe,ovamo Bukvic branio sve živo,na drugoj strani Kacavenda kroz usi golove prima i imas ovaj rezultat koji imas.
Btw mislim da su malo i stavili velika ocekivanja pred Velez bas sam neki dan uocio to,poslije Evrope su imali sastanak uprave i zakljucak na kraju je bio izmedju ostalog i bio
Btw mislim da su malo i stavili velika ocekivanja pred Velez bas sam neki dan uocio to,poslije Evrope su imali sastanak uprave i zakljucak na kraju je bio izmedju ostalog i bio
Nekako kontam da su mozda i jedini najavili da pucaju na prvo mjesto.Mozda to bude i prevelik pritisak za ovu ekipu,jel ista nakon prosle sezone nije pojacanja nista specijalno a ocekivanja su puno veca.Pred nama je nastavak sezone koja će svoj kraj imati blizu obilježavanja 100. rođendana Kluba. Idemo pružiti svoj maksimum da ga proslavimo kao šampioni!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

Bit ce yebeno, samo neka bude fer i korektna igra, pa nek bolji pobjedi
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sloboda sesi bas, drago mi je, jer u Tuzli postoji samo jedan klub.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ko bi rekao da ce sloboda imati ovakav start, svaka cast.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Evo i Dudić počeo sa "šta je tu je". Znaš da je kraj...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Antipolitika3
- Kontakt:
Precjenjena momcad jedino ako im Peco malo zivosti ne unese a i on je **** ako u 2.HNL uspjet ne moze ,njima tek sad slijedi paklen raspored Sarajevo kuci,Zeljo vani,Tuzla gostuju,Zrinjski u gostima ,Siroki iduca na Pecari nije to momcad koja moze reci da ce tu pokupiti 15 bodova jedino od slabljih ekipa imaju Leotar iducih par kola ,moja prognoza sredina tablice tu negdje sa Zeljom.Meraak1921 je napisao/la: ↑15 avg 2021, 22:50Ajde malo budite realni, liga je tek pocela, bice kikseva kolko ti Bog hoce .. al realno je da ovaj Velez nema igrace za sami vrh i to je to. Sloboda veliko iznenadjenje, mada mislim kad im krene pad da ce se tesko dici , sad za sad im dobro ide
Ovu Tuzlu nece nitko lako pobjediti i mislim ako prodju BB ne okrznuto nabildat ce se momci dodatnim samopouzdanjem a vrijeme je da i Kamiondzija napokon osvoji koliko para svojih upumpava u nista

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- StrikeWarzone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mogo bi Baka Slišković da preuzme Rođene, al ne znam dal će moći zbog prošlosti
- Banjalucki
- Kontakt:
Realno je da Velez ima ekipu za top tri, ali to nista ne znaci u ovoj ligi. Krenuce pobjede ali ovo je vec previse kikseva uzimajuci u obzir duzinu sezone i da ce jos sigurno imati dodatnih poraza i remija.
Uprava im je odradila katastrofalan posao.
Uprava im je odradila katastrofalan posao.
-
- Kontakt:
Sve posteno pa ko koga. Cestitke slobodi
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Vala niko realan to nece reci, samo cemo biti tvrd orah svakome.Mokes je napisao/la: ↑15 avg 2021, 22:51Nije njih Europa uništila, već je dala pogrešnu sliku. Generalno, kod nas ljudi istu percipiraju europske i domaće/ligaške utakmice. Liga je pokazatelj stvarnog kvaliteta neke ekipe, a u utakmicama na izbacivanje je sve moguće. Svako ima šansu. Zato se i u kup sistemima desi da Grčka uzme. Šta misliš da se EURO igrao po sistemu svako s svakim, kući i na strani, 30 utakmica, da li bi ga ikad Grčka uzela. I ne samo ona, milion primjera možeš naći.
Za Velež tek treba da vidimo šta će biti. Oni su se i prošle sezone mučili s slabijim protivnicima, gdje su izgubili pofin broj bodova. Mada će Tuzlaci reći da je Sloboda ove sezone sila.![]()
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Vicooooooo prekidaj izgido smo.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Niko ne moze nadmasit Brku i Fowget det...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: Firebase, MikiPirs, Paromlinac i 21 gost.