Zamisli tek sta bi bilo da se borite za titulu. Sjecam se onih utakmica protiv Zelje i Sarajeva u kupu, grmi sve. To treba i vama i nasoj cemernoj ligi. Valjda se ukinu te mjere.Sunderland je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:13Dimitrov je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:11Ma budimo realni i da je sve uredu opet Tusanj ne bi bio pun. Ne ulazim u rasprave medju grupicama, ali je zalosno da takav velikan nema navijace na tribinama. Onaj zapad i nekako se moze napuniti, ali sjever nikako.Sunderland je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:09
Na panonici 10 milja moze na fudbalu ogranicenja. Samo kod nas **** kovid...
Budimo realno brate mi godinama borimo se za opstanak, pvo ono trka frka i opet budemo 4 ekipa po gledanosti. Prosjek 2 milje. Toliko
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
ma ovo je nešto u afektu , kad planiraš ostavku onda je ne objavljujes netom poslije zavrsene utamice u ponoc !!!
nesto se ocito dogodilo !
nesto se ocito dogodilo !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Ma niko vama ne brani da se nadate i radujete. Imate razlog, prvi ste i fino ste otvorili prvenstvo. Ali limitirani ste. A sezona duga.FKBilder je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:31Neka bude kako ti kazes, sve petLeonProfessional je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:22Ma kakva Sloboda. Nemojte sad i od njih praviti ekipčinu. Fin raspored imali.
Na kraju će Velež biti ispred njih.![]()
Sada zestok sudar sa pitarima, ako dobijemo zacementirat cemo prve tri pozicije barem neko vrijeme
Ako i izgubimo opet dobro, yebe nam se![]()
Pa i Velež se dizao a sad kao nisu neka ekipa. Treba biti umjeren i u dizanju i u kritikama.
@Dimitrov, nauči se kulturi komunikacije pa ćemo onda.
Kad vidim kakva bagra sve bodri Velez ne bi zacudilo da su oni tu imali svoje prste. Ona petarda golmanu Slobode je dno dna. Bas niste gostoljubivi. To vam fakat ne treba.
-
- Kontakt:
Ma samo da ovu ukinu mi da se za titulu borimo gorilo bi sve zapamti. A i sada nadam se da ce pustiti malo jer sada ce svi zeljeti na utakmicu.Dimitrov je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:15Zamisli tek sta bi bilo da se borite za titulu. Sjecam se onih utakmica protiv Zelje i Sarajeva u kupu, grmi sve. To treba i vama i nasoj cemernoj ligi. Valjda se ukinu te mjere.Sunderland je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:13
Budimo realno brate mi godinama borimo se za opstanak, pvo ono trka frka i opet budemo 4 ekipa po gledanosti. Prosjek 2 milje. Toliko
Sloboda je moja nacija
- tutankamon1905
- Kontakt:
Probo Semsudin posteno, rekli mu ne moze to tako ovde i ode coek. Dogodine mirise derbi Igman-Velez
U par dana od toliko sreće za jedan klub do tolikog očaja. Ispadneš iz Evrope, dva domaća poraza na domaćem terenu, neriješeno u gostima kod slabašnog protivnika koji se nedavno okupio i na kraju ostaneš bez čovjeka koji je digao ovaj Velež kao niko ranije. I tako priči dođe tužan kraj.
Druze cijeli stadion je skocio i poceo zvizdati kad je pukao drugi udar, bojim se da je bas to razlog Hasićeve ostavke ...neko od narkomana plaćen da baca i raskući ono što je Hasić skućio , takve stvari se nisu događale i baš je čudno svima bilo sta to radi RA veceras !
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 16 avg 2021, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Opet od očaja do sjaja i obratno. Klasika za našu ligu.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Sta kaze nek vam je sa srecom pa gdje zavrsite
Nije dzaba ona da je jutro pametnije od noci
Ne mozes ovako napustit nesto sto si stvarao 5 godina po vukojebinama Bosne se patio,sramotan potez .
Ili se vraca Pika Cemalovic sa svojim kriminalcima.

Nije dzaba ona da je jutro pametnije od noci
Ne mozes ovako napustit nesto sto si stvarao 5 godina po vukojebinama Bosne se patio,sramotan potez .
Ili se vraca Pika Cemalovic sa svojim kriminalcima.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Gdje se iko dize od navijaca SlobodeLeonProfessional je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:16Ma niko vama ne brani da se nadate i radujete. Imate razlog, prvi ste i fino ste otvorili prvenstvo. Ali limitirani ste. A sezona duga.FKBilder je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:31Neka bude kako ti kazes, sve petLeonProfessional je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:22Ma kakva Sloboda. Nemojte sad i od njih praviti ekipčinu. Fin raspored imali.
Na kraju će Velež biti ispred njih.![]()
Sada zestok sudar sa pitarima, ako dobijemo zacementirat cemo prve tri pozicije barem neko vrijeme
Ako i izgubimo opet dobro, yebe nam se![]()
Pa i Velež se dizao a sad kao nisu neka ekipa. Treba biti umjeren i u dizanju i u kritikama.
@Dimitrov, nauči se kulturi komunikacije pa ćemo onda.

Koji god rezultat da bude protiv Sarajava, nece biti iznenadjenje jer tucemo jedni druge godinama bez razlike gdje se igra....Bez obzira na formu i poziciju na tabeli...
Sloboda je i sa gorim ekipama tukla Sarajevo, i gubila sa duplo jacim od sadasnje. Mi idemo opusteno bez pritiska utakmicu po utakmicu, pa gdje zavrsimo. Ionako ni sami ne ocekujemo prva tri mjesta na kraju jer za to fali 5 jakih igraca, i milion km u budzetu. Uradicemo sa ovom ekipom koliko moze. Pa kako god.
To bi bilo jako dobro. Posalji nam kakvu slicicu sa Tusnja ako budes prisustvovao. Sjecam se davno jednom sam bio na Tusnju sa prijateljem u prolazu, Sloboda vs. Zrinjski cini mi se ili Siroki ne mogu se sjetiti. Mi sta cemo, ajmo na stadion gledati utakmicu. Tada su se svercale pive, mene i druga Tuzlaci napili od dragosti, pobjedili ste tad. I od tad mi je taj stadion i atmosfera u lijepom sjecanju. Nekad cu valjda opet naletiti.Sunderland je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:18Ma samo da ovu ukinu mi da se za titulu borimo gorilo bi sve zapamti. A i sada nadam se da ce pustiti malo jer sada ce svi zeljeti na utakmicu.Dimitrov je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:15Zamisli tek sta bi bilo da se borite za titulu. Sjecam se onih utakmica protiv Zelje i Sarajeva u kupu, grmi sve. To treba i vama i nasoj cemernoj ligi. Valjda se ukinu te mjere.Sunderland je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:13

Ako je tako onda se izvinjavam. Tj.ako je neki nadrogirani seljacic kriv za to. Nije lijepo izgledalo nimalo. Pogotovo od navijaca Veleza koji imaju razloga biti ponosni na svoj klub.
I jak lobi u savezu, koji nikad nismo imali...FKBilder je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:22Gdje se iko dize od navijaca SlobodeLeonProfessional je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:16Ma niko vama ne brani da se nadate i radujete. Imate razlog, prvi ste i fino ste otvorili prvenstvo. Ali limitirani ste. A sezona duga.
@Dimitrov, nauči se kulturi komunikacije pa ćemo onda.![]()
Koji god rezultat da bude protiv Sarajava, nece biti iznenadjenje jer tucemo jedni druge godinama bez razlike gdje se igra....Bez obzira na formu i poziciju na tabeli...
Sloboda je i sa gorim ekipama tukla Sarajevo, i gubila sa duplo jacim od sadasnje. Mi idemo opusteno bez pritiska utakmicu po utakmicu, pa gdje zavrsimo. Ionako ni sami ne ocekujemo prva tri mjesta na kraju jer za to fali 5 jakih igraca, i milion km u budzetu. Uradicemo sa ovom ekipom koliko moze. Pa kako god.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
E dobrog cemo se sad tek kurtza napusit
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
@dimitrov normalno da je nadrogirana budala, treba mu zabranit ulazak na tribinu dozivotno. Citav stadion se digao i zvizdao, psovao im sta uradise bespotrebno, a oni jos jedan bacise nakon toga.. ili neko to namjerno radi ko ce im znati
Da je 2015 godina i ispod 2 Tušnja bi bila puna.Sunderland je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:13Dimitrov je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:11Ma budimo realni i da je sve uredu opet Tusanj ne bi bio pun. Ne ulazim u rasprave medju grupicama, ali je zalosno da takav velikan nema navijace na tribinama. Onaj zapad i nekako se moze napuniti, ali sjever nikako.Sunderland je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:09
Na panonici 10 milja moze na fudbalu ogranicenja. Samo kod nas **** kovid...

Al' i ovako zapad bi trebao biti pun i pola sjevera, al' eto vi znate bolje.
Inace očito i jasno svakoj budali da se golman Slobode valjao bez potrebe.
RA ce se valjda za to pobrinuti. Nije dobro ni za njihov ni za Velezov ugled da se takve stvari desavaju. Pogotovo sada kad ste se vratili na pravi kolosjek.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:25@dimitrov normalno da je nadrogirana budala, treba mu zabranit ulazak na tribinu dozivotno. Citav stadion se digao i zvizdao, psovao im sta uradise bespotrebno, a oni jos jedan bacise nakon toga.. ili neko to namjerno radi ko ce im znati
- Beduin
- Kontakt:
Jos u proslom intervjuu, a pisao sam o tome ovdje, Hasic je govorio kako on cesto mora trcati i davati svoje pare da se pokriju meki dugovi/obaveze i da takav nacin funkcionisanja kluba nije odrziv, ne moze funkcionisati dugorocno.
Nedavno sam to napisap, ucinilo mi se tad kao da priprema teren i trazi razlog za odlazak jer niko ne zeli svoje pare bacati iz godine u godinu, a vrlo vjerovatno da je kap prelila casu ovom bakljadom i petardom ispred golmana gostiju veceras te na Grbavici gdje direktno klubu izbacujes pare koje sam Hasic mora davati cesto.
Vidicemo pravi razlog.
Nedavno sam to napisap, ucinilo mi se tad kao da priprema teren i trazi razlog za odlazak jer niko ne zeli svoje pare bacati iz godine u godinu, a vrlo vjerovatno da je kap prelila casu ovom bakljadom i petardom ispred golmana gostiju veceras te na Grbavici gdje direktno klubu izbacujes pare koje sam Hasic mora davati cesto.
Vidicemo pravi razlog.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ubjeđen sam da je Hasićeva ostavka afekt i da ima veze i sa tim topovskim udarima.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:25@dimitrov normalno da je nadrogirana budala, treba mu zabranit ulazak na tribinu dozivotno. Citav stadion se digao i zvizdao, psovao im sta uradise bespotrebno, a oni jos jedan bacise nakon toga.. ili neko to namjerno radi ko ce im znati
Mozes li se sjetiti kad smo zadnji put bacili topovski udar u teren?
Ovo veceras nije bilo slucajno !
Meni je i prije izgledalo da je njemu doqurcilo ovo sve nakon prepirki i borbe u prosloj polusezoni. To govorim i na osnovu onih izjava za istupanje iz lige i slicno. Nakupljalo se ocigledno i puklo za Velez u najgorem trenutku jer je sezona u toku, a prebitan je klubu. Bas ovo sto @Beduin pise i ja mislim. Nece ni njemu ovako biti lakse jer voli klub i valja gledati nastavak krize i ostale peripetije.mostar_mo je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:21Druze cijeli stadion je skocio i poceo zvizdati kad je pukao drugi udar, bojim se da je bas to razlog Hasićeve ostavke ...neko od narkomana plaćen da baca i raskući ono što je Hasić skućio , takve stvari se nisu događale i baš je čudno svima bilo sta to radi RA veceras !
Na kraju ni od one inicijative 5 klubova nece biti nista jer je i predsjednik Sarajeva ni na nebu ni na zemlji, nas hudnik Hasanbegovic ceka samo Skupstinu da ga zamijene, Hasic ode...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."