Do sad su se svi bacali na tribinu, lijevo od navijaca, niti jedna baklja nije ubacena u teren i veceras se ovo desi..mostar_mo je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:29Ubjeđen sam da je Hasićeva ostavka afekt i da ima veze i sa tim topovskim udarima.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:25@dimitrov normalno da je nadrogirana budala, treba mu zabranit ulazak na tribinu dozivotno. Citav stadion se digao i zvizdao, psovao im sta uradise bespotrebno, a oni jos jedan bacise nakon toga.. ili neko to namjerno radi ko ce im znati
Mozes li se sjetiti kad smo zadnji put bacili topovski udar u teren?
Ovo veceras nije bilo slucajno !
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
- Kontakt:
Gdje nestade onakav borac za pravdu, osnovao udruženje, zakuhao sa savezom pa sad istupio, kukavički pravo, ako ne može izaći na kraj sa par sitnih levata onda je bolje što je napustio.
Nece dati to drugo, ali opet imas likova koji se animalno ponasanju na tribini. Samo Bog zna ko je poslao takve ljude da luduju. S tim da je veliki novac za nase uslove usao u taj klub, namirisale se pare.Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:22Sta kaze nek vam je sa srecom pa gdje zavrsite![]()
![]()
Nije dzaba ona da je jutro pametnije od noci
Ne mozes ovako napustit nesto sto si stvarao 5 godina po vukojebinama Bosne se patio,sramotan potez .
Ili se vraca Pika Cemalovic sa svojim kriminalcima.
-
- Kontakt:
G.Hasica su ispalili na izborima za Mostar , rečeno je da će preko pozicije u gradu dobiti uloženi novac u Velež , kako su ga tu izradili , covijek povukao svoje novce od EUROPE i otišao s mjesta predsjednika , pametan ….
Ako mislite da je puna blagajna grdno se varate , sad slijedi spektakl .

Ako mislite da je puna blagajna grdno se varate , sad slijedi spektakl .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Veceras izadju sa transparentom inicijative 4R , a onda on poslije utakmice da ostavku... ma on je odluku donio nakon onih topovskih udara 100% kao sto rece kolega maloprije , ja svoje pare dajem , a vi bacate udare ...LjoZee je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:29
Meni je i prije izgledalo da je njemu doqurcilo ovo sve nakon prepirki i borbe u prosloj polusezoni. To govorim i na osnovu onih izjava za istupanje iz lige i slicno. Nakupljalo se ocigledno i puklo za Velez u najgorem trenutku jer je sezona u toku, a prebitan je klubu. Bas ovo sto @Beduin pise i ja mislim. Nece ni njemu ovako biti lakse jer voli klub i valja gledati nastavak krize i ostale peripetije.
Na kraju ni od one inicijative 5 klubova nece biti nista jer je i predsjednik Sarajeva ni na nebu ni na zemlji, nas hudnik Hasanbegovic ceka samo Skupstinu da ga zamijene, Hasic ode...
Šteta , bojim se da će se kao što i sam kažeš raspasti i inicijativa , a bojim se da i Veležu dolaze crni dani , a tog sto je bacao udare treba pronaci i mame mu se najebat !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Koje novce od Evrope mamlaze, nismo ih još ni dobili i nećemo mjesecima još 

-
- Kontakt:
Dimitrov je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:23To bi bilo jako dobro. Posalji nam kakvu slicicu sa Tusnja ako budes prisustvovao. Sjecam se davno jednom sam bio na Tusnju sa prijateljem u prolazu, Sloboda vs. Zrinjski cini mi se ili Siroki ne mogu se sjetiti. Mi sta cemo, ajmo na stadion gledati utakmicu. Tada su se svercale pive, mene i druga Tuzlaci napili od dragosti, pobjedili ste tad. I od tad mi je taj stadion i atmosfera u lijepom sjecanju. Nekad cu valjda opet naletiti.Sunderland je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:18Ma samo da ovu ukinu mi da se za titulu borimo gorilo bi sve zapamti. A i sada nadam se da ce pustiti malo jer sada ce svi zeljeti na utakmicu.
Ako je tako onda se izvinjavam. Tj.ako je neki nadrogirani seljacic kriv za to. Nije lijepo izgledalo nimalo. Pogotovo od navijaca Veleza koji imaju razloga biti ponosni na svoj klub.
Dodji kada hoces bice pive, laganice. Ma sve su sada zabranili u Bundesligi moze piva kod nas ne

Sloboda je moja nacija
aj ne kenjaj , pare od evrope jos nisu ni legleTruba1905burazeru je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:34G.Hasica su ispalili na izborima za Mostar , rečeno je da će preko pozicije u gradu dobiti uloženi novac u Velež , kako su ga tu izradili , covijek povukao svoje novce od EUROPE i otišao s mjesta predsjednika , pametan ….
Ako mislite da je puna blagajna grdno se varate , sad slijedi spektakl .![]()
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Kako će povući novac, kad je isplata od Uefe krajem godine?Truba1905burazeru je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:34G.Hasica su ispalili na izborima za Mostar , rečeno je da će preko pozicije u gradu dobiti uloženi novac u Velež , kako su ga tu izradili , covijek povukao svoje novce od EUROPE i otišao s mjesta predsjednika , pametan ….
Jedino ako misliš na karte i ostale prihode, mada se meni čini da to nije dovoljno.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Nećeš ih ni dobiti , a Dobit ćeš ih g.Hasic kraja godine .
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
Ovo je potpuno netacno, a to doslovno znam iz prve ruke.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:34G.Hasica su ispalili na izborima za Mostar , rečeno je da će preko pozicije u gradu dobiti uloženi novac u Velež , kako su ga tu izradili , covijek povukao svoje novce od EUROPE i otišao s mjesta predsjednika , pametan ….
Baš sam se nasmijao bio mi nismo pare dobili toliko vremena da igraci nisu dobili platu mjesecima i mjesecima.
'ebote do prije 20 dana smo vodili raspravu o tome kakav je Hasic s kešom koliko kvalitetno vodi plate ovo ono na kraju " desetostruko " manje plate nece više da pokriva covjek i povukao se.

U istim smo go.vnima sad baš slijedi belaj i vama ako se nešto ne sredi.
-
- Kontakt:
**** klub i uređenje kad ovisi o jednom čovjeku. Taj čovjek ode=raspad sistema 

-
- Kontakt:
Znam ja malo vise , politika je **** . Inače zao mi je , jer je to jedan VELIKI gospodin , i nije bio svjestan u sto se upušta .Neutral je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:37Ovo je potpuno netacno, a to doslovno znam iz prve ruke.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:34G.Hasica su ispalili na izborima za Mostar , rečeno je da će preko pozicije u gradu dobiti uloženi novac u Velež , kako su ga tu izradili , covijek povukao svoje novce od EUROPE i otišao s mjesta predsjednika , pametan ….
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
-
- Kontakt:
Ma nije otislo sve u ****, ali je Mostar mali grad da bi nasli opet covjeka kojeg ce svi postovati. Pa Zenica ne moze da nadje takvog covjeka godinama, zar nisi svjestan toga? Bez obzira na sistem koji je OK u ttecoj ligi, kasnije ce trebati covjek s ugledom i za kojeg ce svi znati da nece krasti. A to je u Zenici - ko?Convicts1988 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:39**** klub i uređenje kad ovisi o jednom čovjeku. Taj čovjek ode=raspad sistema![]()
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Je li istina da i Fedja ode ako ne povuce Semso ostavku ?
Pa 'ebote gledaj koliko im je godina trebalo da nađu tog jednog covjeka izašli ljudi u evropu prvi put.Convicts1988 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:39**** klub i uređenje kad ovisi o jednom čovjeku. Taj čovjek ode=raspad sistema![]()
Nama sreca da je onaj milijarder pa smo mu služili kao privjesak inace..
Ma polako, budemo vidjeli sve90minut je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:39Baš sam se nasmijao bio mi nismo pare dobili toliko vremena da igraci nisu dobili platu mjesecima i mjesecima.
'ebote do prije 20 dana smo vodili raspravu o tome kakav je Hasic s kešom koliko kvalitetno vodi plate ovo ono na kraju " desetostruko " manje plate nece više da pokriva covjek i povukao se.
U istim smo go.vnima sad baš slijedi belaj i vama ako se nešto ne sredi.

Ima par scenarija koji se mogu odigrati.
- ElCartel11
- Kontakt:
Debelo tu nesto smrdi oko Hasiceve ostavke.
Možda je bio ucjenjivan od strane banjaluckog Arkana? Da mu opet mamu ebem glavatu kako njemu tako i cijelom korumpiranom savezu.
Možda je bio ucjenjivan od strane banjaluckog Arkana? Da mu opet mamu ebem glavatu kako njemu tako i cijelom korumpiranom savezu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: MikiPirs, MostarReds22 i 14 gostiju.