RŠD Velež Mostar
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Golemo..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Nije tek tako dao ostavku. Nesto se veliko desilo. Predpostavljam prijetnje i mesetari oko kluba... nazalost
-
Mostarac1922
- Kontakt:
Suze mi na ocima..
-
Mostarac45
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Mostarac45, dana/u 16 avg 2021, 00:47, ukupno mijenjano 2 puta.
gdje si to procitao?Mostarac45 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:42Interesantan komentar fedjine majke na objavi da sa opet zlo nadvilo nad klubom
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Mene je samo strah da ne ode Fedja poslije Hasica, jer je ustvari Hasic jedini razlog zbog kojeg se Fedja vratio prije 3 mjeseca. Da nije bilo Hasica, nas bi sada trenirao neko drugi.
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Mislim da je izbrisala komentar, drugi je napisala ni blizu onom prvom..mostar_mo je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:43gdje si to procitao?Mostarac45 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:42Interesantan komentar fedjine majke na objavi da sa opet zlo nadvilo nad klubom
-
RAdolinaSunca
- Kontakt:
Gospodine Hasicu
Niste ni svjesni
Koje se zlo nadvilo nad klubom
Ako odete oni zli ce jedva docekati jer ce se sve raspasti
Ja vas molim povucite svoju ostavku jer ako odete ubit cete svu radost i srecu u ovim sjajnim navijacima naravno onim kojima je stalo do kluba
A i mnoge koji su se sad prikljucili klubu
Molim vas razmislite puno se odma naslo onih koji kude i psuju a poceli su od Grbavice
A kad se tolike utakmice dobivale sve je onda bilo dobro
Nadam se da ce ova poruka doci do vas
Jer niste svjesni koje navijace Velez ima i kako ce se mnogi lose osjecati
Jer znam vecina nas nismo od Grbavice dobro
Gospođa Hasija Dudić
Niste ni svjesni
Koje se zlo nadvilo nad klubom
Ako odete oni zli ce jedva docekati jer ce se sve raspasti
Ja vas molim povucite svoju ostavku jer ako odete ubit cete svu radost i srecu u ovim sjajnim navijacima naravno onim kojima je stalo do kluba
A i mnoge koji su se sad prikljucili klubu
Molim vas razmislite puno se odma naslo onih koji kude i psuju a poceli su od Grbavice
A kad se tolike utakmice dobivale sve je onda bilo dobro
Nadam se da ce ova poruka doci do vas
Jer niste svjesni koje navijace Velez ima i kako ce se mnogi lose osjecati
Jer znam vecina nas nismo od Grbavice dobro
Gospođa Hasija Dudić
Gori ste vi od Hasije.
Je li moguće da ovome pričate?
Je li moguće da ovome pričate?
-
Mostarac45
- Kontakt:
Ma puno raje svasta pise necu vise da crnilo pisemo daj boze da je istina ovo da dolazi njegov neki mladji covijek
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Ako ne povuce ostavku, iskreno se nadam da Kemo preuzima njegovu poziciju, svakako je preuzeo i omladisnki pogon.Mostarac45 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:55Ma puno raje svasta pise necu vise da crnilo pisemo daj boze da je istina ovo da dolazi njegov neki mladji covijek
Imaju dvaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:46Mislim da je izbrisala komentar, drugi je napisala ni blizu onom prvom..mostar_mo je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:43gdje si to procitao?Mostarac45 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:42Interesantan komentar fedjine majke na objavi da sa opet zlo nadvilo nad klubom
Max Allegri
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Mozda bi nas vise trebalo brinuti sto pojedinci ne izlaze iz kafana do ranih jutarnjih sati, piju cijelu noc, provode se po capljini naravno uz alkohol.. kako ocekivati dobru partiju od njih. Isic se od Grbavice redovno olesi, nije dobar u glavu
-
Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
Ako je to istina, onda ti pojedinci treabju dobiti otkaz istih stopa. A ako lažeš, goni se u 3pm. Ovo nije vrijeme za zajebanciju.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:58Mozda bi nas vise trebalo brinuti sto pojedinci ne izlaze iz kafana do ranih jutarnjih sati, piju cijelu noc, provode se po capljini naravno uz alkohol.. kako ocekivati dobru partiju od njih. Isic se od Grbavice redovno olesi, nije dobar u glavu
-
RAdolinaSunca
- Kontakt:
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Nikakva zajebancija, nema potrebe za tim. Par igraca je vidjeno kako se ubijaju od alkohola u lokalnim kaficima, a nas doktor ofarbani od 2m po Capljini loceJsjsjsjsjs je napisao/la: ↑16 avg 2021, 01:18Ako je to istina, onda ti pojedinci treabju dobiti otkaz istih stopa. A ako lažeš, goni se u 3pm. Ovo nije vrijeme za zajebanciju.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:58Mozda bi nas vise trebalo brinuti sto pojedinci ne izlaze iz kafana do ranih jutarnjih sati, piju cijelu noc, provode se po capljini naravno uz alkohol.. kako ocekivati dobru partiju od njih. Isic se od Grbavice redovno olesi, nije dobar u glavu
Loču do zore hasanovic, zeljković, Cvijanović, ne piju al budu do ujutro s njima georgijevic i osmić. To sam svojim očima vidio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.