Hoće li biti debi novih dresova u subotu?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Hoće li biti debi novih dresova u subotu?
Nisam to znao. Sve u svemu, sretno protiv Sarajeva, vrijeme je da Tuzla osjeti slast titule. Nije nemoguce
Kazu da ova Legea nesto drka, kao i prosle davno odabran dizajn i sve.Sky9 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:12Hoće li biti debi novih dresova u subotu?![]()
E jbg, treba onda tražiti alternativu. Kappa bi bila idealna.Sunderland je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:16Kazu da ova Legea nesto drka, kao i prosle davno odabran dizajn i sve.
Lijep ugovor ima jos traje, ne moze se tako lagano raskinuti.Sky9 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:17E jbg, treba onda tražiti alternativu. Kappa bi bila idealna.Sunderland je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:16Kazu da ova Legea nesto drka, kao i prosle davno odabran dizajn i sve.![]()
Kašnjenje u isporuci opreme je kršenje ugovora koliko znam, i mogli bi tu nešto poraditi. Ima li kakav pravnik slučajno ovdje na pdf da objasni?Sunderland je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:19Lijep ugovor ima jos traje, ne moze se tako lagano raskinuti.Sky9 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:17E jbg, treba onda tražiti alternativu. Kappa bi bila idealna.Sunderland je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:16
Kazu da ova Legea nesto drka, kao i prosle davno odabran dizajn i sve.![]()
![]()
Nisu nas ugasili, ali jesu poslali u Federalku, nakon 43 godine kontinuiranog igranja najvišeg ranga...
Koliko znam Legea placa penale za kasnjenjeSky9 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:23Kašnjenje u isporuci opreme je kršenje ugovora koliko znam, i mogli bi tu nešto poraditi. Ima li kakav pravnik slučajno ovdje na pdf da objasni?Sunderland je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:19Lijep ugovor ima jos traje, ne moze se tako lagano raskinuti.![]()
Nervira me brate što igramo u ovim dresovima sa ispranim brojevima.![]()
Ako je fina svota za penale, neka nas u ovakvim ispranimSunderland je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:37Koliko znam Legea placa penale za kasnjenjeSky9 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:23Kašnjenje u isporuci opreme je kršenje ugovora koliko znam, i mogli bi tu nešto poraditi. Ima li kakav pravnik slučajno ovdje na pdf da objasni?Sunderland je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:19
Lijep ugovor ima jos traje, ne moze se tako lagano raskinuti.![]()
Sky9 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:39Ako je fina svota za penale, neka nas u ovakvim ispranim![]()
Krenulo nas nešto ove sezone sa penalima![]()
Nije dovoljno imati pravnika, morao bi na forumu biti pravnik koji je ujedno iscitao ugovor sa Italijanima.Sky9 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:23Kašnjenje u isporuci opreme je kršenje ugovora koliko znam, i mogli bi tu nešto poraditi. Ima li kakav pravnik slučajno ovdje na pdf da objasni?Sunderland je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:19Lijep ugovor ima jos traje, ne moze se tako lagano raskinuti.![]()
Sto kaze Mladen, bez rezultatskog imperativa i pritiska idemo igrati za sebe i klub da vidimo koliko mi to mozemo. Kapa dole i njima i momcima koji vode klub za sada. Ja sam stvarno pozitivno iznenadjen.Sariel1987 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 08:34jos uvijek su problem finansije, korona je ovde haos napravila, i ne samo nama eto i veleza, svi su tu problemi zbog finansija, tako da ne treba se uzdizati, od tekme do tekme pa gdje zavrsimo, svima je drago vidjeti borbenost, da ne skidaju gace na sickom vec i tako to.
igrajte lopte pa sta bude. a najavljivat potop pita je suludo, i sveto karmicko pravilo ove lige kaze ko god se uzdigne brze bolje i aterira na nos.
zato ostat ne zemlji i skupljat bodove tamo gdje se moze, i bod je odlican![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.