RŠD Velež Mostar
-
Mostarac1922
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Imali smo 5 utakmica za 15 dana od toga tri putovanja. Ja neznam kad bi stigli lokati do zore
-
Mostarac1922
- Kontakt:
Jel iko bio u lozi veceras? jel bilo prica kakvi ili situacija?
Sada što manje priča oko toga ko je kriv za šta, pokretanje kojekakvih klanova za i protiv ovog, onog, trebamo stati iza uprave, stručnog štaba i igrača jer još nije ništa izgubljeno, osim Šemse kojem narahvno idu najveće pohvale za ovih 5 godina kao predsjednik, a i ove ostale godine kao donator i sponzor klubu 
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
Mostarac1922
- Kontakt:
Treba se seliti iz države, ugasite svijetlo.
Ko je taj lik? Sram ga bilo... Fuj fuj fuj
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
To vam je jedan FB bot koji pise sa par takvih fejk profila(isti je komentar kopirao na vise stranica),pise i ovdje na forumu ko navijac Sarajeva mi znamo ko je,tako da opušteno,cisto nema zivota pa na taj nacin pokusava da dobije neku reakciju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Covjek koji nas je digao iz pepela. Trebao je makar da ostane citavu sezonu, da proslavi 100 godina sa nama, pa nek se sa mirom trazi zamjena.
A ja ne znam kako ljudi odmah pljuju, pa prije 4 godine mi smo se borili na dnu 1 federacije. Izgraditi stabilan klub treba godinama, narocito kad nemad bas nista. Nemamo stadion, nemamo facilitete za trening i omladinaca i prvog tima, nemamo akademiju. Treba tu ljudi vremena strpljivog rada. Ovo sto su do sada uradili je cudo, nadam se da ce ostati proslaviti sa nama 100 godina i ako stvarno nema energije da se nadje neko kome je Velez na prvom mjestu.
A ja ne znam kako ljudi odmah pljuju, pa prije 4 godine mi smo se borili na dnu 1 federacije. Izgraditi stabilan klub treba godinama, narocito kad nemad bas nista. Nemamo stadion, nemamo facilitete za trening i omladinaca i prvog tima, nemamo akademiju. Treba tu ljudi vremena strpljivog rada. Ovo sto su do sada uradili je cudo, nadam se da ce ostati proslaviti sa nama 100 godina i ako stvarno nema energije da se nadje neko kome je Velez na prvom mjestu.
Ako ne uspiju nagovoriti Hasića da ostane, neka nam admini temu odmah prebace u Prvu Ligu Federacije.
Je li ovo znaci da odoše pare od Evrope sa njim?
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Čovjek multimilioner, i da uzme ovu "siću" od Evrope sa sobom?
Sta ja znam
Ali nadam se da će Semso pomisliti oko situacije jer je sinoć bila vruća glava
Legenda naša
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Ma dopizdilo covjeku vise placat kazne RA, jednom je dao izjavu da papiric ne smije uletit na teren, pa i zdravstveno stanje mu nije dobro u zadnjih mjesec dana, pred suspenzijom saveza bio.. sve se poklopilo. Samo se nadam da nece niko doci na njegovu poziciju od ovih mostarskih lesinara
Izbacimo li iz računice 120 minuta u Atini, Velež je ove sezone u ligi i Evropi dopustio 25 udaraca u okvir i primio 13 golova.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Nek se yebe RA i njihova pirotehnika, baklje i razumijem, ali čemu oni topovski u teren sinoć, ali vjerovatno to nije jedini razlog ostavke.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
ako je stvarno to razlog, onda svako na toj tribini ko je bio jucer nek slobodno sam sebe udara sakom dok ne deformise svoje lice...pa onaj ko je ubacio tu petardu je fakticki bacio na klub velez, u koliko Hasicovo povlacenje ce dovesti to raspada Veleza...onda su oni sa onom petardom fakticki bacili na velez da ga uniste nesvjesno zbog svoje maloumnosti i ucmalosti....kakvi retardi majko mila.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 09:47Ma dopizdilo covjeku vise placat kazne RA, jednom je dao izjavu da papiric ne smije uletit na teren, pa i zdravstveno stanje mu nije dobro u zadnjih mjesec dana, pred suspenzijom saveza bio.. sve se poklopilo. Samo se nadam da nece niko doci na njegovu poziciju od ovih mostarskih lesinara
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Sreća vaša pa ih nema puno iza gola
Jer im se možete dobro kurca napušit svi vi lajavci što od gostovanja imate kakan, visoko, i grbavicu
Jer im se možete dobro kurca napušit svi vi lajavci što od gostovanja imate kakan, visoko, i grbavicu
- Shategabri
- Kontakt:
Ali ista priča svugdje, nebitno jesu li to RA, HZ, Manijaci ili neko deseti...opravdanje za pravljenje haosa i belaja je što se ide na gostovanje.
Fakat?! To ti daje za pravo da radiš što ne bi trebao? Protiv svog kluba?!
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.