FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Umro je najveći napadač Bayerna u povijesti i čovjek koji je uz Kaisera najzaslužniji za ulazak Bayerna u društvo top klubova.
RIP Gerd.
RIP Gerd.
- Omerbavarac
- Kontakt:
RIP Gerd.
Pocivaj u miru legendo.
Pocivaj u miru legendo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
RIP Gerd.
Jedan od najvećih u fudbalu je otišao na drugi svijet. Današnji Bayern ne bi bio tako velik, da nije bilo Gerda koji je pristupio Bayernu kada je još bio u drugoj ligi. Nakon toga zahvaljući u velikoj mjeri Gerdu, ali i Franzu , pa i ostalima koji su bili u upravi i vrtili se oko kluba, Bayern je krenuo naprijed, a odmah su tu u sedamdesetim stigle i tri titule u Kupu evropskih šampiona. Čovjek sve osvojio i za njemačku repku dao veliki doprinos i bio i svjetski i evropski prvak. Netzer jučer reće: "Franz je bio najveći njemački igrač svih vremena, a Gerd je bio najveći fenomen. " A bio je i jedan od najvećih svjetskih fenomena, jer nema čovjeka koji prati fudbal da nije znao za njegove golove i da bar po neku snimku nekih njegovih golova nije odgledao. Usput, samo pola sata je Bayern bio brži od 60-gera i uspio je dovesti svojevremeno Gerda u svoje redove.
Sutra utakmica protiv BVB-a, paklen susret, prilika za prvu titulu (najmanje vrijednu od svih, ali ipak titulu). A vidjet ćemo kako će to izgledati, jer se čini da se BVB za sada dobro posložio i prije. Ali svakako da će naši biti zagrijani.
Jedan od najvećih u fudbalu je otišao na drugi svijet. Današnji Bayern ne bi bio tako velik, da nije bilo Gerda koji je pristupio Bayernu kada je još bio u drugoj ligi. Nakon toga zahvaljući u velikoj mjeri Gerdu, ali i Franzu , pa i ostalima koji su bili u upravi i vrtili se oko kluba, Bayern je krenuo naprijed, a odmah su tu u sedamdesetim stigle i tri titule u Kupu evropskih šampiona. Čovjek sve osvojio i za njemačku repku dao veliki doprinos i bio i svjetski i evropski prvak. Netzer jučer reće: "Franz je bio najveći njemački igrač svih vremena, a Gerd je bio najveći fenomen. " A bio je i jedan od najvećih svjetskih fenomena, jer nema čovjeka koji prati fudbal da nije znao za njegove golove i da bar po neku snimku nekih njegovih golova nije odgledao. Usput, samo pola sata je Bayern bio brži od 60-gera i uspio je dovesti svojevremeno Gerda u svoje redove.
Sutra utakmica protiv BVB-a, paklen susret, prilika za prvu titulu (najmanje vrijednu od svih, ali ipak titulu). A vidjet ćemo kako će to izgledati, jer se čini da se BVB za sada dobro posložio i prije. Ali svakako da će naši biti zagrijani.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sky kaze da ide 18 miliona na racun RBL-a za Sabitzera i da je vec sve u progresu.
Da stvar bude jasnija, doticni nije trenirao danas.
Zirkzee jucer sa dva gola proglasen igracem utakmice.
Singh trenutno igra najbolji fudbal u karijeri sa svojim Regensburgom, na svakom od tri meca je imao ili asistenciju ili gol.
Da stvar bude jasnija, doticni nije trenirao danas.
Zirkzee jucer sa dva gola proglasen igracem utakmice.

Singh trenutno igra najbolji fudbal u karijeri sa svojim Regensburgom, na svakom od tri meca je imao ili asistenciju ili gol.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovaj trener Regensburga iz Sarajeva, zna ga moj brat koji je tu u Reg. 
Ekipa kojoj je cilj ne ispasti iz lige, ambicije za BL nemaju. Ali svakako prilika za Singha da u opustenoj atmosferi pokaze sta zna.
Moram baciti komentar na trenera nam - Pep vol. 2. izmisljanje tople vode, analize, tableti itd. De jarane motivisi ih da grizu, kani se izucavanja u sitnice; imamo kvalitet, samo treba neko da to usmjeri. A detaljisanjem i preseravanjem (a zapostavljanjem osnova lopte) to nece proci.

Ekipa kojoj je cilj ne ispasti iz lige, ambicije za BL nemaju. Ali svakako prilika za Singha da u opustenoj atmosferi pokaze sta zna.
Moram baciti komentar na trenera nam - Pep vol. 2. izmisljanje tople vode, analize, tableti itd. De jarane motivisi ih da grizu, kani se izucavanja u sitnice; imamo kvalitet, samo treba neko da to usmjeri. A detaljisanjem i preseravanjem (a zapostavljanjem osnova lopte) to nece proci.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Odavno Bayern nije imao ružnije bijele dresove.
Vidjet ćete ih večeras u superkupu.
BVB - FC Bayern: Die Übertragung des DFL-Supercups im Überblick
Borussia Dortmund - FC Bayern München DFL-Supercup (Dienstag, 20.30 Uhr)
TV Sat.1, Sky
Live-Stream joyn.de, ran.de, Sky Go, Sky Ticket
Live-Ticker tz.de
Hoće li biti zatamnjena slika na Sat1?
TV Sat.1, Sky
Live-Ticker tz.de
Ako su sad najruzniji ikad, kakvi ce tek onda bit kad budu u duginim bojama? S obzirom na nase strucnjake u steucnom stabu, mozemo uskoro ocekivati dresove u takvim bojamaNeutral je napisao/la: ↑17 avg 2021, 14:01Odavno Bayern nije imao ružnije bijele dresove.
TV Sat.1, Sky
Live-Ticker tz.de

Večeras jako bitna utakmica za nastavak sezone.
Vjerujem da dobijamo jako bitno za samopouzdanje,i igrača i Nagelsmana.
Sve u svemu očekujem dosta golova.
Mogao bi Sane večeras s apokaže malo magije i najavi bolju sezonu
Prognoza 3-1 Lewa Sane Musiala
Vjerujem da dobijamo jako bitno za samopouzdanje,i igrača i Nagelsmana.
Sve u svemu očekujem dosta golova.
Mogao bi Sane večeras s apokaže malo magije i najavi bolju sezonu
Prognoza 3-1 Lewa Sane Musiala
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ja se bojim da ce Haaland pokazat svoju magiju sa 3-4 nova gola

-
- Kontakt:
Kako je los Gnabry
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Gnabry…
Davies se čini ozbiljnijim od prošlog meča
Davies se čini ozbiljnijim od prošlog meča
-
- Kontakt:
Joj Gnabrya uvijek neki potez viska, pogresno rjesenje. Sta dodajes ondje, sutaj ccc.
-
- Kontakt:
Takodjer Sule je KATASTROFALAN. Mogli smo gol primiti zbog njega plus sad klizeci u prazno pa zuti. Da Nianzou ima malo vise iskustva bez razmisljanja bi ga trebalo umjesto Sulea.
Gegenpressing RIP.
Novembar 2019 - Juli 2021
Novembar 2019 - Juli 2021
Neuigrani su, bice ovo dobro za koji mjesec. Puno se zicera ofula.
-
- Kontakt:

Nadam se da će ova asistencija podići Gnabryevo samopouzdanje
Bravo Lewy, rutinski
Bravo Lewy, rutinski
Haotično poluvrijeme s obje strane. Žuti baš puno griješe i poklanjaju. Dobro je da smo jedan od tih poklona iskoristili. Gnabry upisa asistenciju iako je pogubljen bio skoro cijelih 45 minuta.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.