FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
e samo da vam kazem sto posto provjerena informacija dijaliba je zavrsio sve sa sarajevom
Ne kontam ga fakat. Iz Belgije ide u Sarajevo gdje igraci nemaju za hljeba. Pretpostavljam da ga niko od nas nije kontaktirao.ZELJO MOJA je napisao/la:e samo da vam kazem sto posto provjerena informacija dijaliba je zavrsio sve sa sarajevom
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Pricao sam ja s njim preko fb , kaze ostaje u Belgiji do ljeta , do kad mu vazi ugovor , a za dalje ce vidjeti ...zeljocity je napisao/la:Ne kontam ga fakat. Iz Belgije ide u Sarajevo gdje igraci nemaju za hljeba. Pretpostavljam da ga niko od nas nije kontaktirao.ZELJO MOJA je napisao/la:e samo da vam kazem sto posto provjerena informacija dijaliba je zavrsio sve sa sarajevom
koliko vidim na borovina.ba ovo je još jedna 100% provjerena informacija od nanine komšinice čiji sestrić ima jarana koji je komšija amidže od badže dialibinog menadžera.zeljocity je napisao/la:Ne kontam ga fakat. Iz Belgije ide u Sarajevo gdje igraci nemaju za hljeba. Pretpostavljam da ga niko od nas nije kontaktirao.ZELJO MOJA je napisao/la:e samo da vam kazem sto posto provjerena informacija dijaliba je zavrsio sve sa sarajevom
btw, izgleda da je borovina uspio nadmašiti sam sebe, pa u sat vremena stigne objaviti informaciju iz pouzdanih izvora i demantirati je
- partibrejker1921
- Kontakt:
Nije prvi put... :Sfczeljo je napisao/la:koliko vidim na borovina.ba ovo je još jedna 100% provjerena informacija od nanine komšinice čiji sestrić ima jarana koji je komšija amidže od badže dialibinog menadžera.zeljocity je napisao/la:Ne kontam ga fakat. Iz Belgije ide u Sarajevo gdje igraci nemaju za hljeba. Pretpostavljam da ga niko od nas nije kontaktirao.ZELJO MOJA je napisao/la:e samo da vam kazem sto posto provjerena informacija dijaliba je zavrsio sve sa sarajevom
btw, izgleda da je borovina uspio nadmašiti sam sebe, pa u sat vremena stigne objaviti informaciju iz pouzdanih izvora i demantirati jeko zna šta nas sutra čeka?
A i vi se zalijećete ko mala djeca. Nikad naučiti.
Napisao sam ja prije par stranica da je glupost al hajd...najbolje je od svega ovi sto su objavili ovo za Bubu sad se seru po sebi i objavili demantelSaik je napisao/la:A i vi se zalijećete ko mala djeca. Nikad naučiti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa gdje neće!? Pokupe info na nekom forumu i onda objavljuju kao ekskluzivu. Bosanska posla.
Pa predatorelSaik je napisao/la:Pa gdje neće!? Pokupe info na nekom forumu i onda objavljuju kao ekskluzivu. Bosanska posla.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- partibrejker1921
- Kontakt:
s p o r t i n
Damir Smajlović? Hm....
Damir Smajlović? Hm....
Dialiba nece u Sarajevo 1000000000000000000000% provjerena informacija.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Jel ima iko normalan ovdje? Samo me provaljujete ovdje i zivcirate
, mislim koja je to ne kultura pa ja sam djecu morao u drugu sobu poslat 
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Džoka_TM je napisao/la:
valja li sta ovaj
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ne berite brigu, Amar siri dezinformacijenikad_izvini je napisao/la:Vjerovaćemo meni, da ideEdinTM87 je napisao/la:Imam i ja provjerenu da ne ide. Sta cemo sad?nikad_izvini je napisao/la:Imam provjerenu informaciju da Dialiba ipak ide kod malenih
Zeljeznicar za zivot cijeli !
- nikad_izvini
- Kontakt:
Pecao sam nekoga, nije mi uspjelo
Šmrc
Neka me neko podsjeti al se taj Smajlović već dovodio u vezu sa nama pa sa malenim poslije, na početku sezone i ništa ne bi, mislim da ga Amar nije htio.
Imam osjećaj da si lik malo diže cijenu, kao, Željo ga kontaktirao
Neka me neko podsjeti al se taj Smajlović već dovodio u vezu sa nama pa sa malenim poslije, na početku sezone i ništa ne bi, mislim da ga Amar nije htio.
Imam osjećaj da si lik malo diže cijenu, kao, Željo ga kontaktirao
Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 21 jan 2011, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- L' Imperator
- Kontakt:
prebrz frajer..zna igrat'..on i Lazo bi bili tandem (:nick je napisao/la:Džoka_TM je napisao/la:
valja li sta ovaj
#samoRudar #zauvijek
Pitanje je koliko je ovo tacno.Smajlovic je solidan igrac,ali sumnjam da bi i igrao kad bi dosao kod nas.Visok je 177 cm,a svi znamo da Amar voli robusne,debeleDžoka_TM je napisao/la:
AMAR OSIM!
- samir_tm87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: antibot, WeekendOffender i 16 gostiju.