Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Dobar Grk, veza smijesna.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Uhh sto bi Englezi rekli shaky pocetak. Bas se mucimo s izlaskom naprijed s loptom ne znam sta se desava s veznim redom. Jota je bas finisher ali kad treba povezat malo napad ne ide.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma rutina. Lijepi Van Dijk i sigurnost.
Haman Bobby ostaje nezamijenjiv ovdje, sjajne pravovremene izmjene Kloppa
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Tako je djede udri!
Bobby je naš najvažniji igrač, kakvu promjenu je unio i kontrolu u vezi 
Nevjerovatan work rate, utrcavanje, ubacivanje i znanje
Nevjerovatan work rate, utrcavanje, ubacivanje i znanje
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Prije bih rekao da je to Fabinho al svejedno vidi se da nismo naucili igrati bez Firmina naprijed a to mi se nikako ne svidja.
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Evo ga Salah TOOOOOOO JA SAD PISEM JOS GOL IMAM GA NA FANTASYU KAO KAPITEN KADA EVO GOLA TOOO
Maroon Brothers 1946
Valjda ispljunu kes za veznjaka da se potucemo za titulu, samo zdrav dijk da ostane.
Tri gola za tri boda i cista postelja.
Teško je biti nezadovoljan, ali veza nam je bila losa. Ova trojka ne postoji. Keita sasvim okej, no Milner i Ox ne mogu igrati skupa. Treba tu jos neko. Ali valjda se vrate Thiago i Henderson brzo.
Odličan start, Salah asistira, pogađa. Moglo je biti i uvjerljivije. Sutevi Manea i Matipa su skinuti sa crte.
Let's goo #20
Teško je biti nezadovoljan, ali veza nam je bila losa. Ova trojka ne postoji. Keita sasvim okej, no Milner i Ox ne mogu igrati skupa. Treba tu jos neko. Ali valjda se vrate Thiago i Henderson brzo.
Odličan start, Salah asistira, pogađa. Moglo je biti i uvjerljivije. Sutevi Manea i Matipa su skinuti sa crte.
Let's goo #20
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mozel se sezona sad zavrsit da i ja sacuvam zivce 
Five season wonder
Inace je jucer odigrana prijateljska protiv Aston Ville.EXCL: Liverpool & Jordan Henderson reach agreement in principle over new contract. Improved 3yr deal + option of 4th based on appearances. Not signed yet. Klopp key to turnaround. 31yo shone for #LFC in friendly vs #AVFC at Anfield on Sun
@TheAthleticUK
Pobjeda 4-1.
Neco, Origi, Curtis i mali Gordon strijelci.
Hendo i Thiago igrali skoro cijelu tekmu tako da ih se ocekuje za vikend u ekipi.
Big cock Divock izgleda ide do kraja prelaznog.
Wolves i Crystal Palace najvise zagrizli.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ovo mi je stvarno čudno. Recimo tema Liverpoola na Klixu gori za vrijeme utakmice, a i mimo je vrlo aktivna. A inače nije sportski forum i generalno na klixu sve te sportske teme osim domaćeg fudbala su li-la. A ovo sportski forum, dosta fanova, a slabo se piše
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
temu, ne tekmu, tipfelerArvid je napisao/la: ↑16 avg 2021, 15:45Ovo mi je stvarno čudno. Recimo tema Liverpoola na Klixu gori za vrijeme utakmice, a i mimo je vrlo aktivna. A inače nije sportski forum i generalno na klixu sve te sportske teme osim domaćeg fudbala su li-la. A ovo sportski forum, dosta fanova, a slabo se piše![]()
Ne znam šta je problem. Baš malo forumaša ulazi ovdje. Samo nas šest dalo ocjene igračima, čak ni ti ni Gaston niste, a ni Nerko.
Dobri rezultati, pa se nema o čemu raspravljati
Generalno mi se čini da se na forumu piše sve manje i manje, nije kao nekad (unatoč tome što moj broj postova to ne pokazuje, ali vecina toga je napisano nekad davno). Ovdje je stalno bio ogroman broj korisnika, fera, reds, Johhny, OTYNS (tako nešto), osim13
Naravno, prije je ulazilo i više forumaša koji su fanovi drugih timova, pa je bilo rasprava, no kako su se ubacili ovi podforumi više niko ne ulazi. Za klix ne znam, ne ulazim tamo na forum, ali mi je žao što više ljudi ne piše ovdje. Bila su to dobra vremena, više se pratilo i pisalo ovdje za neku prijateljsku u Aziji protiv najbolji 11 Vijetnama nego sad za derbi protiv Uniteda ili neki bitan meč.
Nisam.gledao tekmu pa nisam ni stavljao nista za ocjene.
Ma jutros sam tek izašao iz prirodnog habitata.
Zadnja izmjena: Arvid, dana/u 16 avg 2021, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Zabb Bgm i da ima nova tema.Otelo je napisao/la: ↑16 avg 2021, 16:14temu, ne tekmu, tipfelerArvid je napisao/la: ↑16 avg 2021, 15:45Ovo mi je stvarno čudno. Recimo tema Liverpoola na Klixu gori za vrijeme utakmice, a i mimo je vrlo aktivna. A inače nije sportski forum i generalno na klixu sve te sportske teme osim domaćeg fudbala su li-la. A ovo sportski forum, dosta fanova, a slabo se piše![]()
![]()
Ne znam šta je problem. Baš malo forumaša ulazi ovdje. Samo nas šest dalo ocjene igračima, čak ni ti ni Gaston niste, a ni Nerko.
Dobri rezultati, pa se nema o čemu raspravljati![]()
Generalno mi se čini da se na forumu piše sve manje i manje, nije kao nekad (unatoč tome što moj broj postova to ne pokazuje, ali vecina toga je napisano nekad davno). Ovdje je stalno bio ogroman broj korisnika, fera, reds, Johhny, OTYNS (tako nešto), osim13, Ponos Torina, scouser, henderson/rajaz, carlo, zodiac, moj uzor s.g, itd...
Naravno, prije je ulazilo i više forumaša koji su fanovi drugih timova, pa je bilo rasprava, no kako su se ubacili ovi podforumi više niko ne ulazi. Za klix ne znam, ne ulazim tamo na forum, ali mi je žao što više ljudi ne piše ovdje. Bila su to dobra vremena, više se pratilo i pisalo ovdje za neku prijateljsku u Aziji protiv najbolji 11 Vijetnama nego sad za derbi protiv Uniteda ili neki bitan meč.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.