Pa neki su i na forumu podrzavali ovu kurcaliju
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nemoj tako, oni su sinonim za toleranciju, žele ravnopravnost za sve.
Užvajte još malo sad ide zatvaranje
Čeka se završetak otmjenih muškaraca koji šetaju u haljinama crvenim tepihom, pa tek onda.
Amerika je uložila 70 milijardi dolara u vojsku Afganistana, 20 godina ih trenirala i opremala, oni se rasformirali za dva mjeseca nakon odlaska Amerikanaca, ostavili oružje i razišli se po kućama 
Keine eier drug, džabe oružje ako nemaš hrabrost.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
I jedno i drugo osnovno ljudsko pravo. U Bosni glas mujezina nikad nije smetao borbi za ljudska prava.
Ezan iskoristili "muslimani" kao oruzje da bi bili zrtve. 3x pusten prije vremena, postuju se "Allahovi" i pustinjski propisi samo kad treba. Pezic & co. bi bili jako razocarani.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- feniksptica
- Kontakt:
Kod Talibana ( ili ti ucenika/studenata) najnovije oruzije i mobiteli. Vjerovatno i dzipove imaju nove. Cudno za njih, i ove koji ih opravdavaju da ljudi koji su protiv svega modernog to koriste.
I ono da kaze da smo isti il ovi previse evropski urbano nastrojeni da mene izjednacavaju s njima. Ja nemam nikakve koristi za to sto vjerujem nit ocekujem ista za razliku od ovih koji vjeru evo trenutno koriste da se domognu politicke nadmoci.
I ono da kaze da smo isti il ovi previse evropski urbano nastrojeni da mene izjednacavaju s njima. Ja nemam nikakve koristi za to sto vjerujem nit ocekujem ista za razliku od ovih koji vjeru evo trenutno koriste da se domognu politicke nadmoci.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Donnie Darko
- Kontakt:
Oni koriste Android 7.1, nisu pali na čari modernih zapadnjačkih operativnih sistema.feniksptica je napisao/la: ↑16 avg 2021, 16:27Kod Talibana ( ili ti ucenika/studenata) najnovije oruzije i mobiteli. Vjerovatno i dzipove imaju nove. Cudno za njih, i ove koji ih opravdavaju da ljudi koji su protiv svega modernog to koriste.
Ne znam jesil vidio talibanske podcaste.

Samo old school.
Stanivuković ponovo naljutio Crnogorce, rekao da im je nacija "izmišljena"
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 13 gostiju.