FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Treba protiv Sarajeva napraviti dobru atmosferu na stadionu i doci u sto vecem broju a igraci ce se sigurno oduziti na najbolji nacin.Zapad ce biti sigurno pun ali me brine sjever,mada bi se i to dalo srediti odredjenim potezima i akcijama.
Maksimovic, Devedzic odlični.
Bukvic iz utakmice u utakmicu sve bolji iako sam sumnjao u njega.
Za vikend protiv Sarajeva napuniti Tusanj i potuci se pa sta bude. Tuzlanski mališani!
Bukvic iz utakmice u utakmicu sve bolji iako sam sumnjao u njega.
Za vikend protiv Sarajeva napuniti Tusanj i potuci se pa sta bude. Tuzlanski mališani!

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Devedzic je izgledao mnogo sigurnije od Jusica, koji je standardno dobar. 
Od malog Maksimovica mi dugo ne bi drazeg igraca.
Idemo dalje! Potajno se nadam ofanzivnoj igri protiv Sarajeva.

Od malog Maksimovica mi dugo ne bi drazeg igraca.
Idemo dalje! Potajno se nadam ofanzivnoj igri protiv Sarajeva.
tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
Trebamo uživati u trenutnim igrama i rezultatu. Podržati klub kupovinom clanskih i fan shop, to je zadatak navijača i simpatizera. Poslozena je fina ekipa za ovu sezonu, imamo prednost u odnosu na druge kada su U21 igrači u pitanju, imamo dosta igrača koji su prošli sve omladinske selekcije u klubu sto je također prednost. Ako uprava ispostuje sa redovnim platama i zadržimo ovu atmosferu u timu sve je moguće. Sarajevo nije bilo nikad lošije od kada se igra BH premijer liga i mislim da ih možemo dobiti. Ne treba nikoga potcijeniti ali ne treba imati ni preveliki respekt. Uz ovakvo zalaganje ekipe vjerujem u pobjedu protiv pitara.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Kad smo kod fan shopa užasno su loši s brojevima i već neko vrijeme ne mogu naručiti majicu jer je rasprodano. Ne znam sto ne uzmu narudžbu i ne poruce od dobavljača pa makar trajalo i par sedmica, koliko im je trebalo za članske, uz neku napomenu da će se duže čekati.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
vezano za onlajn sop, ok pocetne muke i problemi, no sta je sa majicama za djecu?
i da li su rijesili pitanje karticnog onlajn placanja?
bez toga nema sanse se zajebavat, sa uplatnicama i bankom..
i da li su rijesili pitanje karticnog onlajn placanja?
bez toga nema sanse se zajebavat, sa uplatnicama i bankom..
Objektivno, skoro sam kupio u prostorijama kluba par majica. Sramotno los kvalitet.
Bas bas lose.
Bas bas lose.
tz tz tz tz tz tz
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
murinjo je protiv Veleza dobio utakmicu kakvu je ocekivao protiv sirokog, jako smo stojali nazad, stisnuto u sredini, Bukvic je par puta dobro spasio, sreca pa i ona stativa ne udje
ovamo smo imali srece da je vladika igrao za nas umjesto za Velez, tako da fino ispade na kraju. Protiv Sarajeva isto na 3 boda pa sta bude
ovamo smo imali srece da je vladika igrao za nas umjesto za Velez, tako da fino ispade na kraju. Protiv Sarajeva isto na 3 boda pa sta bude
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
A kako da se ubaci kad je kod njega lopta i od njega krecu akcije, on igra i špica i 10kuSlobodas je napisao/la: ↑16 avg 2021, 09:34Bukvic sinoc odlican , odbrana cista destka Civa je bas siguran na beku dok mali Devedzic djeluje dosta sigurnije i mislim da sinoc nije izgubio niti jedan duel. Sto se tice sredine u defanzivi dobri ali ofanzivno se tesko povezati tesko uvezati koji pas , Osmic onako nit smrdi nit mirise dok Maksimovic u momentima pokazuje veliki kvalitet i sposoban je ici 1 na 1 ili 1 na 2 i proci , Dzenis trkacki odlican i zna se postaviti za gol ali opet mi je nedefinisan i ne igra onog klasicnog spica ne zna se ubaciti ko spic vidi se da mu to nije primarna pozicija , Predragovic onako sinoc se nije puno vidio na terenu. Sto se tice izmjena nista posebno , zapazio sam da Veseli slabo trci u odbranu i da ostaje tu rupa velika
- Beduin
- Kontakt:
Jel ovo Sjever 7KM, a Zapad 10KM protiv Sarajeva?
Odlicna stvar ako jeste, bitno je sto vise ljudi da uzme kartu i sto puniji Tusanj da bude.
Odlicna stvar ako jeste, bitno je sto vise ljudi da uzme kartu i sto puniji Tusanj da bude.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa to i govorim on treba igrati iza spica a umjesto Predragovica gore staviti Alica ili Ramica , a ovako lik sam sebi mora dodavatiBosanskaLiga je napisao/la: ↑16 avg 2021, 13:52A kako da se ubaci kad je kod njega lopta i od njega krecu akcije, on igra i špica i 10kuSlobodas je napisao/la: ↑16 avg 2021, 09:34Bukvic sinoc odlican , odbrana cista destka Civa je bas siguran na beku dok mali Devedzic djeluje dosta sigurnije i mislim da sinoc nije izgubio niti jedan duel. Sto se tice sredine u defanzivi dobri ali ofanzivno se tesko povezati tesko uvezati koji pas , Osmic onako nit smrdi nit mirise dok Maksimovic u momentima pokazuje veliki kvalitet i sposoban je ici 1 na 1 ili 1 na 2 i proci , Dzenis trkacki odlican i zna se postaviti za gol ali opet mi je nedefinisan i ne igra onog klasicnog spica ne zna se ubaciti ko spic vidi se da mu to nije primarna pozicija , Predragovic onako sinoc se nije puno vidio na terenu. Sto se tice izmjena nista posebno , zapazio sam da Veseli slabo trci u odbranu i da ostaje tu rupa velika
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
- TzBulevar87
- Kontakt:
Dakle suma sumarum forumskog Murinja je da smo sinoć, isto kao i u utakmici protiv Prijedora, imali dosta dosta srece, nipošto ZASLUGE.
Dobra si ti Slobodo ko sve navija za tebe...
075
- TzBulevar87
- Kontakt:
Da ne bi Bukvica mrka kapa.TzBulevar87 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 16:35Dakle suma sumarum forumskog Murinja je da smo sinoć, isto kao i u utakmici protiv Prijedora, imali dosta dosta srece, nipošto ZASLUGE.
A i Kacavenda za nas igrao.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Koliko smo strahovali za Bukvica,on do sada jedan od najboljih pojedinaca ..
Zna li ko kad cemo nove dresove dobit?
Zna li ko kad cemo nove dresove dobit?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Po meni ovo je sampionska generacija Slobode i grad Tuzla i privrednici moraju podrzati ovu ekipu.
- TzBulevar87
- Kontakt:
I umor Veleža, prošlogodišnji Infarkt Šošea, novi Porschei u našoj Upravi, topovski od RA, Ermin Sivac - naš sudija, 80 % kapaciteta u Vrapčićima, ćelavi Dudić itd. itd.Skojevska je napisao/la: ↑16 avg 2021, 16:56Da ne bi Bukvica mrka kapa.TzBulevar87 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 16:35Dakle suma sumarum forumskog Murinja je da smo sinoć, isto kao i u utakmici protiv Prijedora, imali dosta dosta srece, nipošto ZASLUGE.
A i Kacavenda za nas igrao.
075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.