Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
**** li vam majku madridsku,ne mogu dat go 

- Citizen-X
- Kontakt:
jbg dojava - oba ne daju goNYKnicks Fan je napisao/la:**** li vam majku madridsku,ne mogu dat go

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Tako to i ide.. jedna prođe pa tri ne prođu, pa jedna prođe pa tri ne prođu... čuj dojava.volimliverpool je napisao/la:
Imaš ti.
Pa možda je bila dojava u pitanju X/1,ali je on dobio samo da će domaćin dobiti.Pa ako si kupovao dojave,valjda znaš ko ti je pouzdan izvor,a ko nepouzdan.Daj,molim te,prestani da lupetaš.
Čovjek došao na forum,rekao da je dojava,ovaj mu govori da se ufati noge sa foruma.Alo,sa foruma da se ufati noge?
Pa da neko i spama,ti nemaš pravo da mu kažeš da se ufati noge sa foruma.Još ta dojava prolazi i ovaj opet govori da je analiza.
I ne,nisi se meni obratio,ali prestani da se glupiraš.
@Jaruga
Dojavim ga i ja tebi.![]()
![]()

Nego šta ćemo mi od para ... sad kad imamo friške dojave na forumu?

...što je više lome to je volim jače...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
skinem dance,one brayilce milan i cekam sat vremena da daju go,qracCitizen-X je napisao/la:jbg dojava - oba ne daju goNYKnicks Fan je napisao/la:**** li vam majku madridsku,ne mogu dat go

Nemoj mi tako protiv miljenika. Nisu oni krivi što ne znaju po golu ošutat.Citizen-X je napisao/la:da je sta poyebat pa ic pitchke trazitSPY je napisao/la:Da je dignut pare, boli me racku taman da je ne znam ti šta.
hala madrid pa koji god - hala je...

Pogodih reala dvicu, žute over, fulah ps1 i golove. Drama dosadna utakmica.

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
sjebase me za pare postenoSPY je napisao/la:Nemoj mi tako protiv miljenika. Nisu oni krivi što ne znaju po golu ošutat.Citizen-X je napisao/la:da je sta poyebat pa ic pitchke trazitSPY je napisao/la:Da je dignut pare, boli me racku taman da je ne znam ti šta.
hala madrid pa koji god - hala je...![]()
Pogodih reala dvicu, žute over, fulah ps1 i golove. Drama dosadna utakmica.

- Ponos Torina
- Kontakt:
pa nemozes ni 20 km dobiti
majkemi da su ovce izasle na teren protiv Reala bolje biu odigrale

valjda ce sta veceras biti

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
@volimliverpool
Dojava nije kvota 2.35 kako ne kontas,ili si glup ili se pravis budala !
Ako je bilo u pitanju X/1 onda je to dojava a samo 1 NIJE DOJAVA,to je isto kad ja stavim Hrvatska-Danska 2 2.15 (super ponuda) 2 ,DOJAVA ! bil pomislio da je dojava ? Vama da je dao kvotu 1.35 i napisao DOJAVA tebi bi to bila dojava ? Ma djabe sto je prosla jaruga,to nije dojava to je samo anliza,a da je on naglasio da je x/1 ili nesto drugo e onda mu ne bi nista govorio.Ja nigdje u svojim komentarima nisam napisao da to nece proci,ja sam samo rekao da utakmica cija kvota je 2.35 na pobjedi domacina nije dojava nego obicna analiza,i radi toga sto je napisao da je dojava ja sam mu rekao da se ufati noge sa foruma
to u prijevodu znaci da se lijepo izloguje i vise se nikad ne loguje na ovaj forum ;)Sto se tice mojih dojava ja sam imao vise dojavljivaca i prije je bilo sve sigurno,npr. Mirko (lupam imena,ali je jedan od dojavljivaca) ima dojavu samo vikendom,Slavko 2-3 puta u sedmici ili mjesecu,ne bitno,a Huso svaki dan ima dojavu
ali posto se u zadnje vrijeme pojavilo sve vise debila koji imaju dojave,lafo dojave,prodaju to po 20,30,50 KM a naravno ona ne prodje ili da ti kvotu 2.30 i to je dojava.
I ja se glupiram ?
Razmisli dobro
Dojava nije kvota 2.35 kako ne kontas,ili si glup ili se pravis budala !
Ako je bilo u pitanju X/1 onda je to dojava a samo 1 NIJE DOJAVA,to je isto kad ja stavim Hrvatska-Danska 2 2.15 (super ponuda) 2 ,DOJAVA ! bil pomislio da je dojava ? Vama da je dao kvotu 1.35 i napisao DOJAVA tebi bi to bila dojava ? Ma djabe sto je prosla jaruga,to nije dojava to je samo anliza,a da je on naglasio da je x/1 ili nesto drugo e onda mu ne bi nista govorio.Ja nigdje u svojim komentarima nisam napisao da to nece proci,ja sam samo rekao da utakmica cija kvota je 2.35 na pobjedi domacina nije dojava nego obicna analiza,i radi toga sto je napisao da je dojava ja sam mu rekao da se ufati noge sa foruma

I ja se glupiram ?
Razmisli dobro

A C A B !
1x na volimliverpool 

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ma nemam ja šta razmišljat,sutra ću reći da imam dojavu X u košarci i ti meni opet nemaš pravo reći da se ufatim noge sa foruma.Nemaš nikakvo pravo.I uzimaj ti dojave od tog Mirke,vidim ja po imenu da je on pouzdan.(nemam ništa protiv tebe,ali nemaš nikakvo pravo reći nekome da se ufati noge sa foruma).
@jacky_09
A kad je Interista postavio Osnabruck 2/1?
@jacky_09
A kad je Interista postavio Osnabruck 2/1?
You'll never walk alone.
harry_90 je napisao/la:
EDIT: Da probamo iznenadjenje : Sporting - Brondby 2 .. prelaz 2/2
Sporting - Brondby 0:2 6.20 prelaz 2/2 HT 0:1 FT 0:215.00
Kad se ovog sjetim i starih prelaza koje sam pogadjao,dobra stara vremena,steta sto ih nisam uplacivao,al jbg..moracu opet malo krenut sa analiziranjem prelaza,nisam dugo,ispao sam iz forme

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
haj ne ser.ite više
nema teme da se ne zaguši spamom jbt

nema teme da se ne zaguši spamom jbt

FORZA MARŠAL !!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
volimliverpool
Dojava moze biti i u kosarci i u rukometu,ali ti ne kontas,da NE MOZES reci da je DOJAVA a kvota 2.35,ja nisam njemu rekao da se ufati noge sa foruma zato sto je on postavio utakmicu kvota 2.35,nit zato sto je to Brazilska liga (koja nije bitno) nego sto je on naglasio da je to DOJAVA !
Opet ne kontas ja sam napisao : Mirko (lupam imena,ali je jedan od dojavljivaca) lupio sam ime,ali je on jedan od dojavljivaca,naglasio sam da je dojavljivac,da ne bi pomislio mozda da je fudbaler,maneken ili ne znam ti sta vec
Nemam nista protiv tebe,nego nisam Ti se obratio,ali ti upadas u moju pricu i nesto dobacujes
Dojava moze biti i u kosarci i u rukometu,ali ti ne kontas,da NE MOZES reci da je DOJAVA a kvota 2.35,ja nisam njemu rekao da se ufati noge sa foruma zato sto je on postavio utakmicu kvota 2.35,nit zato sto je to Brazilska liga (koja nije bitno) nego sto je on naglasio da je to DOJAVA !
Opet ne kontas ja sam napisao : Mirko (lupam imena,ali je jedan od dojavljivaca) lupio sam ime,ali je on jedan od dojavljivaca,naglasio sam da je dojavljivac,da ne bi pomislio mozda da je fudbaler,maneken ili ne znam ti sta vec

Nemam nista protiv tebe,nego nisam Ti se obratio,ali ti upadas u moju pricu i nesto dobacujes

A C A B !
- legenda reala
- Kontakt:
TOP/Henin J. - Kuznetsova S. 1
Berdych T. - Gasquet R. 1
Wozniacki C. - Cibulkova D. 1
36.5/Đoković N. - Troicki V. 2
34.5/Roddick A. - Haase R. 2
Radwanska-Halep -1(šta je ovo tek igra sutra )
još ovaj osto
Berdych T. - Gasquet R. 1
Wozniacki C. - Cibulkova D. 1
36.5/Đoković N. - Troicki V. 2
34.5/Roddick A. - Haase R. 2
Radwanska-Halep -1(šta je ovo tek igra sutra )
još ovaj osto
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Opet bi dobacio da je ista situacija.Da je rekao kvotu 1.01 da je dojava,nemaš,NEMAŠ pravo reći mu da se ufati noge sa foruma.Mirko sam se šalio,hebo te Mirko.
Dobaciću opet kada čovjeku bezveze nešto govoriš,a dojava/analiza mu je prošla.
Nastavi na PP ako imaš nešto da kažeš.
@Efendija
Jesil odigrao onaj tiket što sam ti postavio?
@Legendo,dobar ti je tiket pravo,samo mi Roddick malo sumnjiv.

Dobaciću opet kada čovjeku bezveze nešto govoriš,a dojava/analiza mu je prošla.
Nastavi na PP ako imaš nešto da kažeš.
@Efendija
Jesil odigrao onaj tiket što sam ti postavio?

@Legendo,dobar ti je tiket pravo,samo mi Roddick malo sumnjiv.

You'll never walk alone.
Ponos Torina je napisao/la:pa nemozes ni 20 km dobiti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahhahahahahaha
- VolimLiverpool
- Kontakt:
A zamisli prođe?hodža je napisao/la:nisam...smišljam nešto drugo

Ako ti je dosadno,evo ti jedna igrica,jučer sam je otkrio.

http://www.haxball.com/
You'll never walk alone.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ovdje cu ti odgovoriti !
Ja ne bi dobacio da je on stavio analiza,kvota 2.35,Brazilska liga,ali je on naglasio DOJAVA !A molim te sto mu nemam pravo to reci ?
Ja nisam ni rekao da ona nece proci,to vise nemoj naglasavati,ja sam samo rekao da to nije dojava nego analiza i jos takve DOJAVE hoce prodavai za 50 KM ,halo bolan kvota 2.35 za 50 KM,pa mozes se samo naguzit
Od mene nesto za veceras :
Filadelfija-Otava 1 1.70
Boston-Bufalo 1 1.90
Ja ne bi dobacio da je on stavio analiza,kvota 2.35,Brazilska liga,ali je on naglasio DOJAVA !A molim te sto mu nemam pravo to reci ?
Ja nisam ni rekao da ona nece proci,to vise nemoj naglasavati,ja sam samo rekao da to nije dojava nego analiza i jos takve DOJAVE hoce prodavai za 50 KM ,halo bolan kvota 2.35 za 50 KM,pa mozes se samo naguzit

Od mene nesto za veceras :
Filadelfija-Otava 1 1.70
Boston-Bufalo 1 1.90
A C A B !
Ha ya, kupis za 50. Uplatiš milju, digneš dvije. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.