FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

parangal
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la parangal » 16 avg 2021, 14:23

jestamaji je napisao/la:
16 avg 2021, 14:02
ja ne vidim kako je moguće vratiti dug od 1.35 milijardi uz kredit od preko 500 miliona

jedino što je moguće je da pokušavaju sve odložiti do trenutka stvaranja superlige. sada je potpuno jasno zašto se tolilo očajnički hvataju za tu slamku. pretpostavljam da i real i juve imaju isti problem!
Naravno da ne postoji niko na planeti ko ne bi voleo gledati ligu najboljih ALI čemu to vodi? Znači Nojeva barka ili arka kako kome odgovara a šta je sa ostalima? Ostatak fudbalskog sveta da se podavi?

Lepo su to smislili bogati i bahati...neki da uvećaju svoje bogatstvo a drugi (kao Barsa) da reše probleme svoje bahatosti u prošlosti....svi ostali na socijalu i da budu regrutni i trenažni centri kadrova za ulazak u tu "barku"? Nema šanse...

Lepo to zvuči za nas gledaoce ali mislim da su šanse za tako nešto nikakve. Ali ko zna, vidimo da su došla neka nova i luda vremena a sit gladnom ni u starim vremenima nikad nije verovao...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 avg 2021, 14:33

Šta će im Superliga ? Da nastave ovo bahaćenje i nekontrolisano trošenje ? Sad su došli pred zid i nema dalje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 16 avg 2021, 16:05

parangal je napisao/la:
16 avg 2021, 14:23
jestamaji je napisao/la:
ja ne vidim kako je moguće vratiti dug od 1.35 milijardi uz kredit od preko 500 miliona

jedino što je moguće je da pokušavaju sve odložiti do trenutka stvaranja superlige. sada je potpuno jasno zašto se tolilo očajnički hvataju za tu slamku. pretpostavljam da i real i juve imaju isti problem!
Naravno da ne postoji niko na planeti ko ne bi voleo gledati ligu najboljih ALI čemu to vodi? Znači Nojeva barka ili arka kako kome odgovara a šta je sa ostalima? Ostatak fudbalskog sveta da se podavi?

Lepo su to smislili bogati i bahati...neki da uvećaju svoje bogatstvo a drugi (kao Barsa) da reše probleme svoje bahatosti u prošlosti....svi ostali na socijalu i da budu regrutni i trenažni centri kadrova za ulazak u tu "barku"? Nema šanse...

Lepo to zvuči za nas gledaoce ali mislim da su šanse za tako nešto nikakve. Ali ko zna, vidimo da su došla neka nova i luda vremena a sit gladnom ni u starim vremenima nikad nije verovao...
Zašto ne?! Na tome se zasnima Euroliga u košarci, Champions League u rukometu. NBA, NHL, NFL... Čak imaš i regionalne primjere i sve super fecera. Ne vidim da se iko žalio, davio...
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 avg 2021, 16:05

Ronald Kurcman jako tvrdoglav i glup trener.
Unistice dosta ovih mladih igraca. A i o taktiki veze nema, svaki iole ozbiljniji trener ga nadmudri, da se ne možemo sastati sa loptom na terenu.

Uz to sve Laporta je rekao, da ce ga nogirati a vidim, da se lizu obojica.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 16 avg 2021, 16:24

Saurman je napisao/la:
16 avg 2021, 14:33
Šta će im Superliga ? Da nastave ovo bahaćenje i nekontrolisano trošenje ? Sad su došli pred zid i nema dalje.
naravno, bahatost i to grozomorna je.bo im messijev stari sve po redu i njegovih 150 miliona

imaće za dvije godine ligu šampiona gdje igraju kao u superliigi ali bez tih suludih para. ali eto dobili su taj kredit, preživjeće, ne bi im ga goldman sachs dao da postoji realna opcija bankrota! ali zato nema više prženja para ko da im je babo šeik

stoka prokleta!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 avg 2021, 16:34

Samo me zanima sta bi mi ovakvi trazili u toj Superligi? Da nas kantaju svi redom ko djecu. Barca je odlaskom Messija, da kazem "konacno" ispala iz top 10 najboljih timova. I da ne bude, da naprdjujem bezveze sad cu ih nabrojati pa vi iskreno recite koje od njih bi mi ovakvi pobjedili ili prosli u dvomecu:
Man City, Man Utd, Chelsea, Liverpool, Tottenham, Psg, Bayern, Real, Atletico, Juventus.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 avg 2021, 17:01

ElCartel11 je napisao/la:
16 avg 2021, 16:05
Unistice dosta ovih mladih igraca. A i o taktiki veze nema, svaki iole ozbiljniji trener ga nadmudri, da se ne možemo sastati sa loptom na terenu.

Pa ako je Kuman i za sta dobar, onda je za rad sa mladim igracima i vjerovanje u njih :kralj:
Ima damu da gurne u vatru dijete i da ga forsira.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 avg 2021, 17:03

16 avg 2021, 16:34
Samo me zanima sta bi mi ovakvi trazili u toj Superligi? Da nas kantaju svi redom ko djecu. Barca je odlaskom Messija, da kazem "konacno" ispala iz top 10 najboljih timova. I da ne bude, da naprdjujem bezveze sad cu ih nabrojati pa vi iskreno recite koje od njih bi mi ovakvi pobjedili ili prosli u dvomecu:
Man City, Man Utd, Chelsea, Liverpool, Tottenham, Psg, Bayern, Real, Atletico, Juventus.
A to si zakljucio na osnovu cega?

United, Totenhem, Real, Atletico, Juventus, imaju bolje igrace od Barcelone?

Ili si trol, ili si jako ogranicen.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 avg 2021, 18:48

Evander je napisao/la:
16 avg 2021, 17:03
16 avg 2021, 16:34
A to si zakljucio na osnovu cega?

United, Totenhem, Real, Atletico, Juventus, imaju bolje igrace od Barcelone?

Ili si trol, ili si jako ogranicen.
Bolje igrace na vecini pozicija i jos bolje menadzere imaju svi ti nabrojani.
A vi se nastavite nadati kako ce nas Kuman sa Lordom Braithwaitom voditi do vrha La Lige i Evrope :rol:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 avg 2021, 18:55

Evander je napisao/la:
16 avg 2021, 17:01

Pa ako je Kuman i za sta dobar, onda je za rad sa mladim igracima i vjerovanje u njih :kralj:
Ima damu da gurne u vatru dijete i da ga forsira.
Da bas on ima muda. Stavlja mlade igrace jer nema ni jednog drugog. Ali isto tako ubija vecinu mladih igraca u pojam sa svojom tvrdoglavoscu i inatom. Nakon Puiga sad je prešao na Collada.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 avg 2021, 18:59

riqui da i to je velika steta, koga boli k za collada, navijaci barce smatraju da svako ko izadje iz "la masije" ima kvalitet da igra za prvu ekipu

collado ima 22 godine i citavu karijeru proveo u barci b u drugoj i trecoj ligi

**** vas collado

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 avg 2021, 19:09

Collada sam naveo kao primjer nakon izjave Kurcmana: Ronald Koeman: "Álex Collado je prije 10 dana bio dogovorio sve s belgijskim klubom i to je propalo. Za to vrijeme se nametnuo Yusuf Demir i sada ga preferiram ispred Collada."

A Demir sinoc dobio 0 minuta. A momak razvalio na pripremama. Sa tim ubija mlade igrace u pojam.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 avg 2021, 19:17

Neko dijete nije dobilo minute u prvoj utakmici sezone :kuknjava:

I nije tacno da Kuman forsira mlade, jer nema koga. Forsirao je Moribu, dok mu je recimo Pjanic na klupi sjedio, npr. I ne samo u Barceloni, pogledaj koje igrace i u kojem trenutku je gurao u Holandiji, koja je do tad bila raspad reprezentacija.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 16 avg 2021, 19:22

jasonstatham je napisao/la:
parangal je napisao/la:
16 avg 2021, 14:23
jestamaji je napisao/la:

Zašto ne?! Na tome se zasnima Euroliga u košarci, Champions League u rukometu. NBA, NHL, NFL... Čak imaš i regionalne primjere i sve super fecera. Ne vidim da se iko žalio, davio...
nije baš da se ne žali,većina je ipak za neki kompromisni model s naglaskom na old school,al ja nemam problema.

ipak, nevjerojatno jadni amateri i luzeri su ispali ti najpriznatiji leaderi top klubova,tako uspješni,sposobni biznismeni da uđu u takav projekt toliko neozbiljno i da to propadne u dan doslovno.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 16 avg 2021, 19:40

Poredjenje fudbala sa bilo kojim sportom je smešno...od dužine trajanja mečeva pa stalnih izmena, letečih izmena i ostalog...Profesionalni fudbaleri su i ovako preopterećeni gustinom rasporeda a u nekom ritmu od 2X nedeljno (plus treninzi i putovanja) kao konstantom i standardom tu od kvaliteta bi posle samo 2 do 3 meseca bi ostalo samo K(urac)....

O slučajevima kao Eriksonov da i ne govorimo...postali bi redovna pojava

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 16 avg 2021, 20:44

parangal je napisao/la:
16 avg 2021, 19:40
Poredjenje fudbala sa bilo kojim sportom je smešno...od dužine trajanja mečeva pa stalnih izmena, letečih izmena i ostalog...Profesionalni fudbaleri su i ovako preopterećeni gustinom rasporeda a u nekom ritmu od 2X nedeljno (plus treninzi i putovanja) kao konstantom i standardom tu od kvaliteta bi posle samo 2 do 3 meseca bi ostalo samo K(urac)....

Profesionalni fudbaleri su kod profesionalnih sportova jedni od najnespremnijih sportiska na Svijetu.

Ovo sto si rekao je totalno pogresno.

Ne znam koliko si upucenen u imdividualne sportove ali sam 200% siguran da ni jedan nogometas ne trenira dnevno 4h koliko treniraju individue.Pogledas im samo konstituciju i mlohavost i shvatis da su to obicne princezice.

Rukomet,vaterpolo,kosarka timski sportovi koji su mnogo zahtjevniji ,rizicniji i zahtjevaju visi nivo spreme.Sta reci tek za NBA raspored.

Najprecjenjeniji sportiski su generalno fudbaleri.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 16 avg 2021, 21:04

Zato bi nabildovani rukometaši, vaterpolisti i košarkaši isporučivali 12+ km svaku tekmu .. :zzz:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 16 avg 2021, 21:05

JoeBleck je napisao/la:
16 avg 2021, 20:44
parangal je napisao/la:

Profesionalni fudbaleri su kod profesionalnih sportova jedni od najnespremnijih sportiska na Svijetu.

Ne znam koliko si upucenen u imdividualne sportove ali sam 200% siguran da ni jedan nogometas ne trenira dnevno 4h koliko treniraju individue.Pogledas im samo konstituciju i mlohavost i shvatis da su to obicne princezice.

Rukomet,vaterpolo,kosarka timski sportovi koji su mnogo zahtjevniji ,rizicniji i zahtjevaju visi nivo spreme.Sta reci tek za NBA raspored.

Nekada (davno) i sam sam igrao fudbal...ne, ne hvalim se niti sam bio neki poseban talenat ali sam igrao. Kasnije sam dosta dugo igrao rekreativno (i to je davno prošlo vreme) i NIKAD u tom periodu nisam bio mlohav....ok, sada imam 50 i naravno da sam se malo "zapustio" :mrgreen:

Nikad u životu nisam upoznao čoveka da se bavi sportom a da je kako kažeš "mlohav" a o profi sportu da i ne govorim....mani se ti konstitucije, bildera, hemije i ostalog...različiti sportovi tzraže različite konstitucije ali sport i mlohavost jednostavno ne idu u istu rečenicu ;)

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 16 avg 2021, 21:17

Rajaz je napisao/la:
16 avg 2021, 21:04
Zato bi nabildovani rukometaši, vaterpolisti i košarkaši isporučivali 12+ km svaku tekmu .. :zzz:
:thumbup:

Tipičan primer....neka pokuša explozivni bilder Usain Bolt da se potrka sa "žgoljavim" 800-metrašem....pašće mrtav na 400 m :mrgreen:

Da ne pričam o 10-obojcima koji trče, skaču i bacaju....e to su ATLETE ;)

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 17 avg 2021, 01:47

JoeBleck je napisao/la:
16 avg 2021, 20:44
parangal je napisao/la:

Reci da se šališ..

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.