Ma tu je to negdje. Obje grupe ocajno izdanje.
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
- 19BordoBijeli46
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
-
- Kontakt:
Neki i dalje ne kontaju da brojka ne odredjuje izdanje tribine. Kako vi sabani da ne skontate da je izdanje cjelokupan sadrzaj na utakmici a ne samo brojka. Barjaci parole ograda navijanje sve to odredjuje izdanje na tribini a ne samo brojka. U redu jucer horde nisu imale neko izdanje al na to su uticali i neki drugi faktori, ali ne razumijem kako neko moze napisati da su horde imale lose izdanje protiv tuzle i zrinjskog ako je bio bogat sadrzaj svih 90 minuta. A i manijaci vcrs izvukli maksimum iz svoje brojke imaju barjake poredali su ogradu kako treba.
- 19BordoBijeli46
Ja govorim za jucer,jer Sam bio na sjeveru,I znam kako je bilo. Bio Sam I na Zrinji I na Tuzli,na te 2 tekme brojka nije bila nesto ali je atmosfera predobra bila. (protiv Tuzle nova pjesma,zastave... Protiv zrinje koreografija,2 bakljade...). Gdje si vidio da Sam napisao nesto za izdanje protiv Zrinje I Tuzle?Heisenberg1946 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 19:44Neki i dalje ne kontaju da brojka ne odredjuje izdanje tribine. Kako vi sabani da ne skontate da je izdanje cjelokupan sadrzaj na utakmici a ne samo brojka. Barjaci parole ograda navijanje sve to odredjuje izdanje na tribini a ne samo brojka. U redu jucer horde nisu imale neko izdanje al na to su uticali i neki drugi faktori, ali ne razumijem kako neko moze napisati da su horde imale lose izdanje protiv tuzle i zrinjskog ako je bio bogat sadrzaj svih 90 minuta. A i manijaci vcrs izvukli maksimum iz svoje brojke imaju barjake poredali su ogradu kako treba.
Nigdje kao da ga neka paranoja puca.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 19:51Ja govorim za jucer,jer Sam bio na sjeveru,I znam kako je bilo. Bio Sam I na Zrinji I na Tuzli,na te 2 tekme brojka nije bila nesto ali je atmosfera predobra bila. (protiv Tuzle nova pjesma,zastave... Protiv zrinje koreografija,2 bakljade...). Gdje si vidio da Sam napisao nesto za izdanje protiv Zrinje I Tuzle?Heisenberg1946 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 19:44Neki i dalje ne kontaju da brojka ne odredjuje izdanje tribine. Kako vi sabani da ne skontate da je izdanje cjelokupan sadrzaj na utakmici a ne samo brojka. Barjaci parole ograda navijanje sve to odredjuje izdanje na tribini a ne samo brojka. U redu jucer horde nisu imale neko izdanje al na to su uticali i neki drugi faktori, ali ne razumijem kako neko moze napisati da su horde imale lose izdanje protiv tuzle i zrinjskog ako je bio bogat sadrzaj svih 90 minuta. A i manijaci vcrs izvukli maksimum iz svoje brojke imaju barjake poredali su ogradu kako treba.

Sve što je receno jeste to da manijaci nemaju bolju brojku i sad se to jasno pokazalo, fazon je što su papci mislili da s ovom ekipom mogu iznenaditi ove godine i ovu utakmicu se pokazala surova realnost jer je došla nakon Zrinjskog.
Zadnja izmjena: 90minut, dana/u 16 avg 2021, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Pa da ali govoris da je izdanje lose na osnovu brojke19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 19:51Ja govorim za jucer,jer Sam bio na sjeveru,I znam kako je bilo. Bio Sam I na Zrinji I na Tuzli,na te 2 tekme brojka nije bila nesto ali je atmosfera predobra bila. (protiv Tuzle nova pjesma,zastave... Protiv zrinje koreografija,2 bakljade...). Gdje si vidio da Sam napisao nesto za izdanje protiv Zrinje I Tuzle?Heisenberg1946 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 19:44Neki i dalje ne kontaju da brojka ne odredjuje izdanje tribine. Kako vi sabani da ne skontate da je izdanje cjelokupan sadrzaj na utakmici a ne samo brojka. Barjaci parole ograda navijanje sve to odredjuje izdanje na tribini a ne samo brojka. U redu jucer horde nisu imale neko izdanje al na to su uticali i neki drugi faktori, ali ne razumijem kako neko moze napisati da su horde imale lose izdanje protiv tuzle i zrinjskog ako je bio bogat sadrzaj svih 90 minuta. A i manijaci vcrs izvukli maksimum iz svoje brojke imaju barjake poredali su ogradu kako treba.
Nisu ni manijaci ni hz ni ra ni ostalr grupe krive sto je brojka mala
Jednostavno je tako sve manje ljudi ide na utakmice i tu grupa ne moze nista
Moze animirat, zvat, mobilisat ali to je sve kratkog vijeka
Takvo nam je stanje u drzavi a ni u regiji nije nista bolje
Sve je to u 5 deka
-
- Kontakt:
Ma inace to je bio prigovor svima jer dosta ljudi ocigledno onih koji nisu edukovani o navijackoj subkulturi je pisalo ovde. Ti ljudi ne znaju kako je nacrtati parolu, zastavu, unijeti pirotehniku itd. A dodju pa seru po ovoj temi.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 19:51Ja govorim za jucer,jer Sam bio na sjeveru,I znam kako je bilo. Bio Sam I na Zrinji I na Tuzli,na te 2 tekme brojka nije bila nesto ali je atmosfera predobra bila. (protiv Tuzle nova pjesma,zastave... Protiv zrinje koreografija,2 bakljade...). Gdje si vidio da Sam napisao nesto za izdanje protiv Zrinje I Tuzle?Heisenberg1946 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 19:44Neki i dalje ne kontaju da brojka ne odredjuje izdanje tribine. Kako vi sabani da ne skontate da je izdanje cjelokupan sadrzaj na utakmici a ne samo brojka. Barjaci parole ograda navijanje sve to odredjuje izdanje na tribini a ne samo brojka. U redu jucer horde nisu imale neko izdanje al na to su uticali i neki drugi faktori, ali ne razumijem kako neko moze napisati da su horde imale lose izdanje protiv tuzle i zrinjskog ako je bio bogat sadrzaj svih 90 minuta. A i manijaci vcrs izvukli maksimum iz svoje brojke imaju barjake poredali su ogradu kako treba.
Evo ultrasa. Nocas pust Mostar, svi otisli u BL.
zanima me kako si to uspio izvaliti..
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- 19BordoBijeli46
Popunili ste manje od trecine sektora koji prima 1000 navijaca
-
- Kontakt:
A evo i ultrasa u BL.
Lijepo
Lijepo
Za nas nema zabrana.
Zar nije bila parola u Mostaru prije 10+ godina crne majice bijele carape vi ste skutorcida, nesto tako???
A danas svi u crnim majicama

A danas svi u crnim majicama
Isto!
A bila prica Manijaci na vecem levelu.
Cijeli stadion 900 osoba
A bila prica Manijaci na vecem levelu.

Cijeli stadion 900 osoba

-
Objektivna sarajevska publika, ponedjeljak 18 00 i nedjelja 19 00

NEKONTROLISANA STRAST
Nisi to napisao odbijam da povjerujem da si to napisao.
.

- 19BordoBijeli46
Zasto niste tako pisali kad je Sarajevo protiv tuzle igralo? Vec ste srali za brojku,a isti Dan I isti termin kao danas (Pon,18:00).
Smradovi obicni.
Smradovi obicni.
I manje ljudi na stadionu!19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 20:55Zasto niste tako pisali kad je Sarajevo protiv tuzle igralo? Vec ste srali za brojku,a isti Dan I isti termin kao danas (Pon,18:00).
Smradovi obicni.