FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kapic je nas, samo je pitanje da li ce doci lijevi bek i ko je on
igraci ce biti registrovani na pauzi, posle slobodanke.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Stranci spremni za Slobodu, Sablic na klupi konacno. Pratite comet ovih dana.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Dobar si, danas u podne se raspitujes a sad vec znas. Mada kad sam za Slavisu citav dan pratio pratit cu i ovo

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ako lazu mene, lazem i ja vasfeniksptica je napisao/la: ↑16 avg 2021, 22:26Dobar si, danas u podne se raspitujes a sad vec znas. Mada kad sam za Slavisu citav dan pratio pratit cu i ovo![]()
Pare od Vladana su nedavno trebale biti uplacene, ali valjda su ti Poljaci cekali pare iz Njemacke. Medjutim, do dana danasnjeg ni marka nije prebacena nama, tako da se spominjala i neka tuzba.
Sad ako ima neka druga porezna zavrzlama da imamo strance u Tuzlu, bas bi mi se uljepsala noc kao i svi dani do utakmice.
Sad ako ima neka druga porezna zavrzlama da imamo strance u Tuzlu, bas bi mi se uljepsala noc kao i svi dani do utakmice.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:

Popravi mi sedmicu

Jel cometu mogu imati pristup svi ili samo neke odredjene osobe
Ako mogu svi,kako da se registrujem?

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nadam se da Kapica necemo morati cekati 20 utakmica da proigra, kao prosli put kada je dosao.
Bas smo imali sabura da ga istrpimo.
Bas smo imali sabura da ga istrpimo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- feniksptica
- Kontakt:
Nismo imali sabura, imali smo ekipu. Bolio nas hofman hoce l on proigrat ili ne, nije nam toliko trebalo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da je samo da u Tuzli zaigraju i stranci, pa ne mora doći ni Kapić ni bilo ko. Kod nas je u prošlom mandatu imao tačno jednu dobru tekmu, valjda ovaj put ako dođe, uhvati malo konstantniju formu. Na hajr...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
U Tuzli je x premija ako ostane ovaj sastav s ovim registrovanim se može i pobjediti.
Dobro si,prosli put ja se sjecam jednu samo dobru da je imao i to protiv Zvijezde na kraju kad smo ih 4-0 dobili.Ostalo bas podbacio s obzirom da smo ocekivali dosta od njega.
Meni je nada ako dodje to sto ga je Sablic trenirao pa bude mogao izvuci od njega nesto vise.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kaže jedan od neregistrovanih igrača da su im ublehaši iz uprave rekli da će igrati protiv Slobode.
Pa to su im govorili vec jednom.
Ja Sabrini i njenim kretenima ne vjerujem ni jednu rijec. Ma ni jedno slovo. Muljatori i seoski sibicari.
- FKS -
Registrovati ljude, pa da konačno počne sezona majku mu jbm! Bolje imati Lazića na stoperu u kakvom god stanju, nego Palića kojem to nije prirodna pozicija.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Upravo to. Realno nit je dobijao toliko minuta, nit je trebalo da igra pored strasne konkurencije. Protiv Sirokog u finalu kupa gol i protiv Zvijezde 09 kad se osvojila dupla kruna na Kosevu - to su dobre utakmice.feniksptica je napisao/la: ↑16 avg 2021, 22:42Nismo imali sabura, imali smo ekipu. Bolio nas hofman hoce l on proigrat ili ne, nije nam toliko trebalo.
FK SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, belosevic23, HordasDolacMalta, johntravolta123, juka55, mnon46 i 61 gost.