Koronavirus (COVID-19) - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Koronavirus (COVID-19) - općenito
Nobelovac kaze:
Grafikon umrlih slijedi grafikon vakcinusanih
Ipak cu vjerovati svojim ocima vise nego bilo kome. Da vidimo te grafikone, molim te.
Grafikon umrlih slijedi grafikon vakcinusanih
Ipak cu vjerovati svojim ocima vise nego bilo kome. Da vidimo te grafikone, molim te.
Naravno, saglasan sam s tim.ministryofjustice je napisao/la: ↑17 avg 2021, 09:45Evo predlažem da se otvori tema 'Alternativni pogled na cvoid 19', pa da svi mi i svi vi koji drugačije mišljenje imamo svoje mjesto za razgovor i mirna Bosna.
Forum downloadujes besplatno, i domenu vjerovatno mozes naci besplatno, a server ti je ispod $10 mjesecno.
Ja ti cak necu obrisati link na taj forum, pozovi raju i razgovarajte.
Al da ja odrzavam, firma placa, mi dovodimo citaoce, a vi mantrate koncepte... za to nismo zainteresovani.
- Shategabri
- Kontakt:
Nije druze, tu nema linije vakcinisanih, a zavrsen je i prije nego sto se vakcina pojavila.
Taj samo pokazuje da se pravovremenim testiranjem moze smanjiti broj umrlih, nista sto ranije nismo znali
Taj samo pokazuje da se pravovremenim testiranjem moze smanjiti broj umrlih, nista sto ranije nismo znali
Pa valjda ste shvatili kroz ovo proteklo vrijeme da admin ne dopušta niti najmanju mogućnost propitkivanja virusa, cijepiva ili mjera.
Ima i drugih foruma gdje ne vlada ovakvo jednoumlje, ne isplati vam se živcirati zbog gluposti.
Ima i drugih foruma gdje ne vlada ovakvo jednoumlje, ne isplati vam se živcirati zbog gluposti.
- Shategabri
- Kontakt:
Ok, taj mi je izbacilo na ovu tvoju gore rečenicu.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Težak jeste, ali ja svakom čovjeku dajem šansu, siguran sam da negdje u njemu čuči mali zeleni spreman na dijalog
Koševo Zapad
-
ministryofjustice
- Kontakt:
Evo ti dijagrama... Uzmimo da je vakcinacija ozbiljnije krenula krajem januara, pa zbog toga zanemari ovaj raniji dio grafikona umrlih.

Ne treba biti nobelovac da shvatiš da grafikon umrlih ne slijedi grafikon vakcinisanih već potpuno suprotno i da je to totalna laž.
I gdje se tu treba naći na sredini?
-
ministryofjustice
- Kontakt:
Ja ništa ne mantram. To je tvoje mišljenje i stav, opredjeljenje i lična 'istina' za koju si se opredijelio pa odlučio da je nešto istina, a da nešto nije.Ništa više od toga. Ne može me ni 1000 N1 ubijediti da ovo nije plandemija. Sva ova halabuka i svakodnevno klepetanje i medijska buka, maltretiranje i silovanje ide tome u prilog. Za istinu ne trebaju fanfare, cirkus, crveni tepih i medijsko pumpanje i ludilo. Ali za agendu - da.admin je napisao/la: ↑17 avg 2021, 09:52Naravno, saglasan sam s tim.ministryofjustice je napisao/la: ↑17 avg 2021, 09:45Evo predlažem da se otvori tema 'Alternativni pogled na cvoid 19', pa da svi mi i svi vi koji drugačije mišljenje imamo svoje mjesto za razgovor i mirna Bosna.
Forum downloadujes besplatno, i domenu vjerovatno mozes naci besplatno, a server ti je ispod $10 mjesecno.
Ja ti cak necu obrisati link na taj forum, pozovi raju i razgovarajte.
Al da ja odrzavam, firma placa, mi dovodimo citaoce, a vi mantrate koncepte... za to nismo zainteresovani.
samotrebaotvoritoci.forum.org
- Shategabri
- Kontakt:
Vaistinu.admin je napisao/la: ↑17 avg 2021, 10:12Evo ti dijagrama... Uzmimo da je vakcinacija ozbiljnije krenula krajem januara, pa zbog toga zanemari ovaj raniji dio grafikona umrlih.
Ne treba biti nobelovac da shvatiš da grafikon umrlih ne slijedi grafikon vakcinisanih već potpuno suprotno i da je to totalna laž.
I gdje se tu treba naći na sredini?
Ma dobro ja ne držim tu stranu da se vakciniše kako bi se dobila mutacija i te gluposti.
Tako kad bi bilo onda smo fakat otišli u pm.
Koševo Zapad
-
ministryofjustice
- Kontakt:
Da, da. Požuri na boost dok nije nestalo.Blejzer10 je napisao/la: ↑17 avg 2021, 10:14samotrebaotvoritoci.forum.org
Vidiš, možda ćeš se iznenaditi, ali ja držim stranu da je to sasvim moguće.
Međutim, do sad se nije desilo i ne treba lagati da jeste.
Međutim, do sad se nije desilo i ne treba lagati da jeste.
- Shategabri
- Kontakt:
Moguće - da.
Naravno da je moguće.
Zato i kažem kad se to bude radilo totalno smo otišli u pm.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
arane, sha ti je ovoBlejzer10 je napisao/la: ↑17 avg 2021, 10:14samotrebaotvoritoci.forum.org
Your connection is not secure. Criminals may attempt to intercept your private data. It is recommended to stop working with the website.
Koševo Zapad
mozda se nismo razumjeli, ne vakciniše se da bi se dobila mutacija, ne postoje tajne snage zla koje nam nešto tu podvaljuju.
Ali se može dobiti mutacija koja bi zaobišla vakcine i koja bi bila i gora od ovog sad, to je realna mogućnosti. Ali to je realna mogućnost da se desi i ako se ne vakciniše. U idealnom scenariju, svi bismo se vakcinisali isti dan i ovo sranje bi se riješilo. Ovako, uz razne pametologe, daj bože...
Ali se može dobiti mutacija koja bi zaobišla vakcine i koja bi bila i gora od ovog sad, to je realna mogućnosti. Ali to je realna mogućnost da se desi i ako se ne vakciniše. U idealnom scenariju, svi bismo se vakcinisali isti dan i ovo sranje bi se riješilo. Ovako, uz razne pametologe, daj bože...
- Shategabri
- Kontakt:
Zar nije delta soj ta varijanta? Kaže treba se po treći put vakcinisati da bi se pokrila delta mutacija.admin je napisao/la: ↑17 avg 2021, 10:21mozda se nismo razumjeli, ne vakciniše se da bi se dobila mutacija, ne postoje tajne snage zla koje nam nešto tu podvaljuju.
Jer ako idemo da nije mogla biti vakcina za mutaciju koje još nema, onda onaj ko je primio ranije vakcinu sad mora ponovo da bi se pokrio i od nove mutacije. Ako su izbacili vakcinu koja ima djelovanje na delta soj.
Koševo Zapad
U Kantonu Sarajevo danas 23 novozaraženih koronavirusom, jedna osoba preminula.
Nije, zato što je delta varijanta poznata od decembra 2020, a tada niko nije bio vakcinisan.Shategabri je napisao/la: ↑17 avg 2021, 10:26Zar nije delta soj ta varijanta? Kaže treba se po treći put vakcinisati da bi se pokrila delta mutacija.admin je napisao/la: ↑17 avg 2021, 10:21mozda se nismo razumjeli, ne vakciniše se da bi se dobila mutacija, ne postoje tajne snage zla koje nam nešto tu podvaljuju.
Jer ako idemo da nije mogla biti vakcina za mutaciju koje još nema, onda onaj ko je primio ranije vakcinu sad mora ponovo da bi se pokrio i od nove mutacije. Ako su izbacili vakcinu koja ima djelovanje na delta soj.
https://www.yalemedicine.org/news/5-thi ... iant-covid
Problem je što su vakcine rađene na ranije sojeve, a onda je ovaj preuzeo. Međutim, delta soj nije nastao zbog vakcine, to je sigurno. Nije mogao, jer nije bilo vakcinisanih kad je nastao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.