Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Mislim da su se u jednom momentu raširili Ultrasi pa je izgledalo da ih je dosta više, eto kad izlete slike lešinara prati kao onomad naša slika jedan navijac dvije stolice samo što je kod njih još više od toga.
- kontrasviju
- Kontakt:
Čekaj je li ti to fakat tvrdiš da je na čitavom stadionu danas bila samo milja ljudi

1921
To je trola ono što stvarno mislim je da je bilo oko 1.300kontrasviju je napisao/la: ↑17 avg 2021, 00:20Čekaj je li ti to fakat tvrdiš da je na čitavom stadionu danas bila samo milja ljudi![]()
Koliko je po tebi bilo?
- kontrasviju
- Kontakt:
Ma pusti trolu, hajmo realno pričati. Oko 3k.90minut je napisao/la: ↑17 avg 2021, 00:28To je trola ono što stvarno mislim je da je bilo oko 1.300kontrasviju je napisao/la: ↑17 avg 2021, 00:20Čekaj je li ti to fakat tvrdiš da je na čitavom stadionu danas bila samo milja ljudi![]()
Koliko je po tebi bilo?
Samo na sektoru B3 na sjeveru je bilo blizu 300 ljudi, vjeruj nije mi bilo mrsko izbrojati, imaš sliku na stranici

1921
Daj mi slike nije nikad problem bio napisati ako griješim, onih 20tak minuta sveukupno što sam gledao utakmice vidio sam jug i istok i na obje tribine na oko je izgledalo kao da je bilo 800 ljudi sjever nisam dobro vidio i eto bubnuo sam 5 glava to je 1.300.kontrasviju je napisao/la: ↑17 avg 2021, 00:31Ma pusti trolu, hajmo realno pričati. Oko 3k.90minut je napisao/la: ↑17 avg 2021, 00:28To je trola ono što stvarno mislim je da je bilo oko 1.300kontrasviju je napisao/la: ↑17 avg 2021, 00:20
Čekaj je li ti to fakat tvrdiš da je na čitavom stadionu danas bila samo milja ljudi![]()
Koliko je po tebi bilo?
Samo na sektoru B3 na sjeveru je bilo blizu 300 ljudi, vjeruj nije mi bilo mrsko izbrojati, imaš sliku na stranici![]()
- PeakyBlinders
- Kontakt:
- kontrasviju
- Kontakt:
Na ss.ba, objava poslije tekme. Slika na kojoj je dio sjevera, samo na tom dijelu tribine je bilo blizu 600 ljudi (da, prebrojao sam90minut je napisao/la: ↑17 avg 2021, 00:42Daj mi slike nije nikad problem bio napisati ako griješim, onih 20tak minuta sveukupno što sam gledao utakmice vidio sam jug i istok i na obje tribine na oko je izgledalo kao da je bilo 800 ljudi sjever nisam dobro vidio i eto bubnuo sam 5 glava to je 1.300.kontrasviju je napisao/la: ↑17 avg 2021, 00:31Ma pusti trolu, hajmo realno pričati. Oko 3k.
Samo na sektoru B3 na sjeveru je bilo blizu 300 ljudi, vjeruj nije mi bilo mrsko izbrojati, imaš sliku na stranici![]()

1921
-
- Kontakt:
Eto brate nek' je i 2 hiljade pojačaj 5 glava umjesto mojih 400 na istoku i zaokruži na dvije, pogledaj ovog Željovca recimo šta je napisao..kontrasviju je napisao/la: ↑17 avg 2021, 01:15Na ss.ba, objava poslije tekme. Slika na kojoj je dio sjevera, samo na tom dijelu tribine je bilo blizu 600 ljudi (da, prebrojao sam90minut je napisao/la: ↑17 avg 2021, 00:42Daj mi slike nije nikad problem bio napisati ako griješim, onih 20tak minuta sveukupno što sam gledao utakmice vidio sam jug i istok i na obje tribine na oko je izgledalo kao da je bilo 800 ljudi sjever nisam dobro vidio i eto bubnuo sam 5 glava to je 1.300.kontrasviju je napisao/la: ↑17 avg 2021, 00:31
Ma pusti trolu, hajmo realno pričati. Oko 3k.
). Čitav sjever hiljadu bez problema. Jug 500, znači već smo na oko 1500, bez istoka.
![]()
I od kad znam za sebe znam i koliko su pretjerivali s posjetama na grbavici sjecam se kao sad bar 20 utakmica gdje sam gledao utakmice i na oko vidiš do milju i po ljudi vaši redovno pisali upravo ovako kao željovac po 3,500 minimum.

Evo reci mi da lažem svega ti i nije problem mi napisati i da su naši lagali mnogo puta.
Samo pisati ovakav tekst poput forumaša tu i tamo pa sviju ti nismo se rodili jucer.
Još kad bi ti napisao da sam gledao Želju dosta utakmica u mlađim danima na sjeveru jer mi je drug živio tik do stadiona..
Bravo ultrasi
Koliko znam delegat je taj koji daje ili koji je nekad prije davao svoju prst prognozu za posjetu. Grbavica jednostavno ima tu neku kritičnu masu 2000,2500 koji su tu pa kako god bilo.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
posljednji put da citiram sizofreniju kao sto si ti jer sam bio ubjedjen da se zajebavas oko jucerasnje brojke pa kada se provalis u fazonu si lafo trola. I posljedni put da komentarisem brojku jer sam siguran da je raju ovdje smorila a na prvom mjestu i mene pa cu svoj ovaj post staviti u spojler jer se ponavljam..90minut je napisao/la: ↑16 avg 2021, 23:43Hahahaha mitomani raspali jedne jedine sezone nije bilo gdje ste imali vecu posjetu, al' jedne jedine.
Kakva je ovo komedija i citati isto kao da imamo 12 godina pa se ne sjecamo kako su popisivali uvijek po nekoliko hiljada navijaca više, a na oko i budali jasno koliko je sati.
Šta kaže lahko je naci prosjek posjete, a da li je lahko naci nekoga realnog da kaze da bilo je hiljadu ljudi kao veceras protiv Rudara.
Vi ste na onim utakmicama ostalo je samo ime popisivali po 3 hiljade ljudi, a jedva da je bilo hiljadu.
Što je najjace od svega ova rasprava me i ne dotice toliko jer znam kakav je sjever bio u to vrijeme samo ovako očite laži..
Šta ce se tek pisati za 10 godina.![]()
![]()
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Frajer stavlja slike sa Koseva prije pocetka utakmice, a zeljine slike su u toku utakmice
I to mu dodje ko relevantno
Kakvi mitomani, teski pacenici
Lose su brojke obje skupine, al sta ovi pscenici sa grbavice pisu i time se hvale, jadni vi kad vam je jos ssmo to ostalo za pohvaliti se

I to mu dodje ko relevantno

Kakvi mitomani, teski pacenici

Lose su brojke obje skupine, al sta ovi pscenici sa grbavice pisu i time se hvale, jadni vi kad vam je jos ssmo to ostalo za pohvaliti se

@yarabi
ako malo bolje pogledas vidjet ces i igrace na terenu 

nasa noc traje danima
-
- Kontakt:
UM za sad prekucava sezonu, daleko najbolja izdanja.
mislim da su ih i RA svojim izdanjima malo naveli na ovo dizanje
nasa noc traje danima
Ye bes brojku, najvise mi je fascinantno kako smo uspjeli naci prijevoz. Spic sezone, po kombi se ide 100+ km. Mentalita ultras.Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 23:54Miljacka je napisao/la: ↑16 avg 2021, 23:51Ima li gdje slika UM, ništa ovo danas nisam upratio? Njima je Banja Luka izgleda najveća ložiona, vazda su tamo kvalitetni. Manijaci, po meni, sasvim korektni s brojkom s obzirom da je ponedjeljak i nije noćni termin, bar po slici koju je @dejavu postavio.
![]()
A sta kaze onaj za hz u Posusju? Klub im rekao da ne smiju doci i ovi nisu ni krenuli. Nevjerovatno.
Pa ovo je zasad sve standarna brojka, gostovanje na Pecari, prva domaca u derbi utakmici i gostovanje u Banja Luci. Mozda jedini impuls nam je dala velika pauza i cudi me da vise grupa nije vuklo da odrade brutalna izdanja.
Nisu im iz FK Sarajeva rekli da ne smiju doći, nego iz Posušja. Inače, već sam spomenuo da je bilo nekoliko auta u ilegali u Posušju.nitkovi je napisao/la: ↑17 avg 2021, 10:41Ye bes brojku, najvise mi je fascinantno kako smo uspjeli naci prijevoz. Spic sezone, po kombi se ide 100+ km. Mentalita ultras.Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 23:54Miljacka je napisao/la: ↑16 avg 2021, 23:51Ima li gdje slika UM, ništa ovo danas nisam upratio? Njima je Banja Luka izgleda najveća ložiona, vazda su tamo kvalitetni. Manijaci, po meni, sasvim korektni s brojkom s obzirom da je ponedjeljak i nije noćni termin, bar po slici koju je @dejavu postavio.
![]()
A sta kaze onaj za hz u Posusju? Klub im rekao da ne smiju doci i ovi nisu ni krenuli. Nevjerovatno.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Na Posusje sam i mislio. Kad ti murija odobri, tvoje je da ides, pa ako vrate vrate jbg. Nisam znao da ste upali s par auta, ako je tako onda rispekt.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwirek, denimen99, Giuseppe1, Hrammm1921, Jadnimi, mnon46 i 40 gostiju.