Mozes promasiti pojacanje, moze nesto krenuti po zlu, pa propadne zavrsen transfer.
Ali pres konferencija ,to je vec po meni zajebancija.
Oni se sami diskredituju poput recimo kanarinca. Posljednji biser mu je bio kako igrači nisu primili platu 13 mjeseci i svi mu se smiju radi toga. Jbg, Osma se zaletio da napiše nešto neprovjereno i to je to. Prije par mjeseci je bio kralj, car, gigant radi dobrih informacija.
Pa nije da nije.. ima 59 utakmica tamo a u Širokom preko 200, znači čitavu karijeru je bio standardan jer ima 27 godina. Ove sezone nije igrao to stoji ali skontaj da je Lokomotiva treća u x100 puta jačoj ligi od naše i da imaju 43 igrača i 5-6 lijevih bekova. Goran ga zna jako dobro, Bosanac je a za Pidru je svakako svemirski brod.
Evo covjek iz prve ruke napisao da nije dogovoreno?MortemHz je napisao/la: ↑17 avg 2021, 12:46Pa nije da nije.. ima 59 utakmica tamo a u Širokom preko 200, znači čitavu karijeru je bio standardan jer ima 27 godina. Ove sezone nije igrao to stoji ali skontaj da je Lokomotiva treća u x100 puta jačoj ligi od naše i da imaju 43 igrača i 5-6 lijevih bekova. Goran ga zna jako dobro, Bosanac je a za Pidru je svakako svemirski brod.
Lokomotiva je čak nešto i Širokom platila za njega. Ja sam apsolutno za njegovo dovođenje.