RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Ignorisi majmuna.
Sve će se samo kazati!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- OldFashioned
- Kontakt:
Lik govori o nekim podjelama i kako je to jako loše, a zatim hladno krene sa vaganjem i šta se desilo na Grbavici. Joj koji smo "mi" licemjeri u pizdu mile materine...
Uvijek se kenjalo sa tribine i u ono vrijeme, pitajte Kodru, Vahu, Baku, Dušana...
Mi tu nismo iznimka, tako je svugdje na svijetu i to teško da će se ikada iskorijeniti, ali ono što se može je zaustaviti ubacivanje predmeta, gađanje igrača, topovski udari, pedarde i samim tim kažnjavanje vlastitog KLUBA!
Uvijek se kenjalo sa tribine i u ono vrijeme, pitajte Kodru, Vahu, Baku, Dušana...
Mi tu nismo iznimka, tako je svugdje na svijetu i to teško da će se ikada iskorijeniti, ali ono što se može je zaustaviti ubacivanje predmeta, gađanje igrača, topovski udari, pedarde i samim tim kažnjavanje vlastitog KLUBA!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- OldFashioned
- Kontakt:
Jučer Spaha i Barba kafenišu u gradu 
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Tako bola, briši ga non stop i bez razmišljanja. Stvarno nema potrebe dopuštati mu da truje sve oko sebe.
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Hasic ostaje predsjednik
Je li potvrđena informacija ?
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Evo izgleda da jeste
https://sportsport.ba/fudbal/semsudin-h ... uka/406020
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Evo odmah te i ss.ba prenosi
- Bazinga12345
- Kontakt:
Danas je održana sjednica Upravnog odbora FK Velež Mostar na kojem su prisustvovali sljedeći članovi:
Šemsudin Hasić, Senad Husnić, Mirsad Rahimić, Ibro Marić, Hasan Pekušić, Nedim Uzunović, Esad Tojaga, Anel Demić i Adnan Šteta.
Jednoglasno je donesena odluka da se NE PRIHVATA ostavka Šemsudina Hasića na mjesto predsjednika Upravnog odbora.
Izražena je zajednička želja da se započeti projekti privedu kraju i da se nastavi graditi bolje sutra Veleža.
Također, između ostalog, izabrana su i dva potpredsjednika UO a to su Nedim Uzunović i Esad Toja.
Idemo dalje zajedno Rođeni, do kraja!
Šemsudin Hasić, Senad Husnić, Mirsad Rahimić, Ibro Marić, Hasan Pekušić, Nedim Uzunović, Esad Tojaga, Anel Demić i Adnan Šteta.
Jednoglasno je donesena odluka da se NE PRIHVATA ostavka Šemsudina Hasića na mjesto predsjednika Upravnog odbora.
Izražena je zajednička želja da se započeti projekti privedu kraju i da se nastavi graditi bolje sutra Veleža.
Također, između ostalog, izabrana su i dva potpredsjednika UO a to su Nedim Uzunović i Esad Toja.
Idemo dalje zajedno Rođeni, do kraja!
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Šemsudine Komandante
Armija tvoja je uz tebe.
Vidio je Śemso naš, Bog mu zdravlje dao, kakvu je podršku dobio. Ljudi nisu mogli prihvatiti njegovu ostavku.
U moru mraka, on je tračak nade i svjetlosti u ovoj državi.
Armija tvoja je uz tebe.
Vidio je Śemso naš, Bog mu zdravlje dao, kakvu je podršku dobio. Ljudi nisu mogli prihvatiti njegovu ostavku.
U moru mraka, on je tračak nade i svjetlosti u ovoj državi.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Kako su se grobari FK Veleza ponadali da ce se ovo sad raspast Pa da vrate Velez u Prvu mogu federacije! E nece moci. Dali su grijesili u upravi? Jesu. Ali tako je u svakom klubu i neki bih odmah sve razjebali
Ni meni ne pase da se velika kolicina politike vrti oko Veleza, ali dok se ovako radi, briga me. Nek se Stadion dalje pravi, da se pocne ulagat u Omladinski pogon itd.
Ni meni ne pase da se velika kolicina politike vrti oko Veleza, ali dok se ovako radi, briga me. Nek se Stadion dalje pravi, da se pocne ulagat u Omladinski pogon itd.
Jedan je komandant, a pozivam žohare i miševe koji bi nas opet u blato svojih lopovluka i kriminala vodili nek izmigolje iz svojih rupa i nek pozovu javno protiv komandanta ako imaju muda !!!

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Odlične vijesti narode! Nemoj samo da Bake opet dolazi na tekme.
Idemo li u Široki RAja
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Hasić dao ostavku zbog navijača. Hoće li RA skupiti pare da plati kaznu koju će dobiti Velež? Ili će oni platiti sa svojom "ljubavi" prema klubu 
"Razlog zbog kojeg sam dao sotavku je bio dogovor s našim navijačima da nećemo koristiti pirotehniku, posebno da je nećemo koristiti u terenu. Prije nekoliko godina je bila jedna situacija kada je jedna raketa pala u teren i mogla je napraviti ogromnu štetu, ali hvala Bogu to se nije dogodilo."
"Dogovorili smo se da ne radimo takve stvari, da ako budemo radili bakljadu da se to dogovori da odradimo jednokratno i da proslavimo, a ne na svaki način. Posebno na način na koji je to bilo na meču sa Slobodom. Tada su ubačena dva topovska udara."
"Razlog zbog kojeg sam dao sotavku je bio dogovor s našim navijačima da nećemo koristiti pirotehniku, posebno da je nećemo koristiti u terenu. Prije nekoliko godina je bila jedna situacija kada je jedna raketa pala u teren i mogla je napraviti ogromnu štetu, ali hvala Bogu to se nije dogodilo."
"Dogovorili smo se da ne radimo takve stvari, da ako budemo radili bakljadu da se to dogovori da odradimo jednokratno i da proslavimo, a ne na svaki način. Posebno na način na koji je to bilo na meču sa Slobodom. Tada su ubačena dva topovska udara."
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 17 avg 2021, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
U razgovoru za SportSport.ba novi-stari prvi čovjek hercegovačkog velikana je govorio o razlozima zašto je podnio ostavku.
"Ne želim da sudbinu i život mladića koji dođu u Mostar da igraju s Veležom da nosim na svojoj duši. Strašno sam bio razočaran zbog upotrebe pirotehničkih sredstava jer ta sredstva nisu dozvoljena zakanom. Ta sredstva zabranjuje i Savez. A i svaki normalan čovjek zabranjuje takvo ponašanje. Kap mi je prelila čašu i dao ostavku."
Danas je održana nova sjednica Upravnog odbora. Hasić je postavljen za predsjednika Veleža.
"U Upravi Veleža nikad nismo imali problem hoćemo li naći koncezus. Nekad nekad što čovjek misli da neće proći, prođe od druge većine, nekad prođe tvoje... Tako funkcionišemo već šest godina."
"Nikad nam nije bio problem riješiti probleme koje dolaze izvan Veleža. Problemi koje smo imali ovih dana dolaze iz Veleža. Mi ćemo te probleme morati riješavati na ovaj ili onaj način."
"Prije svega razgovarat ćemo sa ljudima koji ispoljavaju svoju radost na taj način i morat će prestat s tim. Pojačat ćemo zaštitarsku službu i primjeniti sve mjere koje nam zakon dozvoljava. I na kraju naći ćemo unutrašnje snage u Veležu da ćemo ljudima koji budu ubacivali pirotehniku na teren zabraniti ulazak na pet godina."
Na kraju je Hasić imao i univerzalnu poruku za sve navijače Veleža.
"Imam univerzalnu poruku da se neke anomalije među nama neće riješiti bez našeg dodatnog angažovanja. Ako mi znamo da neko ne radi nešto dobro, moramo se suprotstaviti, ako to već ne radi ovlašteni organi i služba sigurnosti, onda navijači moraju jasno i nedvosmisleno pokazati da se ne slažu s takvim akcijama i djelima. Naši će to navijači pokazati", završio je Hasić.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.