FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kad ce Iza Mreze izbaciti 1921tv ?
- lijevapolutka
- Kontakt:
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ko nije zadovoljan jucerasnjom igrom onda ne kontam sta ocekujete od ovih igraca . Jurcic mora ovo,Subasic ono,Mekic mora u napad itd ,mi imamo limitiranu ekipu koja je jucer dala maximum uz pomoc navijaca.Za neke bolje igrace mi moramo imati novac ,mada smo se uvjerili za vrijeme Misimovica da igraci koji kostaju puno novca nisu neka pljacka na kraju se ispostavilo.Trenutno imamo ( još su u klubu) Stilica i Zeca koji su skupi za nas ,a nikakvog hajra od njih bukvalno treret nam na leđima.Treba ispostovati ove momka,jer fakat daju maksimum na terenu,nema foliranja i meni je ova ekipa posebno draga, mada ne ocekujem od njih ni Evropu.Jucer po meni definitivno nas najbolji mec u 2021,neko je dobro napisao mi imamo traume od ovi malih ekipa kada dodju na Grbavicu i uzmu nam bodove.Bitni su bodovi,pogotovo na Grbavici,na gostovanju sta god bude.Ova ekipa imace padova i uspona , ne bi me iznenadilo da kiksamo u Bijeljini,a Slobodu pregazimo ko plitak potok.
Ja sam jucer uzivao i par igraca me bas odusevilo ,na kraju sezone imacemo mi najmanje dva mlada igraca za prodaje , nije ovo loše
Ja sam jucer uzivao i par igraca me bas odusevilo ,na kraju sezone imacemo mi najmanje dva mlada igraca za prodaje , nije ovo loše

Stilic i zec mi nisu jasni. Hajde zec, al stilic je ispo supcina samo takva. Sto se ne raskine ugovor sa njim ako vec ne zeli da igra, ovako nam je samo teret finaciski .TMmanija2012 je napisao/la: ↑17 avg 2021, 14:17Ko nije zadovoljan jucerasnjom igrom onda ne kontam sta ocekujete od ovih igraca . Jurcic mora ovo,Subasic ono,Mekic mora u napad itd ,mi imamo limitiranu ekipu koja je jucer dala maximum uz pomoc navijaca.Za neke bolje igrace mi moramo imati novac ,mada smo se uvjerili za vrijeme Misimovica da igraci koji kostaju puno novca nisu neka pljacka na kraju se ispostavilo.Trenutno imamo ( još su u klubu) Stilica i Zeca koji su skupi za nas ,a nikakvog hajra od njih bukvalno treret nam na leđima.Treba ispostovati ove momka,jer fakat daju maksimum na terenu,nema foliranja i meni je ova ekipa posebno draga, mada ne ocekujem od njih ni Evropu.Jucer po meni definitivno nas najbolji mec u 2021,neko je dobro napisao mi imamo traume od ovi malih ekipa kada dodju na Grbavicu i uzmu nam bodove.Bitni su bodovi,pogotovo na Grbavici,na gostovanju sta god bude.Ova ekipa imace padova i uspona , ne bi me iznenadilo da kiksamo u Bijeljini,a Slobodu pregazimo ko plitak potok.
Ja sam jucer uzivao i par igraca me bas odusevilo ,na kraju sezone imacemo mi najmanje dva mlada igraca za prodaje , nije ovo loše![]()
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Jučer se opet potvrdilo zašto Bojo mora igrat prvu. Pogledajte njegovu kretnju kod gola i to kao centralni vezni, nevjerovatan osjećaj ima. Kao što rekoh jedan do rijetkih koji umije zabit go u ekipi i jednostavno ne smijemo sebi dopustiti da bude na klupi.
- Bersaga
- Kontakt:
Skoro pa identična situacija kada je postigao gol protiv Romanije.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Bojo nam je trenutno najbolji golgeter. Kakva smirenost i rutina u završnici.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ako je ko zasluzio ovo to je Bojo...jedan od rijetkih koji otkad je dosao u klub maksimalno daje svaki trening i svaku tekmu.Suti i trenira, nema nekakvih klanova bojkota i slicno ko god da nam je trener.Prosle sezone kritikovan, u jednu ruku zasluzeno jer je bio los kao i svi, ali ga je Amar unistio i psihicki i na terenu na krilu..i opet onu tekmu kad je Mema bio protiv Olimpika, pokazao je na svojoj poziciji da je dobar iako smo bili raspad. Odbio ozbiljnije ponude, ne buni se radi placa i pravi je primjer sportasa, a ima takvih jos momaka u ekipi sigurno
Jucer i on i Luka proslava gola pokazala je koliko im znaci klub..
Sto se tice tekme, ne pamtim da smo nekog izdominirali u posljednih par godina onako kao Rudar u drugom pol. 5-0 je trebalo biti, objektivno. Nastaviti ovako i protiv Radnika, a sjever i istok ovaj put su pravi pobjednici, vjetar u ledja definitivno.

Sto se tice tekme, ne pamtim da smo nekog izdominirali u posljednih par godina onako kao Rudar u drugom pol. 5-0 je trebalo biti, objektivno. Nastaviti ovako i protiv Radnika, a sjever i istok ovaj put su pravi pobjednici, vjetar u ledja definitivno.

Jel Memija potpisao za kog? Znam sa se Zrinjski spominjao. Nek potpise do kraja sezone valjao bi nam…
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Bojo
Pošteno je priznao da su navijaci izvukli pobjede protiv Posušja i Rudara
https://sportsport.ba/fudbal/fk-zeljezn ... ojo/406028Navijači su Željina velika snaga u novoj sezoni. 'Pogurali' su momčad jučer, ali i protiv Borca te Posušja.
“Vidjeli ste jučer da nas kod 0:0 u prvom dijelu nije niko nije omalovažavao, već su nam davali vjetar u leđa. Odmah se prisjetim i svog pogotka protiv Borca, eksplodirao je stadion, za to se živi. Kada nema navijača, to je kao da igrate termin. Oni nas nose, nadam se se samo da neće biti nekih mjera, jer bez navijača sve ovo nema smisla“.
Pošteno je priznao da su navijaci izvukli pobjede protiv Posušja i Rudara

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Njemu je Redžad Dikonja menadžer, teško da će kod nas jedino ako neka njegova volja i insistiranje ne preovladaju u toj situaciji.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- Bersaga
- Kontakt:
Šest premijerligaša podijelilo više od četiri miliona KM
Četiri miliona su pripala klubovima iz najvećeg ranga bh. fudbala, a prednjače Velež, Sloboda i Zrinjski.
Velež je iz budžeta FBiH za prošlu godinu dobio 1.430.121 KM, Sloboda 845.000, a Zrinjski 825.554 KM.
Na listi premijerligaša koji su djelimično finansirani javnim novcem nalaze još Željezničar, Široki Brijeg i Sarajevo koje je dobilo i najmanje novca.
Inače, i nekoliko klubova iz nižih rangova su dobili pomoć eniteta pa je tako Čelik koji se sada takmiči u Drugoj ligi FBiH grupa Centar dobio 605.000 javnog novca.
FK Velež - 1.430.121 KM
FK Sloboda - 845.000 KM
HŠK Zrinjski - 825.554 KM
FK Željezničar - 511.000 KM
NK Široki Brijeg - 290.000 KM
FK Sarajevo - 281.777 KM
Četiri miliona su pripala klubovima iz najvećeg ranga bh. fudbala, a prednjače Velež, Sloboda i Zrinjski.
Velež je iz budžeta FBiH za prošlu godinu dobio 1.430.121 KM, Sloboda 845.000, a Zrinjski 825.554 KM.
Na listi premijerligaša koji su djelimično finansirani javnim novcem nalaze još Željezničar, Široki Brijeg i Sarajevo koje je dobilo i najmanje novca.
Inače, i nekoliko klubova iz nižih rangova su dobili pomoć eniteta pa je tako Čelik koji se sada takmiči u Drugoj ligi FBiH grupa Centar dobio 605.000 javnog novca.
FK Velež - 1.430.121 KM
FK Sloboda - 845.000 KM
HŠK Zrinjski - 825.554 KM
FK Željezničar - 511.000 KM
NK Široki Brijeg - 290.000 KM
FK Sarajevo - 281.777 KM
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne znam koja je to kategorizacija da ovakva podijela sredstava bude,ali ja ne razumijem politicke subjekte u kantonu Sarajevo.
Mislim razumijem da su lopovi,ali i u lopovluku ima mjesta i prostora da das nesto i drugima.
Hladno SDA za jednu nabavku respiratora skrsi 10 miliona za posao koji mozda vrijedi 5 miliona. Hladno si ukrao 5 .
A koliko takvi stvari ima i ne potrose se za predvidjene stavke u budzetu,i onda se samo povuku i niko ne zna gdje su otisle.
Evo da ima i jedna stranka koja izadjeni javno kaze da ce obezbijediti vrhunskim klubovima u kantonu,tipa Zeljo,Sarajevo,Bosna..po 2 do 3 miliona godisnje,za pocetak,garantujem da bi pomeli sve moguce nivoe vlasti.
A sa druge strane omogucujes tim klubovima da zarade jos toliko od Europe,ulaznica,prava,reklama.
A da ne govorimo da pomaganjem vrhunskog sporta,jacas i imidz drzave ,kantona,grada.
Glavni grad koji je bio dinonim za najjace klubove u drzavi,postao je sprdacina kojekakvim selima i nacionalistickim ****,koji direktno sputavaju drzavu BIH,tako sto slabe njegove najjace klubove i ulazu u svoje nacionalisticke prcije.
Gdje su Bosnine selekcije,kosarka,rukomet,sah.
Nas godinama nema nigdje,Sarajevo zadnjih par godina nesta izmuljalo,ali generalno smo u kurcu. A negatori genocida,i njihova udruzena braca godinama jacaju i stvaraju neke Igokee,Borce,Zrinjske,Siroke...
Ok ne ocekujem da ce maloumni Bakir to shvatiti,jer on ce prodat sve ,samo da ostane u koaliciji sa stokom.
A ova nasa sesto-cetvero-trojka,dok pozavrsava gej i ostala sranja,jer nedo Bog da im ko jace prne u sastavu,raspali bi se na sve strane.
Ja garantujem da bi neko konizadje sa takvom platformom podrske vrhunskim klubovima,pomeo izbore,vratio gradu status koji zasluzuje. Kako niko nema da pokrene tu inicijativu,meni to ne ide u glavu. Evo i ta raspala SDA ,to joj je jedini nacin da zivne,ali ne moze glupan to da skonta. Dok podmiri Sebiju,Asima i Fadila.
Ti si danas nasem klubi sa 3 miliona godisnje obezbijedio normalno funkcionisanje za sve rashode. Sve ostalo od sponzora,karata,Europe,prodaje igraca,mozes da koristis za potrebe ekipe i razvoj omladisnkih selekcija.
A da ne govorimo sta bi znacilo veca ulaganja.
A stoka sebi zacementira poziciju za svoje daljnje aferime.
Ali malo macku teleca glava.
Mislim razumijem da su lopovi,ali i u lopovluku ima mjesta i prostora da das nesto i drugima.
Hladno SDA za jednu nabavku respiratora skrsi 10 miliona za posao koji mozda vrijedi 5 miliona. Hladno si ukrao 5 .
A koliko takvi stvari ima i ne potrose se za predvidjene stavke u budzetu,i onda se samo povuku i niko ne zna gdje su otisle.
Evo da ima i jedna stranka koja izadjeni javno kaze da ce obezbijediti vrhunskim klubovima u kantonu,tipa Zeljo,Sarajevo,Bosna..po 2 do 3 miliona godisnje,za pocetak,garantujem da bi pomeli sve moguce nivoe vlasti.
A sa druge strane omogucujes tim klubovima da zarade jos toliko od Europe,ulaznica,prava,reklama.
A da ne govorimo da pomaganjem vrhunskog sporta,jacas i imidz drzave ,kantona,grada.
Glavni grad koji je bio dinonim za najjace klubove u drzavi,postao je sprdacina kojekakvim selima i nacionalistickim ****,koji direktno sputavaju drzavu BIH,tako sto slabe njegove najjace klubove i ulazu u svoje nacionalisticke prcije.
Nas godinama nema nigdje,Sarajevo zadnjih par godina nesta izmuljalo,ali generalno smo u kurcu. A negatori genocida,i njihova udruzena braca godinama jacaju i stvaraju neke Igokee,Borce,Zrinjske,Siroke...
Ok ne ocekujem da ce maloumni Bakir to shvatiti,jer on ce prodat sve ,samo da ostane u koaliciji sa stokom.
A ova nasa sesto-cetvero-trojka,dok pozavrsava gej i ostala sranja,jer nedo Bog da im ko jace prne u sastavu,raspali bi se na sve strane.
Ja garantujem da bi neko konizadje sa takvom platformom podrske vrhunskim klubovima,pomeo izbore,vratio gradu status koji zasluzuje. Kako niko nema da pokrene tu inicijativu,meni to ne ide u glavu. Evo i ta raspala SDA ,to joj je jedini nacin da zivne,ali ne moze glupan to da skonta. Dok podmiri Sebiju,Asima i Fadila.
Ti si danas nasem klubi sa 3 miliona godisnje obezbijedio normalno funkcionisanje za sve rashode. Sve ostalo od sponzora,karata,Europe,prodaje igraca,mozes da koristis za potrebe ekipe i razvoj omladisnkih selekcija.
Zato se politički aktiviraš (iako možda i jesi), glasačima obečaš gore nabrojano, pometeš na narednim izborima i dođeš možda u priliku da naslijediš super inteligentnog Fortu.BarbareZeljin je napisao/la: ↑17 avg 2021, 19:56Ne znam koja je to kategorizacija da ovakva podijela sredstava bude,ali ja ne razumijem politicke subjekte u kantonu Sarajevo.
-
- Kontakt:
- lijevapolutka
- Kontakt:
Vlast u kantonu je ugasila 2 kluba, da se oni pitaju ugasili bi sport totalno
moSa ljoŽe
Ovo je nama pisalo i u onom financijskom izvjestaju. 2019. smo dobili 350.000 KM iz budzeta, a 2020. 511.000 KM. Nije tacno da je sve iz budzeta Federacije kao sto je navedeno u tekstu. Tu je lova od opcine, grada... bar u nasem slucaju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Pa treba mi kadra u skupstinskim klupama,18 glasova,ako se ti javis da pomognes,onda nam fali jos samo 16.Valter je napisao/la: ↑17 avg 2021, 21:05Zato se politički aktiviraš (iako možda i jesi), glasačima obečaš gore nabrojano, pometeš na narednim izborima i dođeš možda u priliku da naslijediš super inteligentnog Fortu.BarbareZeljin je napisao/la: ↑17 avg 2021, 19:56Ne znam koja je to kategorizacija da ovakva podijela sredstava bude,ali ja ne razumijem politicke subjekte u kantonu Sarajevo.
Ili si mozda vec ukljucen u SDA pa te moj komentar pogodio.
Trenutno korisnika/ca: Firebase, Levin, Lokomotifa i 35 gostiju.