Ma ne znam ja to, zayebavamo se maloalemsa je napisao/la: ↑17 avg 2021, 14:59Sigurno mi je bolje nego bilo kojem muskarcu na ovom svijetu kojem supruga daje marku da ode na kafu.Shategabri je napisao/la: ↑17 avg 2021, 14:57Znači on je u fazonu lika kojeg sam maloprije sreo, nosi majicu najbolja supruga, ispod kobra naslikana![]()
A kući vjerovatno naizvrat tu majicu nosi![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Chat
Koševo Zapad
Aleme brate kakve su ovo inf.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Uz PatriceKwedi na sedmodnevni odmor zbog potenciranja priče o religiji na ovoj temi ide i Pogba.
svoje obećanje planiram dosljedno izvršavati.
svoje obećanje planiram dosljedno izvršavati.
Mogao si i mene upozoriti prije nego sto si me poslao na sedmodnevni odmor,znas kako je dosadno citati kad se ne mozes ukljuciti u diskusiju
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
PatriceKwedi je ovim banom ispunio sve uslove da postane dio forumskog gej lobija. Respekt drug. Čućemo se kad se vratiš.
minut sutnje
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Bilo je ok dok su imali tutora u vidu Amerike i čim su ovi otišli sve što se gradilo 20g otišlo u ambis za mjesec dana.
Ovo je generalno stoka od naroda koja je zapela u 16 vijeku i ne žele naprijed.Gledam scene talibana iz teretane,luna parka i drugih mjesta pa ono su žešći divljaci.Idioti preuzeli vlast i skaču na trampolini.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Izgleda da je neko drugi okopavo njivu prije njega
Kakve? Ja sam covjek drugacijih kriterijuma, meni nikad kroz glavu nije proslo da mi zena mora biti nevina recimo, od srednje skole. Bitno mi je da je insan, da mi je cisto, oprano, skuhano i da iz moje pricjene bude sto manji procent za mogucnost razvoda. Uvijek sam volio da imam vise djece tako da mi dijeca nijad nisu smetala. Svako ima svoje, nemam ja bista protiv da neko gleda da mu je crna plava visoka niska. Doticni se upeco vjerovatno na onu "sto se vise nedas da budes kurban bit ce ti lakse", njega zena izdrzavala znaci vec je to ogromna indicija ka gazenju, svaki dan mu je moralo biti u kuci "uhljuoe, ovakav si onakav" ako nije laze, drugo otiso je u Mostar da zivi kod zene, jos jedna indicija kurbana. Ja stojim iza toga, brakovi gdje muskarac donji su obicna jeb.aciba i teror za tig muskarca, to je moje misljenje jer nije u zenskoj prirodi da kosi i da vodu nosi. Ako se neko naso u tome, ono Boze moj
- feniksptica
- Kontakt:
To sto hoces da ti je cisto oprano i skuhano za to mozes zaposlit zenu da ti 2-3 h dnevno radi. Ne moras nekog izdrzavati cijeli zivot radi tih stvari...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Realno, jedino se pravi sprdnja od ovog zato sto se radi o Alemu, a sjecamo se njegovih upisa o alfa muskarcima, itd.. Pa je pomalo to i zasluzio.
A ozbiljno gledajuci, ja prvi ne bih imao nista protiv zene sa djetetom. Bitnije mi je to kakva je ona kao osoba, nego je li bila udata, je li samohrana majka i slicno.
A ozbiljno gledajuci, ja prvi ne bih imao nista protiv zene sa djetetom. Bitnije mi je to kakva je ona kao osoba, nego je li bila udata, je li samohrana majka i slicno.
Hoces slugu i roba, a ne zenu. U svojim godinama bi ti to trebao znati sam bez problema.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
I ja ne bih imao nista protiv ako ima kcerku od 18dscile je napisao/la: ↑17 avg 2021, 15:49Realno, jedino se pravi sprdnja od ovog zato sto se radi o Alemu, a sjecamo se njegovih upisa o alfa muskarcima, itd.. Pa je pomalo to i zasluzio.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma normalno da nije problem, problem je sto nas ni takve nece.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
S takvim mindsetom si im ogroman red flag.
Ten toes, I done laps in the trench
Mogao si pronaci istu al da ne donosi dijete u paketu sa sobom. Zna se za koga su single moms. Za tipove koji su sretni da bilo kakvu pronadju i nemaju kriterije. Ne ide to uz tebe. Doduse, kod vas u USA je svaka druga takva pa ti nije lako. Rezultat libtardacije.alemsa je napisao/la: ↑17 avg 2021, 15:44Kakve? Ja sam covjek drugacijih kriterijuma, meni nikad kroz glavu nije proslo da mi zena mora biti nevina recimo, od srednje skole. Bitno mi je da je insan, da mi je cisto, oprano, skuhano i da iz moje pricjene bude sto manji procent za mogucnost razvoda. Uvijek sam volio da imam vise djece tako da mi dijeca nijad nisu smetala. Svako ima svoje, nemam ja bista protiv da neko gleda da mu je crna plava visoka niska. Doticni se upeco vjerovatno na onu "sto se vise nedas da budes kurban bit ce ti lakse", njega zena izdrzavala znaci vec je to ogromna indicija ka gazenju, svaki dan mu je moralo biti u kuci "uhljuoe, ovakav si onakav" ako nije laze, drugo otiso je u Mostar da zivi kod zene, jos jedna indicija kurbana. Ja stojim iza toga, brakovi gdje muskarac donji su obicna jeb.aciba i teror za tig muskarca, to je moje misljenje jer nije u zenskoj prirodi da kosi i da vodu nosi. Ako se neko naso u tome, ono Boze moj
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- Marsal
- Kontakt:
Naravno.
Zavoli se i dijete, nije ono tu ništa krivo.
Žao mi je što na mnoge takve žene danas gledaju kao na jadnice, govore da imaju "teret" i slično.
A zašto? Jer su se drznule pobjeći od nečega što nije za njih. Svako može grešku napravit i niko ne zaslužuje da čitav život nosi nešto kao teret zbog greške iz mladosti.
Ne bih imao ništa protiv takve žene kad bi nam se ostale stvari poklopile.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- feniksptica
- Kontakt:
Al kad kaze nek mi kuha pere i cisti, pa nisi sakat Bog ti pomogo. Jesi l ti kad zivio sam il si iz maminih ruku preso u zenine. Koja degradacija zene. Ko u Af.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Shategabri
- Kontakt:
Dijete nije ništa krivo. I žena može da bude ok.Marsal je napisao/la: ↑17 avg 2021, 15:57Naravno.
Zavoli se i dijete, nije ono tu ništa krivo.
Žao mi je što na mnoge takve žene danas gledaju kao na jadnice, govore da imaju "teret" i slično.
A zašto? Jer su se drznule pobjeći od nečega što nije za njih. Svako može grešku napravit i niko ne zaslužuje da čitav život nosi nešto kao teret zbog greške iz mladosti.
Ne bih imao ništa protiv takve žene kad bi nam se ostale stvari poklopile.
Ono što bi tu moglo biti problem je hairlija s kojim se razišla.
Jbg on ima pravo da viđa dijete, a ako je kakva budala, onda imaš problem.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, kolezeljovac, nerkolfc i 28 gostiju.