Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2021/2022
Ispali su već jednom od Sheriffa na penale, mislim da je tada igrao i Vranješ, imao 20tak godina i bez tetovaža.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
I ovo se nedeljama kurchilo i kokodakalo da sigurno ulazi u Ligu sampiona i da je za klasu jace i od Zvezde i od Serifa?!
Idi bre u ku*rac! Ludji sam ja sto uopste citam upise zaludjene decurlije...
Tiraspolj zasluzeno ide u Ligi sampiona!
Zvezdu su zasluzeno izbacili u tesnom duelu, sacekali svoje sanse iz prekida i kaznili greske Stankoviceve ekipe. Od Zagrepcana su Moldavci za celu klasu jaci realno.

Idi bre u ku*rac! Ludji sam ja sto uopste citam upise zaludjene decurlije...
Tiraspolj zasluzeno ide u Ligi sampiona!

Zvezdu su zasluzeno izbacili u tesnom duelu, sacekali svoje sanse iz prekida i kaznili greske Stankoviceve ekipe. Od Zagrepcana su Moldavci za celu klasu jaci realno.
Da li je bas tako?bodi123 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 03:06Evo nema ih sada, nestali... a drvlje i kamenje kad sam im objašnjavao da je Dinamo level iznad.Mokes je napisao/la: ↑10 avg 2021, 21:51Kako misliš još jedan šamar, kad im je liga trenutno 12. po UEFA rankingu.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 21:36Zvezda se osramotila, još jedan šamar za srpski fudbal.
Inače, bilo je smiješna priča za navijače Zvezde da je Dinamo nivo više u odnosu na njih.
Ne može se niko poredit s Dinamom u komšiluku. 135 miliona eura, to je ekipa koja se može nositi sa faktički čitavom Evropom sem ovih par najjačih klubova. Zvezda nije ni blizu tog kvaliteta.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- OldFashioned
- Kontakt:
Nisam nikakav general poslije bitke jer odavno govorim da Krznar nije kompetentan da vodi ovakav Dinamo, zar je moguće da su mu hable u upravi ovoliko vjerovali, pa čovjek je totalno pogubljen.
Možda je i bolje da na ovakvom debaklu to i sami skontaju i dovedu poštenog trenera.
Možda je i bolje da na ovakvom debaklu to i sami skontaju i dovedu poštenog trenera.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Da su Sablić i Kapić još u Sheriffu bilo bi 5-0.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Sheriff nije jači od Dinama. Ovakve se utakmice nekad desi. I Bayern, City, Barcelona itd izgube od slabijih ekipa, nekad se to desi, Dinamo se to desilo u jako neugodnom trenutku.
Ima i uzvratna utakmica, nije ništa gotovo, ali ovaj rezultat, tj. prednost je zaista velika za Moldavce.
Ima i uzvratna utakmica, nije ništa gotovo, ali ovaj rezultat, tj. prednost je zaista velika za Moldavce.
Definitivno loše pripremljena utakmica Dinama. Rekao bi čovjek da Sheriff ima trojicu naprijed sa 200cm i da nisu brzi kako se odbrana Dinama postavlja.
Od prvog minuta su krenuli loše da igraju. Krznar je kriv za ovaj poraz.
Od prvog minuta su krenuli loše da igraju. Krznar je kriv za ovaj poraz.
Pa Serif spada u tih par najjacih klubovamarconato je napisao/la: ↑17 avg 2021, 22:44Da li je bas tako?bodi123 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 03:06Evo nema ih sada, nestali... a drvlje i kamenje kad sam im objašnjavao da je Dinamo level iznad.
Ne može se niko poredit s Dinamom u komšiluku. 135 miliona eura, to je ekipa koja se može nositi sa faktički čitavom Evropom sem ovih par najjačih klubova. Zvezda nije ni blizu tog kvaliteta.![]()
![]()

- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Idi prati bocanje. Ubise lebac Moldavci u "Modrima" i kaze "nije jaci"!Neutral je napisao/la: ↑17 avg 2021, 22:46Sheriff nije jači od Dinama. Ovakve se utakmice nekad desi. I Bayern, City, Barcelona itd izgube od slabijih ekipa, nekad se to desi, Dinamo se to desilo u jako neugodnom trenutku.

Mani me mitomanije, nisam slepac da ne vidim sta se desava u Tiraspolju, a nisu mi ni struju iskljucili pa da nemam gde gledati utakmicu

Bas kazem drugu. Dinamo ocito nije uradio nikakav scouting niti se pripremio za ovu tekmu.
Ne poznaju nikako njihove igrace.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- OldFashioned
- Kontakt:
Lako je Moldavcima kad' Dinamo igra bez trenera.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Veze ti nemaš o fudbalu.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑17 avg 2021, 22:49Idi prati bocanje. Ubise lebac Moldavci u "Modrima" i kaze "nije jaci"!Neutral je napisao/la: ↑17 avg 2021, 22:46Sheriff nije jači od Dinama. Ovakve se utakmice nekad desi. I Bayern, City, Barcelona itd izgube od slabijih ekipa, nekad se to desi, Dinamo se to desilo u jako neugodnom trenutku.
Ima i uzvratna utakmica, nije ništa gotovo, ali ovaj rezultat, tj. prednost je zaista velika za Moldavce.![]()
Mani me mitomanije, nisam slepac da ne vidim sta se desava u Tiraspolju, a nisu mi ni struju iskljucili pa da nemam gde gledati utakmicu![]()
Nisu oni odradili svoje pripreme za sezonu, a ne da se za druge posebno spremaju.
Al meni nije jasno kako mozes ostavit jedne te iste igrace 4 sezonu na ovom nivou. Pa Petkovic, Orsic i Livakovic su morali ici dalje, oni su se ovog odavno zasitili. Cak se i u vecim klubovima to dogadja, primjerice Redsi koji nisu mjenjali bas nista 3 godine i od osvajaca LP i lige jedva izborili 4 mjesto.
Njima sad jedini motiv i izazov moze biti da stignu ovih 3 0,jednostavno u ljudskoj prirodi je da tezis novim izazovima, tako da Dinamo u nastavku ocekuje puno ovakih utakmica, ako ne dovedu barem po jednog igraca u svakoj liniji, koji ce donjet tu novu energiju, kosto je Danac u obrani donjeo.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
@ Neutral
Jok, ti imas
Slepo li si dete drago? Sta si ti veceras gledalo? Muzicke zelje i pozdrave ili fudbal?! Ovo drugo sigurno nisi. Mozda i jesi, ali verovatno u neznanju koja ekipa nosi koje dresove
Serif - Dinamo 3:0
Zvezda - Kluz 4:0
Dinamo i Zvezda obezbedili Ligu Evrope, Serif Ligu sampiona. Sve ostalo je balaveca mitomanija "moj je tata jaci od tvog"
Jok, ti imas

Slepo li si dete drago? Sta si ti veceras gledalo? Muzicke zelje i pozdrave ili fudbal?! Ovo drugo sigurno nisi. Mozda i jesi, ali verovatno u neznanju koja ekipa nosi koje dresove

Serif - Dinamo 3:0
Zvezda - Kluz 4:0
Dinamo i Zvezda obezbedili Ligu Evrope, Serif Ligu sampiona. Sve ostalo je balaveca mitomanija "moj je tata jaci od tvog"

Nema sta, Dinamo stvarno nivo iznad.bodi123 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 03:06Evo nema ih sada, nestali... a drvlje i kamenje kad sam im objašnjavao da je Dinamo level iznad.Mokes je napisao/la: ↑10 avg 2021, 21:51Kako misliš još jedan šamar, kad im je liga trenutno 12. po UEFA rankingu.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 21:36Zvezda se osramotila, još jedan šamar za srpski fudbal.
Inače, bilo je smiješna priča za navijače Zvezde da je Dinamo nivo više u odnosu na njih.
Ne može se niko poredit s Dinamom u komšiluku. 135 miliona eura, to je ekipa koja se može nositi sa faktički čitavom Evropom sem ovih par najjačih klubova. Zvezda nije ni blizu tog kvaliteta.

- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
@ bodi123
Obesi se. Ili pametnije, prestani da pratis fudbal/nogomet.
Hajde neka je i Dinamo izgubio. Nije sto imam nesto protiv njih, ali barem ce neko vrijeme valjda sad raznorazni bosanci/bosnjaci prestati da ga bacaju na Dinamo. Malo da se dahne.
@igrajlopte 🐦
Sta ste sad navalili na momka? Pogrijesio pa sta, ovo je svakako veliko iznenadjenje. A nije jos nista ni gotovo, Dinamo ako zabije brzi gol svasta moze biti.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑17 avg 2021, 23:02@ bodi123
Dinamo jeste prvi klub na Balkanu, pa tek onda ide Zvezda. Mozda je @bodi123 pretjerao sa izjavama da se mogu potuci sa velikanima, mislim da je to pregruba izjava, dobri su za nekog treceg mjesta u LP i plasmana u EL i to je sve. Znamo sta se inace desi kada nalete na one bas najvece.
Jasno da svako ima pravo da smatra da je neko bolji, ali pricati da je Dinamo nivo iznad kluba koji ce evo po svemu sudeci vec 5-tu sezonu zaredom igrati grupnu fazu (3x LE i 2 LŠ) je nonsens.
Kad se pisalo prije par dana, stekao sam utisak da se radi o Sevilli u najmanju ruku,a ne o Dinamu...
Na stranu sve gluposti i promasaji sa izborom igraca i taktikom, treba uzeti u obzir da je Zvezda ispala tijesno od Sherifa i to sa skoro citavo poluvrijeme igracem manje u Beogradu...
Kad se pisalo prije par dana, stekao sam utisak da se radi o Sevilli u najmanju ruku,a ne o Dinamu...

Na stranu sve gluposti i promasaji sa izborom igraca i taktikom, treba uzeti u obzir da je Zvezda ispala tijesno od Sherifa i to sa skoro citavo poluvrijeme igracem manje u Beogradu...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- akisarajevo92
- Kontakt:
Neka gledaju i uce DInamo i Zvezda kako se izbacuje Sheriff

Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.