Chicago Bulls

Tracy McGrady #1
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la Tracy McGrady #1 » 20 jan 2011, 23:46

BIHfan je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:pa nece Knicksi pristati na trade, ako ce izgubiti Anthoniya...radije ce pustiti da ode tamo gdje nece potpisati, pa ga uzeti kao free agenta slijedece godine....mislim da on na kraju otici negdje i poslije ce potpisati za Knickse, tako da im ostane ovja postojeci tim :)...mislim danam se da nece bit tako, ali eto prepostavljam
Ma glava me zaboli vise za tim Melom, nek ode ako hoce u Heat, ne zanima me vise. Samo znam da ako ode u Knickse nikad nece uzet titulu.

Bas tako,slazem se u potpunosti sa tobom, sta ce raditi u knickse...igrace sa sebicnim Amareom koji nema veze sa odbranom i tako doci do titule...daj knicksi nikada vise nece biti sampioni

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jan 2011, 03:59

bear grylls je napisao/la:hh dobar pokusaj nek on navija nisu bullsi moja ekipa svaka cast za historiju i legende koje su bile u bullsima 90tih al ja za majami navijam

pa dobro rodjak stvarno gdje ces navijat za Miami, pa kod njih je i dvorana polu prazna ? :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jan 2011, 04:07

bear grylls je napisao/la:hhh nista od toga samo majami i wade i da dodam za mela nije on za vas igrate odlicnu odbranu sjajnu hemiju u ekipi nebi se tu melo uklopio i sad vam je dobra ekipa mlada sta hocete dovesti sljedece godine nekog free agenta dobrog i to je to vas samo jebu povrede ove sezone inace bi bili jos bolji.

ma kakva crna hemija rodjak pusti se toga...sinoc je covjek uzeo 4 lopte i Snthony uopste ne igra losu odbranu kakvu vi to ovdje opisujete...mozda ne igra bolje nego Deng, ali igra sasvim dovoljno...on ce svaku tekmu 5 minuta prije kraja sa Rosom prijetiti i nas protivnik nece samo strijepiti od Rosa, vec ce imati da razmisljaju i o Anthoniyu...nemojte ba zazati, jer imati priliku dovesti super stara u ekipu i ne dovesti ga samo zato sto dio navijaca misli da se nece uklopiti u igru to je smijesno....samo njega treba dovest i to hitno ako smo u mogucnosti
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jan 2011, 04:09

ebiga ebeno ce nam biti do kraja tekme :(...nemamo centra, jer i Tomas 4 prekrsaja, Boozer, Noah nista ispod kosa protiv Dallasa...nadam se najboljem ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jan 2011, 04:13

sta im Rose radi svaka mu cast majkemi ludnica :)....treba njemu jos nekog dovesti zasluzio je i mora uzeti titulu
Kod nas sad kada treba 2 minute do kraja po obicaju svi ce bjezati od lopte i samo ce Rose morati da cini nesto i zbog toga nam treba Anthony...evo vidim sad niko ne moze ili ne zeli sutnuti u ovim trenutcima utakmice.....Deng ce po obicaju ove 2 minute bjezati od lopte samo pratite

Kurt Tomasa treba ostaviti slojedece sezone, ako budemo seljeli se boriti za titulu, ukoliko dovedemo naravno Anthoniya ili nekog klasnog sutera ....Tomasu ja skidam kapu majkemi covjek u ovim godinama igra vise nego dobro
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 jan 2011, 04:32

bullsi izgledaju uzasno u napadu, meni ovo muka gledat majke mi. nikakvih akcija nema, sve se svodi na roseove ulaze i eventualni ofanzivni skok thomasa (bog).

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jan 2011, 04:34

ljudi presudite sami jeli nam treba Anthony ili ne gledajte ove 2 minute... nikoooo ne moze sutnuti i pogoditiiiiiiiiii ...eto ne treba nam on neka ide u Knickse ha ja .....sva sreca pa nam je tu Rose i on moze evo pogadjati ebo vas zivot...ne mozemo vise sve na njega pa slomismo ga treba pomoc.... evo Denga nema nigdje nesto je krije se po cosku, koda nije na terenu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jan 2011, 04:37

sto ovaj Brewer nije postigao sigurne poene pitam se samo hmmmmmmm....sreca pa imamo ovu odbranu, pa ebote drzimo i Dallasa na 77p stvarno svaka cast na ovome ...valjda smo osigurali ovu pobjedu 9 sekundi do kraja :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jan 2011, 04:46

Pobjeda. :) Da je Salt otisao na utakmicu izgubili bi. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jan 2011, 04:51

pobjedili smo sto je najvaznije, ali ebote dobijes Dllasa 2 x i ti gubic od Bobcatsa takodjer 2x ne mogu biti pametan nikako....pisao sam par puta i ponavljam, ako mislite da va Anthony se ne uklapa u sistem igre, onda stvarno trpite Dengai ostale zadnjih 5 minuta, kada se zavlace po cosku i bjeze od lopte...pa stvarno nigdje ih nije bilo u tim trenutcima, ja cak loptu u rukama Denga nisam vidio, a da ne govorim da je pokusao sutati....hitno hitno treba dovesti Anthoniya ebes i ovakvu hemiju dobit najbolje, a gubiti od objektivno losih i naravno vec ojbasnjeno bjezanje od lopte pojedinih igraca
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jan 2011, 04:54

BIHfan je napisao/la:Pobjeda. :) Da je Salt otisao na utakmicu izgubili bi. :mrgreen:

bi garant vjerujem u to :(..samo ima i jedan podatak 2001 godine kada sma prvi put bio u posjeti u Chicagu i odveli su me na utakmicu Bullsa protiv Bucksa :)....Bullsi tad nisu pobjedili nepamtim, ali kada sam se ja pojavio ostvarili su iznenadjujucu pobjedu to je bilo odusevljenje u dvorani.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 21 jan 2011, 11:14

svaka cast dobiste iskreno nisam vjerovao da mozete zbog povreda i oporavka nowitzckog i rođak mislim da si u pravu nemate izbora nego dovesti mela rose 9 od 28 sut nema kome da da loptu strasno sve se na njemu zavrsava nosi ovu ekipu a tako mlad momak da neigrate vako dobru odbranu izgubili biste sinoc. Momak je trenutno po meni najveci kandidat za mvp.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jan 2011, 11:32

hej ovo kad rece da kada sma prvi put ovdje dolazio u posjetu pa kada su me odveli na na tekmu bullsa to su me odveli Zahir,Nadza i Didi, abio je i Emir zuti takodjer.
Nadza je ovdje igrala dobro kosarke svi su je collegi zeljeli davali joj sv emogucnosti da igra, ali ona odustala....steta majkemi ovdje je bila jedna od boljih igracica u Illinois....komotno je danas mogla igrati za nasu zensku reprezetaciju vjerujem u to.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 21 jan 2011, 14:57

Pregledao jutros utakmicu pobjeda s sjajnom odbranom,samo Rose dvocifren,kako odmice sezone ovi mi Bullsi sve vise djeluju opasni,odbrana je vec sad medju 3 najbolje u NBA,kad se kompletiraju nece niko ih dobit lako,borbeni su ginu jedan za drugog,imaju vodju na terenu koji polako stasava u velikog igraca i mislim da bi se moglo u drugi krug a onda sve preko toga je senzacija.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jan 2011, 16:53

nemoj samo reci da onoj ekipi ne treba Anthony :)...ako si sinoc gledo mogo si da vidis kako Deng bjezi od lopte i ostali zadnje minute, a niko ne moze pogoditi nista izuzev Rosa i donekle Tomasa koji je odigrao odlicno..znaci itekako nam treba Anthony ili neko ko ce jos preuzeti odgovornost kada treba...Boston ima trojicu, a i drugi isto pogadjaju,Miami ima trojicu, Lakersi takodjer, a kod nas Rose i ostali bjeze.....Anthoniya odmah i dati sve sto traze izuzev Rosa,Noaha i Boozera i svi ostalo im je na raspolaganju.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 21 jan 2011, 16:55

SaltCityAttack je napisao/la:nemoj samo reci da onoj ekipi ne treba Anthony :)...ako si sinoc gledo mogo si da vidis kako Deng bjezi od lopte i ostali zadnje minute, a niko ne moze pogoditi nista izuzev Rosa i donekle Tomasa koji je odigrao odlicno..znaci itekako nam treba Anthony ili neko ko ce jos preuzeti odgovornost kada treba...Boston ima trojicu, a i drugi isto pogadjaju,Miami ima trojicu, Lakersi takodjer, a kod nas Rose i ostali bjeze.....Anthoniya odmah i dati sve sto traze izuzev Rosa,Noaha i Boozera i svi ostalo im je na raspolaganju.
ma znas moj stav za mela,da ali da ostane noah,znaci deng da ide za nueg i gibson to je to ,iako ovaj gibson igra fenomenalnu odbranu i na godinu ce bit puno bolji

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jan 2011, 17:05

ma neka on igra fenomenalnu odbranu imamo mi dosta dobrih u odbrani gledaj Tomasa i Asika daj nam sad ko suta.... mada ni Anthony ne suta te trice, ali barem covjek pogadja kada treba i svakako da kada je utakmica neizvjesna, onda ce protivnici motriti na dvojicu, a to je jako tesko :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 21 jan 2011, 17:45

SaltCityAttack je napisao/la:ma neka on igra fenomenalnu odbranu imamo mi dosta dobrih u odbrani gledaj Tomasa i Asika daj nam sad ko suta.... mada ni Anthony ne suta te trice, ali barem covjek pogadja kada treba i svakako da kada je utakmica neizvjesna, onda ce protivnici motriti na dvojicu, a to je jako tesko :)
ma moze on i tricu pogodit bez problema,ma to sam rekao da igra dobru odbranu a moras dat nesto i sto valja hehe

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jan 2011, 18:24

ma znam samo nam daj covjeka koji ce gadjat :)...pa ljudi sinoc bjeze od Rosa majkemi... covjek mora uzet 28 suteva da bi mi pobjedili...kaze igra on za svoju statistiku... pa ako iko igra za Bullse onda to on radi....bukvalno sinoc niko nista ne moze da pogodi, a na kraju jos bjeze i od lopte

zadnji put kada su Bullsi uzeli titulu u ovo vrijeme imali su rekord 30:13, a danas je 29:14, znaci blizu smo priblizavamo se dolazimo ponovo ako bog da do godine u borbu za titulu :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jan 2011, 20:55

http://www.nba.com/2011/news/features/0 ... ef:nbahpt1

Rose na prvom mjestu u utrci za MVP. 8-)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.