FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
You are someone else I am still right here
Navodno smo još prije mjesec dana sve dogovorili sa Vladimirom Komanom. Čekali su samo da dobije slobodne papire od Hatte i sad kad je to završeno doći će u Sarajevo na potpis ugovora. Sutra cemo imati puno vise informacija
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
- ElCartel11
- Kontakt:
To onda znaci da od Kapica nema nista?
Ili cemo se rjesiti nekog veznog (Djokanovic).
Mene bi obradovala vec registracija stranaca.
Ili cemo se rjesiti nekog veznog (Djokanovic).
Mene bi obradovala vec registracija stranaca.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Samo NiPGalileoGalilei je napisao/la: ↑17 avg 2021, 23:15Nemoj ga, voli on to više nego hljeba se najesti.napoleon72 je napisao/la: ↑17 avg 2021, 23:09Ti si Baketu i zelenim svakako davno supka daobordobijeli je napisao/la: ↑17 avg 2021, 22:33
Bgm ja se nebi protivio da nam drzava da par milona ili da nam savez napravi stadion ko zeljeznicaru.

Ne znam, taj Koman mi nit' smrdi nit' mirise, imao neke fine klubove, ali prije 10 godina haman, 32 godine, stranac, zadnja utakmica, 45 minuta prije 8 mjeseci, a pri tome, ne vjerujem da ce pristati za sicu da igra, meni bi drazi Kapic bio iskreno, ili lijevi bek, ali hajd
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ima jako fin CV
Bio bi sigurno zvucno pojacanje kada pogledamo gdje je sve igrao
I da ima preko 35 nastupa za dosta respektabilnu reprezentaciju
Ako ce doci igrati za neku realnu cifru onda 1000% podrzavam dovodjenje
Sablic zna sta hoce i sta mu treba
Ali ja se najvise nadam da je istina ovo sto je momak napisao da su legle pare za Kovu i da ce stranci biti tu za vikend u Tuzli
Bio bi sigurno zvucno pojacanje kada pogledamo gdje je sve igrao
I da ima preko 35 nastupa za dosta respektabilnu reprezentaciju
Ako ce doci igrati za neku realnu cifru onda 1000% podrzavam dovodjenje
Sablic zna sta hoce i sta mu treba
Ali ja se najvise nadam da je istina ovo sto je momak napisao da su legle pare za Kovu i da ce stranci biti tu za vikend u Tuzli
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kakva karijera sunce ti, 46 tekme u Seri A, ovo je vec kao sto historicar kaze, kapitalac.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
I kako ce njega registrovati?
Djeluje da podugo nije igrao ozbiljan fudbal. Ali moguce da za ovu nasu ligu, koja je cirkus, i takav bude jako dobro pojacanje.
Djeluje da podugo nije igrao ozbiljan fudbal. Ali moguce da za ovu nasu ligu, koja je cirkus, i takav bude jako dobro pojacanje.
- FKS -
Ma nasa liga qrac na biciklu, dodje Bodul iz 2 Turcke i igra se lik..
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
3 turska, jos gore

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 avg 2021, 01:163 turska, jos gore![]()

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kakav je to talent bio ocekivala se i bolja karijera. Upratio sam ga zbog Nemetha koji je tad bio vec u Liverpoolu cini mi se. Poslije odlaska iz Italije se izgleda bas pogubio.
You are someone else I am still right here
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ne serrite hljeba vam. Kakve vi igrače očekujete, a da imaju bolji CV od ovog Komana? Dozovite se već jednom, nijedan igrač koji je u trenutno dobrom stanju i kojem karijera nije zamrla, neće doći ovdje igrati. Čovjek ima i više nego dobru karijeru i biografiju, ovo kod nas prelazi u sferu 'kapitalca', što Fera kaže.
Bodul dođe iz ebene TREĆE lige Turske, a ovdje izgleda kao da je došao De Bruyne ravno iz Engleske.
Bodul dođe iz ebene TREĆE lige Turske, a ovdje izgleda kao da je došao De Bruyne ravno iz Engleske.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma nista od ovoga, lozi nas bratGalileoGalilei je napisao/la: ↑18 avg 2021, 02:10Ne serrite hljeba vam. Kakve vi igrače očekujete, a da imaju bolji CV od ovog Komana? Dozovite se već jednom, nijedan igrač koji je u trenutno dobrom stanju i kojem karijera nije zamrla, neće doći ovdje igrati. Čovjek ima i više nego dobru karijeru i biografiju, ovo kod nas prelazi u sferu 'kapitalca', što Fera kaže.

Ali svakako se slazem sa napisanim

- GalileoGalilei
- Kontakt:
A hajde, dugo je i trajalo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 avg 2021, 02:14Ma nista od ovoga, lozi nas bratGalileoGalilei je napisao/la: ↑18 avg 2021, 02:10Ne serrite hljeba vam. Kakve vi igrače očekujete, a da imaju bolji CV od ovog Komana? Dozovite se već jednom, nijedan igrač koji je u trenutno dobrom stanju i kojem karijera nije zamrla, neće doći ovdje igrati. Čovjek ima i više nego dobru karijeru i biografiju, ovo kod nas prelazi u sferu 'kapitalca', što Fera kaže.
Ali svakako se slazem sa napisanim![]()

Ne važi ovo samo za njega, već općenito. Tu priču kako je samo važno pljunuti veliki keš na stol i dolazi bilo koje ime, mogu okačiti mačku o rep.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ima definitivno veze novac, mozes ga par privuci na pregovore, ali i to tesko, jednostavno liga je qurac obicni, svaki iole ozbiljniji igrac ce radije karijeru zavrsiti nego da se lomi po nasim terenima. Govorim o profesionalcima, a ne Susic koji je dosao da lezi i uzima kes. Da se ne nakacw ljudi , pricamo o kapitalcima tkz, ali bas u pravom smislu te rijeci, npr ko ovaj Koman, koji ima 50 utakmica u nogama u seriji AGalileoGalilei je napisao/la: ↑18 avg 2021, 02:21A hajde, dugo je i trajalo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 avg 2021, 02:14Ma nista od ovoga, lozi nas bratGalileoGalilei je napisao/la: ↑18 avg 2021, 02:10Ne serrite hljeba vam. Kakve vi igrače očekujete, a da imaju bolji CV od ovog Komana? Dozovite se već jednom, nijedan igrač koji je u trenutno dobrom stanju i kojem karijera nije zamrla, neće doći ovdje igrati. Čovjek ima i više nego dobru karijeru i biografiju, ovo kod nas prelazi u sferu 'kapitalca', što Fera kaže.
Ali svakako se slazem sa napisanim![]()
Ne važi ovo samo za njega, već općenito. Tu priču kako je samo važno pljunuti veliki keš na stol i dolazi bilo koje ime, mogu okačiti mačku o rep.
Medjutim svakako ima kvalitetnih igrača za nas rang, ovakvih ko Bodul imas ko na traci, vrijede svake marke
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma sta Alfred zna o fudbalu i pregovaranju
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Znaci danas dan DEC3 je napisao/la: ↑18 avg 2021, 00:27Živi bili pa vidjeli. Nema razlog da mi laže, navodno su legle pare od transfera Kovačevića tako da će stranci biti do vikenda registrovani. Sve cemo znati sutra.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 avg 2021, 00:241. Ne možemo registrovati trenutne igrace, a kamoli da dovodimo nove strance.
2. Nemamo para za reprezentativce pa cak ni bivse.
3. Mi za strance ne znamo dalje od igraca iz bivše juge. I Fanimo je zavrsio kod nas jer je prije toga nastupao u nasoj ligi. Da nije tog bilo mi ga ne bi ni pogledali.
4. Nisam nasao ni jednog na TM sa tim specifikacijama![]()
Znaci sanse su tanke, nikakve![]()
Haj da i to docekasmo
- napoleon72
- Kontakt:
Pa njemu je istok yebo Tamaru na prvoj njegovoj tekmi protiv Sarajeva, covjek nije ni loptu barnuo a vec su mu skresali sve sa tribina. Nemanja je gov.no od insana al nismo ni mi nista bolji, bude me stid onih seljacina na istoku kad se nabiju iznad tunela i psuju. Pa to izadje u medijima a neki levat poput Veselinovica te prospe za citav zivot. Fudbal je sport, ako te neko posteno naguzi aplaudiraj mu i kuci, nas Zrinjski oduci od fudbala ove godine pa im igrace gadjamo sokovima. I nije to slucaj samo kod nas, 90% navijaca u BiH koji gledaju fudbal sa tribina su seljacine koje su tu dosle da izbace visak testosterona i da prosipaju silu nekom, jer kod kuce valjda ne smiju nikom. Kulturni ljudi su u dvoranama i gledaju kosarku i rukomet, citaj Spars vs Siroki, dvomec finala prijr par sezona bez najmanjeg incidenta i dole i u Sarajevu. Na fudbal dolazi najveci olos drustva, kako ovdje, tako i u Srbiji, CG i slicno. Kad je na kosarku iko donio Mladicevu sliku, skandirao Praljaku, gadjao igrace? U dvorani se navija, na stadionu se vracamo u 15. stoljece.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Lobudaraczapamcenje, Uvijeknapravojstrani, Venom i 69 gostiju.