Premijer liga BiH - aktuelno

Herero
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Herero » 18 avg 2021, 09:31

“Mi smo imali dogovor sa navijačima da se ne ubacaju pirotehnička sredstva na teren. Ranije se dogodio jedan slučaj zbog ispaljivanja rakete i hvala Bogu da se tada nikome ništa nije desilo. Sada je bačen topovski udar u teren u blizinu gostujućeg golmana koga smo mi kao klub i kao narod iz Hercegovine dužni po svim Božijim i ljudskim zakonima da zaštitimo, a ne da ga bombardujemo topovskim udarima na njegovom radnom mjestu. To se ne može raditi i zbog toga sam izrevoltiran napustio stadion”, rekao je Hasić za **** te dodao:

“Gledajte nešto, ako o nečemu neprekidno pričate, deset puta se dogovorite nešto i onda očekujete da će to i biti realizirano, onda vas iznenadi takav neki potez koji nema veze sa sportom i životom. Takav potez, u kojem se ugrožava sposobnost nekog čovjeka koji je naš gost da nastavi utakmicu ili možda svoju karijeru, ja ne želim gledati. Mi smo danas imali sastanak Upravnog odbora i donijeli smo odluke kako ubuduće riješiti ovaj problem. Rješenje će biti takvo da se pirotehnika više neće upotrebljavati na stadionu Rođeni”.

Ugasi ih Majore!
HŠKZ

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 18 avg 2021, 09:32

Antipolitika3 je napisao/la:
18 avg 2021, 09:18
Ultrasi postrojavaju igrace a Husic navijace

Mocan lik :bow:
Samo u debilnim balkanskim klubovima navijači postrojavaju igrače , a pogotovo kad slovom i brojem svih 7 (sedam) navijača glumi silu i dođe da postrojava nekog :mrgreen:
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 avg 2021, 09:32

Shategabri je napisao/la:
18 avg 2021, 09:09
mostar_mo je napisao/la:
18 avg 2021, 08:59
18 avg 2021, 08:41
Generalno bi trebalo da se uvede reda na tribinama.
Ne može ba bakljada i kad igramo sa Željom i sa Rudarom. Nema smisla.
Ono, donijeli smo pirotehnike, da se ne baca :problem:

Onda uglavnom šačica navijača nabija klubu kazne od saveza.
Jah, oni idu i na gostovanja, imaju pravo na to.

Momak iz Vogošče je dobro nastradao od topovskog na sjeveru. I to nije jedini slučaj.
I onda se neko čudi što je sve manje navijača. Koji ludak će pustiti dijete na navijačku tribinu poslije toga?
Druze,.to je tako.
I na ovoj utakmici protiv Slobode nekoliko djece od 7-8 godina sam vidio kako na centralnoj tribini istraumatizirano placu nakon eksplozije topovskog udara dok ih ocevi pokusavaji utjesit.
Dovedu ljudi djecu da im prenesu ljubav na Velez , a ovi idioti ih traumatiziraju.
Pa realno, dođe momak lupam 16 godina, kaže ocu idem na utakmicu, gdje na navijačku tribinu, e ne može, nisam te ja odgajao da te neko napravi invalidom.
Sad će vjerovatno biti onih koji će se smijati ovom, ali to je tako.
Onda se neko buni što se navijačke grupe nazvaju narkomanima, klošarima...pa daj radi malo na reputaciji, pa neće biti tako, biće i više raje na navijačkoj tribini da ne izgleda jadno i čemerno.
Ah da, nije onda to to, mora se paliti, da grmi, nije hor bečkih dječaka :cool:
Iskreno normalno svaki covjek je indiviuda sama za sebe i ne moze ga niko nista natjerati ali ja mogu reci iz svog iskustva jer sam proveo na tribini i u tim hajmo reci podgrupama aktivno par godina nikad ne bih svom djetetu savjetovao da ide i bude dio toga jbg
Ne znam bilo je lijepo,ona zajebancija itd ali previse me puta murija bez razloga udarala,previse puta su letjele kamenice oko glave itd itd.Svaki normalan covjek nakon svega sto je prosao reci svom djetetu ",idi sine to je extra" kad jbg znam da nije pgt sta se sve konzumiralo hahaahah
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 18 avg 2021, 09:39

mma_hz je napisao/la:
18 avg 2021, 09:32

Iskreno normalno svaki covjek je indiviuda sama za sebe i ne moze ga niko nista natjerati ali ja mogu reci iz svog iskustva jer sam proveo na tribini i u tim hajmo reci podgrupama aktivno par godina nikad ne bih svom djetetu savjetovao da ide i bude dio toga jbg
Ne znam bilo je lijepo,ona zajebancija itd ali previse me puta murija bez razloga udarala,previse puta su letjele kamenice oko glave itd itd.Svaki normalan covjek nakon svega sto je prosao reci svom djetetu ",idi sine to je extra" kad jbg znam da nije pgt sta se sve konzumiralo hahaahah
Jasno :thumbup:
Koševo Zapad

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 18 avg 2021, 09:39

Vidi papaka sto pokusavaju baciti kost izmedju uprave i RA :D

Kako sam sretan što je to tako jer to je najbolji znak koliko smo na pravom putu u inat dušmanima i grobarima Veleža !

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 18 avg 2021, 09:43

mostar_mo je napisao/la:
18 avg 2021, 09:39

Kako sam sretan što je to tako jer to je najbolji znak koliko smo na pravom putu u inat dušmanima i grobarima Veleža !
E ako će vas forum posvađati :urnebes:
Koševo Zapad

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 18 avg 2021, 09:45

18 avg 2021, 09:43
mostar_mo je napisao/la:

E ako će vas forum posvađati :urnebes:
Ma naravno i to , ali rekla kazala informacije pokupljene bilo gdje dušmani iskoriste da šire glasine ...

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 18 avg 2021, 09:46

mostar_mo je napisao/la:

:rol: :rol: :rol: :rol: kakav debil

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 18 avg 2021, 09:48

jubitubi je napisao/la:
18 avg 2021, 09:46
mostar_mo je napisao/la:

Imat ćeš još priliku da pjeniš i istresaš svoje frustracije tu gledajući rast mostarskog crvenog giganta !!! ;)

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 18 avg 2021, 09:50

mostar_mo je napisao/la:
18 avg 2021, 09:48
jubitubi je napisao/la:
18 avg 2021, 09:46
mostar_mo je napisao/la:

Imat ćeš još priliku da pjeniš i istresaš svoje frustracije tu gledajući rast mostarskog crvenog giganta !!! ;)
A nisu debili oni što skandiraju RM u BL i bacaju baklje, topovske na teren?

Ja se nadam da će RA ispoštovati Hasića i sljedeću utakmicu samo dlanovi i grlo :salut:
Koševo Zapad

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 18 avg 2021, 09:52

18 avg 2021, 09:50

Ja se nadam da će RA ispoštovati Hasića i sljedeću utakmicu samo dlanovi i grlo :salut:
Naravno da će ispoštovati, pa to su sve naša mala raja , naša djeca s kojima smo svaki dan , a ako se pojavi neki plaćenik oni će ga sami eliminirati ;)

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 18 avg 2021, 09:55

mostar_mo je napisao/la:

Momak iz Vogošče je dobro nastradao od topovskog na sjeveru. I to nije jedini slučaj.
I onda se neko čudi što je sve manje navijača. Koji ludak će pustiti dijete na navijačku tribinu poslije toga?
Druze,.to je tako.
I na ovoj utakmici protiv Slobode nekoliko djece od 7-8 godina sam vidio kako na centralnoj tribini istraumatizirano placu nakon eksplozije topovskog udara dok ih ocevi pokusavaji utjesit.
Dovedu ljudi djecu da im prenesu ljubav na Velez , a ovi idioti ih traumatiziraju.
Nemoj sine plakati, kupit ce ti babo nove stikle

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 18 avg 2021, 09:56

OsmaDolazi je napisao/la:
18 avg 2021, 08:10
Karambeu je napisao/la:
18 avg 2021, 00:57
Ova raspodjela novca nema veze sa Vladom Federacije nego opcenito o raspodjeli novca iz budzeta u okviru federacije. 845 000 je iznos koji je Sloboda prosle godine dobila od Grada Tuzle, ove godine je taj iznos cini mi se 1 175 000. Prije dvije godine Sloboda je dobila jednokratnu pomoc od 150 000 KM od Vlade Federacije i to je to, mi imamo skoro svake godine po zagarantovan milion od grada od cega nekih 200-250 000 odlazi na reprogram prema poreskoj.
Nemoj me pogresno shvatiti, ali vi bas imate dobar potencijal da napravite dobru fudbalsku pricu u Tuzli. Jedan klub iz jednog grada (ne vjerujem da iko iz Tz moze navijati za Azmirovu prciju), dobra finans. podrska lokalne vlasti... Jos kad bi uboli kakvog finog sponzora i pametne ljude u klubu, mogli bi zaista puno napraviti. Ja recimo nisam mogao da vjerujem kada mi je Radovac rekao kolike su plate u Velezu. Definitivno su se ujedinili Bosnjaci iz Hercegovine i guraju Velez svim silama (tako i treba).

Uglavnom, nadjite pametne ljude koji ce znati iskoristiti sav potencijal Tz i sa srecom.
Hvala na zeljama. Ovi mladi momci evo vec 2 godine uvode red u Klub, skidaju dugove, daju plate redovno, dovode pomalo sponzore, Legea na 4 godine, od subote novi komplet opreme i novi dresovi. A da nisu kataloški. Igraci to vide kao i navijaci uglavnom. Ako im se pomogne da sve rastosiljaju i prekinu sa ranijim nacinima vodjenja kluba i uvedu sve u zakonske okvire ( prvu sezonu su placali 2 tima, trenutni i duznicki), bice to sve dobro. Grad stoji iza njih jer je na 10 godina uzeo skoro 4 miliona duga PU i redovno otplacuje + gosisnje transe. Mi smo se pomirili da je na par godina cilj opstanak i stabilizacija kluba. Ovo sto sada igraju je samo odraz tog rada u zadnje dvije godine, ali bice to puno bolje. Evropu prizeljkujem najvise radi finansijskih injekcija koje bi im olaksale rad i ubrzale oporavak. Ali definitivno idemo dobrim putem. Vi i mi smo to prosli, valjda ce i drugim klubovima (citaj Zeljeznicar, oa i ostali) to skontati i pokrenuti se, pa da liga na kraju bude jaka i stabilna.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

SjevernaKoreja
Kontakt:

Post Postao/la SjevernaKoreja » 18 avg 2021, 10:02

Šemso majstore, GreenArmy su uz tebe :bih:

Sramota sta pokusavaju ovi kvazi forumascici, da posvadjaju Semsu i navijace :puke: odvratni ste forumasi, jeste. Sram vas bilo.

Znate li vi kroz sta je sve velikam iz Vrapcica prosao? Postovanja malo, molim vas.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 18 avg 2021, 10:02

MrkiMedo je napisao/la:
18 avg 2021, 09:55

Sta hoces da kazes , da treba djeci bacat topovske udare pod noge da bi ih očeličio?
Ja fakat ne kontam poentu, od 1988 sam na tribini u kopu i bio sve tamo do 2006 , prošao svega i mogućeg i nemogućeg stvarno ne vidim poentu tih topovskih udara kao nekakvog dijela navijačke koreografije.
Čisti debilizam !

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 18 avg 2021, 10:02

MrkiMedo je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:

Druze,.to je tako.
Huligan sa juga?
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 18 avg 2021, 10:04

mostar_mo je napisao/la:
18 avg 2021, 10:02
MrkiMedo je napisao/la:

Sta hoces da kazes , da treba djeci bacat topovske udare pod noge da bi ih očeličio?
Ja fakat ne kontam poentu, od 1988 sam na tribini u kopu i bio sve tamo do 2006 , prošao svega i mogućeg i nemogućeg stvarno ne vidim poentu tih topovskih udara kao nekakvog dijela navijačke koreografije.
Čisti debilizam !
Ma nikakav si ti navijač!
Palilo se i paliće se!

:mrgreen:

Treba bagru kad krene s tim onaj šmrk i sve rastjerati sa tribine.
Koševo Zapad

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 18 avg 2021, 10:08

18 avg 2021, 10:04
Ma nikakav si ti navijač!
Palilo se i paliće se!

:mrgreen:

Treba bagru kad krene s tim onaj šmrk i sve rastjerati sa tribine.
Ma šta ti znaš tata kako se djeca prave , misli omladina samo se oni žegače :D

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 18 avg 2021, 10:19

18 avg 2021, 09:50
A nisu debili oni što skandiraju RM u BL i bacaju baklje, topovske na teren?

Brate samo da napravimo razliku izmedju navijaca i simpatizera.na simpatizerske tribine a obicno ih je tri na svakom stadionu moze otici svako da pogleda utakmicu u miru.na navijacku tribinu iliti stajanje znas vec ko ide.i to su ljudi koji su takvi kakvi jesu.do kosti su tu za sve.i lijepo i ruzno.i to je tako od PAMTIVJEKA.kroz istoriju navijackog pokreta na citavom svijetu zna se koji je pravac.e sad dodaj na to nase podneblje i nacionalizam koji je prisutan u svakom ali SVAKOM klubu balkana.samo je svakom njegov nacionalizam ispravan.vi cete skandirati ovome srbi ovome hrvati ovome svakom je njegov heroj.mislim da je vecina ljudi oguglala na to sve mene stvarno ne potresa sto ce neko imati nacionalisticke ispade zaboli me k iskreno.ja cu istu kafu sutra popiti i sa komsom mirsadom i stipom i jovanom

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, feniksptica, Giuseppe1, VivaLaLiberta i 38 gostiju.