Pa vidi znaš šta su engleski huligani radili u zemlji, a bogme i po Evropi, kakve su sve zabrane bile zbog njih, al bogme utjera ih čelična lady u šišu.jubitubi je napisao/la: ↑18 avg 2021, 10:19Brate samo da napravimo razliku izmedju navijaca i simpatizera.na simpatizerske tribine a obicno ih je tri na svakom stadionu moze otici svako da pogleda utakmicu u miru.na navijacku tribinu iliti stajanje znas vec ko ide.i to su ljudi koji su takvi kakvi jesu.do kosti su tu za sve.i lijepo i ruzno.i to je tako od PAMTIVJEKA.kroz istoriju navijackog pokreta na citavom svijetu zna se koji je pravac.e sad dodaj na to nase podneblje i nacionalizam koji je prisutan u svakom ali SVAKOM klubu balkana.samo je svakom njegov nacionalizam ispravan.vi cete skandirati ovome srbi ovome hrvati ovome svakom je njegov heroj.mislim da je vecina ljudi oguglala na to sve mene stvarno ne potresa sto ce neko imati nacionalisticke ispade zaboli me k iskreno.ja cu istu kafu sutra popiti i sa komsom mirsadom i stipom i jovanomShategabri je napisao/la: ↑18 avg 2021, 09:50A nisu debili oni što skandiraju RM u BL i bacaju baklje, topovske na teren?
Ja se nadam da će RA ispoštovati Hasića i sljedeću utakmicu samo dlanovi i grlo![]()
Istina, i sad kad izađu van VB znaju praviti sranja, ali ni blizu kako je to nekad bilo.
Ok, možeš skandirati, nije problem, ali onda trebaju drastične kazne, trebaju se vinovnici drastično kažnjavati i to pojedinci, nisu kamere nikakva nauka. Pa izvoli.
Naravno, šiša smo mi država pa sve to izgleda ko naučna fantastika, ali nekad će se morati ostaviti tekovine zaostalosti i krenuti naprijed.
Ja nisam protiv navijanja, dapače. Al meni je zlo kad neko nastrada kao onaj momak od topovskog. I to je bilo ovako na nekoj nebitnoj utakmici.
Napravi bakljadu u derbiju, nije problem. Nemoj svaku utakmicu puškarati i praviti cirkus.
A ljudi su na mnogo šta oguglali, život je nešto drugo, nije par debila što galami sa neke tribine i tako to.